AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Concept SM-3385

Zobraziť katalóg
Concept SM-3385
4,7 123 hodnotení
Stolný mixér príkon 500 W, maximálne otáčky 23000 ot./min, objem nádoby 0.57 l, materiál nádoby tritan, vhodné na drvenie suchých plodov a smoothie, prenosná fľaša, počet nádob 3 ks
Variant
Kód:  ECO216f Produktové číslo:  SM3385 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SM-3385

Dizajnový smoothie maker Concept SM3385 z línie Black

23 000 otáčok
3 mixovacie nádoby
Dvojité tesnenie

Tiež ste prepadli trendu lahodných smoothie nápojov, polievok, ovocných zmrzlín a ďalších dobrôt? Od čerstvého smoothie nabitého vitamínmi vás delí jediné otočenie nádobou umiestnenou v mixéri. Jednoduchý systém vám ušetrí veľa času pri rannom zhone. Tritánová nádoba slúži zároveň na mixovanie aj prenášanie nápoja, stačí vymeniť nože za viečko a môžete sa vaším obľúbeným nápojom osviežiť aj po ceste do práce. Na fľaši nájdete praktické sklopné pútko, pomocou ktorého ju môžete zavesiť napríklad na vešiak v posilňovni. Hodí sa aj pre deti do školy – môžu ju zavesiť na školskú lavicu. Viečko je vybavené špeciálnym dvojitým tesnením, takže sa nemusíte báť, že by sa vám obsah nádoby vylial do tašky. Fľaša samozrejme zapadne aj do držiaka nápojov v aute, aby ste ju mali stále po ruke.

  • Rýchly a výkonný stolný mixér
  • Odnímateľná nožová časť
  • Bezpečnostná poistka
  • Pohodlná obsluha aj údržba
  • Nádoby z neškodného BPA free tritánu
  • Pomocník, ktorého si obľúbite
 
 
Mixér Concept SM 3385

Hravo s vami udrží krok

Či už sa ponáhľate do práce, školy alebo do fitka, vždy sa zíde mať so sebou ovocné osvieženie na doplnenie energie. Doprajte si to najlepšie smoothie, ktoré sa skutočne rozplýva na jazyku. Môžete sa spoľahnúť, že vám Active smoothie za chvíľku pripraví dokonale jemný, zamatový nápoj s krémovou konzistenciou. Pracuje pri 23 000 otáčkach za minútu a jeho kvalitné nože rozdrvia každý kúsok surovín. Vďaka tomu je SM 3385 perfektný na prípravu detských kašičiek a výživ. Mixér s príkonom 500 W je veľmi rýchly a odvážne konkuruje svojim väčším kolegom. Kompaktný smoothie maker je skrátka nenahraditeľný pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu.

Prepracovaný do detailu

Je len na vás, či tento smoothie maker zaradíte do každodennej rutiny alebo si ho necháte na zvláštne príležitosti. Určite však oceníte jeho spracovanie, ktoré vám prinesie dokonalý komfort pri používaní. Spodná časť mixéra je vyrobená z pogumovaného materiálu, vďaka čomu sa spotrebič počas prevádzky ani nepohne. Navyše má zabudovanú bezpečnostnú poistku. Tá vám nedovolí prístroj spustiť, kým nie je fľaša správne nasadená. SM 3385 so súpravou fliaš prestavuje skvelé riešenie pre rodiny. 2 veľké nádoby s objemom 570 ml si môžu nechať dospelí a menšiu, 400 ml fľašu zasa tí najmladší. Viac nádob sa zíde aj vtedy, keď sa vám práve nechce, alebo nestíhate umývať riad.

Mixér Concept SM 3385 – 3 nádoby
Mixér Concept SM 3385 - protiskluzový grip

Nádoba, ktorú už nepustíte

Zrejme ste niekedy zažili, že vám pri zhone fľaša vykĺzla z ruky. Určite by ste sa tomu radšej nabudúce vyhli, zvlášť, ak bola otvorená. Nádoba mixéra Concept našťastie nie je celá hladká – je vybavená protišmykovým gripom. Ten vám zabezpečí vždy bezpečnú manipuláciu.

Prepracovaný do detailu

Dolaďte si kuchyňu moderným doplnkom so sviežim dizajnom. Môžete vyberať zo 6 farieb a 2 typov vyhotovenia podľa štýlu vášho interiéru. Na svoje si prídu milovníci farebných vychytávok aj elegantného antikorového vyhotovenia.

Mixér Concept SM 3385 – 6 farieb
Mixér Concept SM 3385 – 6 farieb

Pre váš individuálny štýl

Chcete vaše smoothie zladiť s outfitom a módnymi doplnkami? Siahnite každý deň po inej farbe. V ponuke značky Concept sú fľaše v 6 farebných vyhotoveniach. Môžete si akúkoľvek prikúpiť, pretože sadnú do všetkých modelov smoothie. Dotvorte si svoj osobitý štýl a kombinujte podľa vkusu.

Bezpečné pre zdravie

Nádoba mixéra SM 3385 je vyrobená z tritánu, ktorý nesie označenie BPA free. Tento plastový materiál je pevný, ale oproti sklu oveľa ľahší. Odoláva teplu a vďaka tomu neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do vášho nápoja alebo pokrmu. Navyše je takmer nerozbitný a len tak sa nepoškriabe, takže stále vyzerá ako nový. Najväčšou prednosťou tritánu je, že neobsahuje nebezpečnú látku BPA (Bisfenol A) – organickú zlúčeninu používanú pri výrobe plastov. Tá môže spôsobiť celý rad zdravotných problémov, vrátane rakoviny prsníka. V súčasnosti sa veľa diskutuje o jej negatívnych účinkoch na ľudské zdravie, čo potvrdzuje aj fakt, že v roku 2010 EÚ zakázala dovážať a predávať dojčenské fľaše obsahujúce bisfenol A. Tým sa pripojila ku Kanade, Austrálii a množstvu ďalších štátov. Navyše je BPA free tritán biologicky rozložiteľný a preto nezaťažuje životné prostredie.

Mixér Concept SM 3385 – tritánové fľašky BPA free
 

Parametre a špecifikácia

Príkon
500 W Hotovo!
Maximálne otáčky
23 000 ot./min Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie Hotovo!
Objem nádoby
0,57 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
500 W Hotovo!
Maximálne otáčky
23 000 ot./min Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie Hotovo!
Objem nádoby
0,57 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
3 ks Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Obsahuje sada 3 láhve a i 3 víčka na ně? Některé mixery mají sice více lahví, ale jen jedno víčko. Děkuji

Mohla bych vědět váhu přístroje?

Dobrý den, lze víčka, nůž a nádoby umývat v myčce? Děkuji

Dobrý deň Aké sú otáčky mixeru? Ďakujem

Prosím, má tento mixer tlačítko na spuštění nebo ne? Dekuji

Ako sa dá vybrať farba setu pri objednávke? Neni uvedené ktoré varianty máte skladom. Ďakujem

Dobrý. Rozdiel medzi modelom 3385 a 3387 ? Ďakujem.

Dobrý den, mám mixér několik dní. Při mixování obsah nádoby prosakuje dovnitř mixéru pod nože. Jakoby těsnění nepřiléhalo. V minulém typu šlo těsnění vyndat a vypláchnout tady mi připadá, že je napevno. Co s tím? Viera

Dobrý den, mixér má po cca msíci používání o hodně hlasitější zvuk a i víc vibruje, myslím, že se ochodila kolečka nebo něco. A to jsem tam mixoval skoro jen banánový koktejl, nejtvrdší bylo krájené jablko s vodou.

Dobrý den, je stroj schopen najemno rozmixovat ovesné vločky na ovesnou kaši? Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Concept SM-3385
Príslušenstvo pre Concept SM-3385 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM-3385, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SM-3385.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií