AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

CONCEPT SC4000 Crossader 4.0

Zobraziť katalóg
CONCEPT SC4000 Crossader 4.0
4,3 4 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, sivá a zelená farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 40 km, kapacita batérie 10 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 14.5kg
Kód:  SPTconc001 Produktové číslo:  SC4000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT SC4000 Crossader 4.0

Concept SC4000 Crossader 4.0 je elektrická kolobežka určená pre dospelých. Elektrickú kolobežku Concept je možné hravo zložiť, nebude vám tak doma zaberať veľa miesta. Nosnosť e-kolobežky je 120 kg. Tento model sa radí medzi mestské elektrické kolobežky s kvalitnou Li-Ion batériou. Na jedno nabitie vám elektrokolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 zaistí až 40 km plynulej jazdy. Ak práve nebudete jazdiť, dá sa postaviť na integrovaný stojan. Ponúkne vám výkon 350 W a 3 režimyrýchlosti, ktoré si vyberiete podľa svojich potrieb.


Dojazd až 40 km

Vyberateľná batéria

Veľké 10″ kolesá


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0

  • Elektrická kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 určená pre dospelých
  • E-kolobežka disponuje kvalitným bezkefovým motorom
  • Dosiahne rýchlosť až 25 km/h
  • Využíva systém rekuperácie, vďaka čomu zbiera energiu z brzdenia a navracia ju späť
  • Kompaktné rozmery kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0
  • Kvalitný Li-Ion akumulátor s dojazdom až 40 km
  • Nosnosť kolobežky je 120 kg
  • Možné dokúpiť náhradný akumulátor
  • Vyberateľná batéria kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0
  • Mestská elektrokolobežka s tempomatom
  • LED praktické osvetlenie na prednej časti a zadnej časti blatníka
  • Prehľadný LED displej

Elektrická kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 ako skvelý parťák na jazdenie

Elektrická kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 sa stane vašim nenahraditeľným parťákom na cesty do práce, či na príjemné jazdenie po meste. E-kolobežka disponuje kvalitným bezkefovým motorom, ktorý vám ponúkne výkon až 350 W. Vďaka tomuto výkonu dosiahne rýchlosť až 25 km/h. Užite si svižnú jazdu, ktorá je zároveň šetrná kživotnému prostrediu. Mestská kolobežka pre dospelých Concept SC4000 Crossader 4.0 využíva systém rekuperácie, vďaka čomu zbiera energiu z brzdenia a navracia ju späť dobatérie. Efektívne tak predlžuje jej výdrž.

Kompaktné rozmery kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0

Nebavia vás stále oneskorené autobusy či električky? Prejdite sa do práce s elektrickou kolobežkou Concept SC4000 Crossader 4.0, vďaka ktorej dorazíte vždy včas. Potešia vás aj kompaktné rozmery, ktoré street kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 má.Stačí ju pohodlne zložiť a vziať si ju kamkoľvek so sebou. Ľahko sa preváža v aute či verejnou dopravou. Vďaka umiestneniu akumulátora v stĺpiku vyniká elektrokolobežka aj vysokou svetlou výškou. Ide o priestor od zeme k spodnej časti nášľapnejdosky, ktorý je 11 cm. Kolobežka do mesta si tak hravo poradí s nájazdmi na chodníky aj inými terénnymi nerovnosťami.

Na výlety

Li-Ion akumulátor s kapacitou 10 Ah ponúka dojazd až 40 km. Pokiaľ plánujete vyraziť na dlhší výlet, je možné si zaobstarať náhradný akumulátor, ktorý zdvojnásobí vzdialenosť vašej trasy. Veľké 10-palcové kolesá oceníte najmä pri jazde na nerovnom povrchu a v teréne. Sú vysoko odolné, perfektne tlmia nárazy, minimalizujú riziko defektu a dodávajúkolobežke vyššiu stabilitu. Pevná konštrukcia s oceľovým rámom sa podieľa na celkovej nosnosti kolobežky, ktorá dosahuje 120 kg, a spoločne so širokou nášľapnou doskou sú zárukou vysokej kvality a komfortnej jazdy.

Vyberateľná batéria kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0

E-kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 disponuje plne vyberateľnou batériou, ktorú nájdete v stĺpiku riadidiel. V prípade potreby dobitia ju stačí jednoducho vybrať bez akéhokoľvek náradia. Batériu môžete dobíjať usadenú v tele kolobežky alebo ju vybrať a dobiť samostatne. Dobitie batérie potrvá 5 až 6 hodín.

Kolobežka do mesta Concept SC4000 Crossader 4.0 s prehľadným LED displejom

Kolobežka do mesta Concept SC4000 Crossader 4.0 je vybavená prehľadným LED displejom, ktorý vám zobrazuje aktuálnu rýchlosť. Tú si môžete kontrolovať pohodlne počas svojej jazdy. Displej taktiež poskytuje stav batérie.

Elektrická kolobežka pre dospelých Concept SC4000 Crossader 4.0 s tempomatom

S kolobežkou pre dospelých Concept SC4000 Crossader 4.0 zvládnete krásnu plynulú jazdu. Je totiž vybavená tempomatom, ktorý sa automaticky aktivuje po 6 sekundách konštantnej rýchlosti. Vďaka tempomatu si užijete komfortnú jazdu na dlhších rovných cestách. Tempomat totiž udržuje aktuálnu rýchlosť do tej doby, než pridáte plynalebo začnete brzdiť.

Jednoduché ovládanie kolobežky Concept SC4000 Crossader 4.0

Elektrická kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 vás poteší nielen svojím moderným vyhotovením, ale aj jednoduchým ovládaním. Na výber máte 3 režimy rýchlosti – začiatočník, pokročilý, športový. Aby ste sa rozbehli, stačí sa odraziť ako na klasickej kolobežke. Potom plynule regulujete rýchlosti pomocou tlačidla plynu. Ak zvolíterežim Začiatočník, e-kolobežka dosahuje rýchlosť 6 km/h a simuluje rýchlosť chôdze. V režime Pokročilý zvládne kolobežka rýchlosť 15 km/h. A pokiaľ zvolíte Športový režim, môžete sa tešiť na maximálnurýchlosť až 25 km/h. Miernym zošliapnutím zadnej brzdy pribrzdíte, stlačením brzdovej páky zastavíte.

Bezpečnosť pri jazde na prvom mieste

Bezpečná jazda by mala byť vždy úplným základom. Street kolobežka Concept SC4000 Crossader 4.0 je vybavená dvojitým brzdným systémom, hlavnou kotúčovou brzdou a zadnou blatníkovou, ktorou si ľahko pribrzdíte ľahkým zošliapnutím. Na kolobežke Concept SC4000 Crossader 4.0nechýba tiež LED osvetlenie, ktoré sa nachádza na konštrukcii riadidiel a na zadnom blatníku. Predné svetlo je potrebné aktivovať pred každou jazdou. Červené zadné svetlo sa automaticky rozsvieti počas brzdenia. Na kolobežkesamozrejme nechýbajú tiež reflexné prvky, ktoré sú umiestnené po celom tele kolobežky ConceptSC4000 Crossader 4.0. Zvyšujú tak bezpečnosť počas jazdy. V základnej výbave kolobežky nájdete zvonček a praktický stojan, ktorý zaistí perfektnú stabilitu.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
130 cm Hotovo!
Nosnosť
120 kg Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
130 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
120 kg Hotovo!
Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!
Materiál rámu
Oceľový Hotovo!
Materiál držadiel
Guma Hotovo!
Dĺžka kolobežky
117,6 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
108 cm Hotovo!
Šírka nášľapu
15 cm Hotovo!
Dĺžky nášľapu
50 cm Hotovo!
Výška nášľapu
11 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Mestská Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Tempomat, Displej Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Sivá, Zelená Hotovo!
Stupeň krytia
IP54 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Priemer zadného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
15 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
40 km Hotovo!
Kapacita batérie
10 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
10" Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Souhlasím s komentářem níže, ty „recenze“ jsou minimálně podezřelé. Nebo spíš rovnou k smíchu. Všechny jsou na jedno brdo, plné překlepů, žádné negativum, nic. Měli byste si to vážně hlídat, tohle je strašný. Koloběžku jsem si sice nekoupil, ale přemýšlel jsem nad ní. Po přečtení těch fejkových recenzích jsem si to teď ale již stoprocentně rozmyslel.

Dobrý den, lze nějak zabezpečit baterii před krádeží? Pochopil jsem, že baterie lze snadno vyměnit, ale obávám se že půjde i lehce ukradnout. Má to nějaký zámek na klíček například?

Dobrý den, jakým způsobem lze vyjmout baterii? Popis v návodu je příliš strohý, při zatlačení na pojistku se baterie ani jiná část nijak neuvolní.

Htěl bych se zeptat, jaké pneumatiky u elektrické koloběžky SC4000 CROSSADER 4.0 jsou? Konkrétně, zda v nich je vzduch a dají se dofukovat nebo zda jsou celé vyplněné? Předem děkuji za Vaši odpověď, Lukáš

Chtěl bych se zeptat, jaké pneumatiky u elektrické koloběžky SC4000 CROSSADER 4.0 jsou? Konkrétně, zda v nich je vzduch a dají se dofukovat nebo zda jsou celé vyplněné? Předem děkuji za Vaši odpověď, Lukáš

Parádní fejkoví recenze. :)))))))

Diskusia a poradňa k CONCEPT SC4000 Crossader 4.0
Príslušenstvo pre CONCEPT SC4000 Crossader 4.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SC4000 Crossader 4.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT SC4000 Crossader 4.0.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií