Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Concept SVK8060

Zobraziť katalóg
Concept SVK8060
Sporák kombinovaný, 4 horáky 0,88/1,61/1,61/3,6 kW, liatinové mriežky, rúra 60 l, 9 funkcií pečenia, digitálny programátor, minútka, teleskopické výsuvy, 3 sklá dvierok, sklenený príklop
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  CON210k Produktové číslo:  SVK8060 Stránky výrobcu

Concept SVK8060

Concept SVK8060 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Digitálny programátor PIANO

Uľahčí vaše pečenie. Ovládanie pomocou digitálneho programátora zvyšuje atraktivitu spotrebiča a zaistí vám maximálny komfort pri obsluhe rúry. Disponuje režimom automatického pečenia, ktorý umožňuje zvoliť dĺžku pečenia a odložený štart, minútkou, nastavením denného času, zvukovou signalizáciou a praktickou detskou poistkou, ktorá zablokuje tlačidlá ovládacieho panela rúry, čím zabráni vášmu dieťaťu, aby spustilo ohrev bez vášho dohľadu.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Energetická trieda

Varte úsporne. Energetická trieda označuje skupinu podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča a je udávaná na energetickom štítku každého modelu. Kuchynské sporáky českej značky Concept sú zaradené do energetickej triedy A, čo znamená, že šetria elektrickou energiou a ich prevádzka je lacnejšia ako v prípade modelov v skupine B a nižšej.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Liatinové rošty

Stavte na kvalitu. Plynové horáky sú osadené veľmi kvalitnými a vysoko stabilnými liatinovými roštmi, ktoré sú odolné voči vysokým teplotám a vynikajú dlhou trvanlivosťou.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Otočný ražeň (rotisserie)

Grilujte kedykoľvek chcete. Otočný ražeň ocenia predovšetkým milovníci grilovanej hydiny. Mäso napichnete na stred grilovacej ihly, ktorú zasuniete do príslušného otvoru v zadnej časti rúry a položíte na stojan. Počas pečenia sa ihla otáča, a tým zabezpečí pravidelné prepečenie pripravovaného pokrmu. Pri grilovaní na ražni odporúčame použiť plech na pečenie. Zabránite tak znečisteniu rúry a zachytenú šťavu môžete ďalej využiť.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy vám zabezpečia maximálny komfort a pohodlie počas pečenia. Už nemusíte siahať do horúcej rúry. Vďaka teleskopickým koľajničkám ľahko vysuniete plech a môžete bezpečne skontrolovať vaše pokrmy. Výsuv je ľahko demontovateľný, ľahko sa čistí a možno ho umiestniť do akejkoľvek zásuvnej úrovne.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

WOK horák

Pochutnajte si na ázijských špecialitách. WOK horák vytvára špecifický plameň, ktorý smeruje výkon na stred panvice. Ocenia ho nielen milovníci ázijských špecialít, pretože je vhodný ako na prípravu čínskych jedál, tak aj ďalších pokrmov, ktoré vyžadujú prudké osmaženie. WOK horák je doplnený praktickým liatinovým držiakom na WOK panvicu, ktorý vám zaistí bezpečnejšie a pohodlnejšie varenie.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Antikorová mriežka na malý horák

Nevešajte plecháčik na klinec. Na zaistenie maximálneho pohodlia a všestranného využitia sú malé horáky doplnené o antikorovú mriežku, vďaka ktorej si ľahko ohrejete mlieko či rozpustíte maslo na potretie buchiet aj v malom plecháčiku.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Elektronické zapaľovanie v gombíku

Ľahšie to už nejde. Na zjednodušenie ovládania varnej dosky sú gombíky vybavené integrovaným elektronickým zapaľovaním. Už nemusíte hľadať zápalky alebo zapaľovač vždy, keď si chcete niečo uvariť.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Poistky proti úniku plynu

Bezpečie vás a vašich detí. Bezpečnostné poistky horákov sú neoddeliteľnou súčasťou všetkých modelov značky Concept. Automaticky zastavia prívod plynu pri náhlom zhasnutí plameňa, takže sa nemusíte strachovať z nežiaduceho úniku plynu.


vypnuté
Sporák Concept SVK8060

Celosklenené, plne rozoberateľné dvierka

Nech dobre vidíte, čo pečiete. Dvierka rúry sú tvorené trojitým sklom, vďaka ktorému je zaistená vysoká úroveň bezpečnosti. Sklo je možné ľahko vybrať bez nutnosti demontáže celých dverí. Pomocou zatláčacích poistiek na hornej časti dvierok nie je potrebné využiť ďalšie náradie. Sklo tak ľahko a rýchlo zbavíte všetkých nečistôt.


Praktický úložný priestor

Majte vždy upratané. Praktický úložný priestor umiestnený v dolnej časti sporáka ponúka dostatok miesta na uloženie plechov, pekáčov, riadu či foriem na pečenie.


EXTRA objem plechu

Pečte vo veľkom. V hlbokom plechu upečiete takmer čokoľvek, tradičné české buchty, torty, koláče, ale aj ryby, mäso a pod. Výborný je na prípravu zapekaných pokrmov, ako napr. cestovín, zemiakov, zeleniny. Plech s EXTRA objemom ponúka dostatok priestoru na prípravu vašich obľúbených jedál a stane sa šikovným pomocníkom v každej kuchyni. Ľahko ho umiestnite do akejkoľvek zásuvnej úrovne v rúre.


Príslušenstvo

  • 1× hlboký plech - EXTRA objem 8,5 l
  • 1× plytký plech - 4,5 l
  • 1× rošt
  • Súprava trysiek na propán bután

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,85 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,83 kWh Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
60 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,85 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,83 kWh Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept SVK8060
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií