AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Concept RM-5000 Momento

Zobraziť katalóg
Concept RM-5000 Momento
Kuchynský robot - príkon 650 W, planetárny systém, dve misy, mixér, mlynček na mäso a súprava strúhadiel, kapacita nádoby na mixovanie 4 l, kapacita nádoby na sekanie 1,5 l
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  CON002a01 Produktové číslo:  RM5000 Stránky výrobcu
Concept RM-5000 Momento 136,42 € Použité

Concept RM-5000 Momento

Concept RM-5000 Momento je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Kuchynský planetárny robot

1. Planetárny systém miešania
2. Teplovzdorná nádoba mixéra
3. Misa navyše
4. Súprava strúhadiel
5. Mlynček na mäso

vypnuté
Kuchyňský planetární robot

vypnuté
Výkon v kombinaci s důmyslným systémem

Výkon v kombinácii s dômyselným systémom

Hľadáte ideálneho pomocníka do kuchyne, ktorého ani tá najväčšia výzva nerozhádže? Tým pravým spoločníkom pre vás bude nový kuchynský planetárny robot Moment RM5000. Prečo práve planetárny? Nie je z Marsu, ale je vybavený moderným systémom miešania. Metla robota sa otáča okolo svojej osi a navyše aj okolo obvodu misy. Suroviny sú tak kvalitnejšie premiešané. Motor s príkonom 650 W bez problémov zvládne pripraviť rôzne druhy ciest, vrátane kysnutých, ušľahanie bielkov, šľahačky, mletie mäsa, strúhanie zeleniny, ovocia, mixovanie polievok, omáčok, kaší a detskej výživy. Navyše si môžete vybrať zo 6 rýchlostí a programu PULSE.


Praktický vo všetkých smeroch

Pri dizajnovaní planetárneho robota sme nezabudli ani na jeho samotnú praktickosť. Robot je vybavený vekom z priehľadného plastu. Nielenže vďaka jeho priehľadnosti môžete sledovať aktuálne dianie v mise, ale navyše zabráni sypkým surovinám vylietavať z misy na začiatku miesenia. Aj napriek tomu odporúčame postupovať tak, že do misy najprv vsypeme sypké suroviny, ako sú napríklad múka alebo cukor a nakoniec prilejeme tekuté prísady - vajcia, olej, mlieko a pod. Navyše sa robot ľahko čistí a môžete určené časti umyť v umývačke riadu.

vypnuté
Praktický ve všech směrech

vypnuté
Překvapí svou výbavou

Prekvapí svojou výbavou

Čakali by ste pri kuchynskom robote len misu a dve metly? RM5000 Vás uchváti svojím príslušenstvom. Súčasťou základnej výbavy je okrem štandardnej antikorovej misy aj plastová, s rovnakým 4 l objemom. Oceníte ju predovšetkým pri príprave múčnikov, kde potrebujete do cesta pridať už hotový sneh z bielkov. Ušľaháte bielky, jednoducho vymeníte nádoby, nachystáte trené cesto a potom už len zľahka primiešate sneh. Vylejete na plech a obe nádoby umyjete v umývačke riadu. Ušetríte tak veľa času, pretože nemusíte počas prípravy umývať ďalšie misky a cesto prelievať.


A-metla

A-metla na trené cestá a krémy je vybavená gumovou stierkou, ktorá počas miešania stiera suroviny aj zo stien nádoby a umožňuje tak ešte dokonalejšie premiešanie surovín.

vypnuté
A-metla

vypnuté
Balónová metla

Balónová metla

Vďaka perfektne tvarovanej balónovej metle hravo zvládnete 4 bielky za jednu minútu vyšľahať do pevného snehu. Alebo si dáte pravú domácu šľahačku?


Metla na miesenie

Máte chuť na domáce langoše alebo buchty? Vaším najväčším pomocníkom bude metla na miesenie kysnutých a tuhých ciest. S ňou pohodlne zvládnete až 1,1 kg cesta naraz, a pritom vás vôbec nebude bolieť ruka od hnetenia, jednoducho na nezaplatenie.

vypnuté
Hnětací metla

vypnuté
Mixér

Mixér


Milujete krémové polievky alebo chcete potešiť celú rodinu zdravým smoothie? Perfektným pomocníkom pre vás bude mixér, ktorý je tiež súčasťou planetárneho robota RM5000. Sklenená nádoba mixéra s objemom 1,5 l je navyše aj odolná voči teplu, takže sa nemusíte báť mixovať ešte horúce polievky alebo omáčky.


Súprava strúhadiel

Vďaka súprave 4 strúhadiel sa stanete preborníkmi v príprave domácich placiek. Žiadne zdĺhavé strúhanie hromady zemiakov. Dokonca aj zeleninové alebo ovocné šaláty a strúhanku zvládnete za chvíľočku.

vypnuté
Sada struhadel

vypnuté
Mlýnek na maso

Mlynček na mäso

Máte chuť na domáce hamburgery, čevabčiči alebo lasagne? Výmenné nadstavce na mletie mäsa s tromi rôzne veľkými otvormi vám umožnia namlieť mäso podľa potreby: husté sitko použijete napríklad na mletie surovín na paštéty, stredné sitko na mäso na sekanú alebo fašírky a sitko s najväčšími otvormi napríklad na prípravu zmesi na klobásy.


Technické parametre

  • Príkon: 650 W
  • Objem antikorovej a plastovej nádoby: 4 l
  • Planetárny systém miešania
  • 6 rýchlostí + Pulse
  • Jednoduché čistenie vrátane možnosti umývania určených častí v umývačke riadu
  • Jednoduchá manipulácia
  • Farba: biela
  • Napätie: 220 - 240 V

Príslušenstvo

  • Hnetacia metla na kysnuté a tuhé cestá
  • A-metla so stierkou na trené cestá a krémy
  • Balónová metla na bielky a šľahačku
  • Mlynček na mäso s tromi výmennými nadstavcami pre rôznu hrubosť mletia
  • Mixér so sklenenou teplovzdornou nádobou s objemom 1,5 l s dokonale tesniacim vekom
  • Strúhacia súprava so štyrmi nadstavcami: jemné rezančeky, hrubé rezance, plátky, zemiakové placky
  • Antikorová nádoba
  • Plastová nádoba
  • Priehľadné veko s otvorom na pridávanie surovín

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem misy
4 l Hotovo!
Príkon
650 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RM-5000 Momento
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií