AD homeoffice AD homeoffice

Concept SDV3360

Zobraziť katalóg
Concept SDV3360
Varná doska vstavaná, sklokeramická, 4 varné zóny, 4x Hi-light, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, detská poistka, automatické bezpečnostné vypnutie, kolmé zbrúsené hrany
Kód:  CON511b Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  8594049736201 Stránky výrobcu

Concept SDV3360

Varná doska od českej značky Concept so štyrmi varnými HI-LIGHT zónami. Tie sa rozohrejú na maximum v priebehu niekoľkých sekúnd a vy tak ušetríte čas pri varení. Doska sa ovláda jednoducho a jej atraktívny dizajn bude ozdobou vašej kuchyne. Dotykové tlačidlá sú umiestnené vpredu, aby ste k nim mali ľahký prístup. Ľahko si navolíte plynulú reguláciu výkonu a využiť môžete aj nezávislý časovač alebo funkciu oneskoreného vypnutia.

Energiu môžete šetriť aj so zvyškovým teplom. Varený pokrm stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarenie. Ukazovateľ vás potom upozorní, ak je varná zóna ešte horúca, preto nehrozí žiadne popálenie. Tento model myslí aj na bezpečnosť. Na ochranu vašich ratolestí slúži detská poistka a po sňatí riadu sa doska automaticky vypne. Vo výbave má aj poistku proti prehriatiu varnej zóny. Súčasťou dodávky je čistiaca škrabka, pomocou ktorej je údržba varnej dosky hračka.

Súčasťou tohto spotrebiča je okrem 2-ročnej zákonnej záruky ešte 1 rok bezplatného servisu na poruchy vzniknuté chybou materiálu a nespôsobené nesprávnym používaním.


Parametre a špecifikácia:

Všeobecná charakteristika:
Sklokeramická varná doska
V príslušenstve čistiaca škrabka
Dotykové ovládanie
Ukazovateľ zvyškového tepla - H
Bez rámu, šikmé zbrúsené hrany
4 varné zóny
Funkcia oneskoreného vypnutia
Časovač
Akustický signál
Ovládací panel vpredu uprostred
Detská poistka
Ukazovateľ zapnutého stavu
Záruka: 2 + 1

Technické parametre:
Rozmery (V x Š x H): 50 x 590 x 520 mm
Rozmery na zabudovanie (V x Š x H): 46 x 560 x 490 mm
Hlavný vypínač
Max. príkon: 5500 - 6600 W
Hmotnosť: 9 kg
Napätie: 220 - 240/400 V 2N ~ 50/60 Hz

Predná ľavá platňa:
Kruhová HI-LIGHT
Priemer: 200 mm
Príkon: 1800 W

Zadná ľavá platňa:
Kruhová HI-LIGHT
Priemer: 165 mm
Príkon: 1200 W

Zadná pravá platňa:
Kruhová HI-LIGHT
Priemer: 200 mm
Príkon: 1800 W

Predná pravá platňa:
Kruhová HI-LIHGT
Priemer: 165 mm
Príkon: 1200 W

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept SDV3360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SDV3360.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií