AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Concept VE3035

Zobraziť katalóg
Concept VE3035
4,1 12 hodnotení
Varič liatinový a elektrický, príkon 2250 W, počet platničiek 2, počet programov 5, hmotnosť 3kg, termostat, ochrana proti prehriatiu a rýchle nahriatie, priemer platničky 18.5 cm, dĺžka kábla 0.8 m, šírka 47 cm, hĺbka 28 cm, výška 7,5 cm
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONVA664 Produktové číslo:  VE3035 Stránky výrobcu

Concept VE3035

Concept VE3035 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Radi cestujete a zároveň by ste si na cestách chceli uvariť vaše obľúbené jedlo? Elektrický varič Concept VE3035 vám toto umožní. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a kompaktnej veľkosti si ho môžete zbaliť do kufra a vziať kamkoľvek so sebou. Varič vám ponúkne 5 stupňov nastavenia teploty a 2 platničky. Obsluha variča je jednoduchá. Stačí nastaviť teplotný stupeň a začať variť. O vašu bezpečnosť sa postará poistka proti prehriatiu a protišmykové nožičky, ktoré zamedzia akémukoľvek pohybu.


Jednoduchá manipulácia

Jednoduchá obsluha

Bezpečná prevádzka


Kľúčové vlastnosti variča Concept VE3035

  • Jednoduchá manipulácia s varičom Concept VE3035
  • 2 praktické platničky
  • Možnosť nastavenia 5 stupňov teploty
  • Jednoduchá a rýchla obsluha variča Concept
  • Poistka proti prehriatiu
  • Varič disponuje termostatom
  • Protišmykové nožičky zamedzia nechcenému pohybu
  • Nízka hmotnosť a kompaktná veľkosť
  • Chrómovaný dekoratívny krúžok na gombíkoch regulácie
  • Červená kontrolka vás upozorní na prevádzku
  • Regulácia teploty pomocou otočného gombíka

Kompaktná veľkosť variča Concept VE3035

Elektrický varič Concept VE3035 vám ponúkne dve platničky, na ktorých pripravíte vaše obľúbené pokrmy. Varič má nízku hmotnosť, takže je ľahko prenosný a môžete si ho vziať so sebou na chalupu, do kempu či len tak na dovolenku k moru.

Jednoduchá a rýchla obsluha variča Concept VE3035

Varenie na variči Concept VE3035 je naozaj hračka. Stačí jednoducho nastaviť teplotný stupeň a môžete sa pustiť do varenia vášho obľúbeného jedla. Varič vám ponúka 2 platničky, ktoré vám zaistia ešte väčší komfort pri varení. Aby ste vedeli, či je varič v prevádzke, upozorní vás na to červená kontrolka.

Bezpečnosť na prvom mieste

Nemusíte sa báť, že by sa varič v priebehu prehrial. Varič Concept VE3035 je totiž vybavený poistkou proti prehriatiu, ktorá vám zaistí úplnú bezpečnosť vo vašej kuchyni. Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu počas varenia.

Doplňujúce informácie:

MIN/MAX + 5 stupňov nastavenia teploty
180 mm platnička + 150 mm platnička
Príkon: 1 900 – 2 250 W
Dĺžka kábla: 80 cm

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ variča
Liatinový, Elektrický Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
2 250 W Hotovo!
Počet platničiek
2 ks Hotovo!
Priemer platne
18,5 cm Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Liatinový, Elektrický Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 250 W Hotovo!
Počet platničiek
2 ks Hotovo!
Priemer platne
18,5 cm Hotovo!
Dĺžka kábla
0,8 m Hotovo!
Počet programov
5 Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Funkcie
Termostat, Ochrana proti prehriatiu, Rýchle nahriatie Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
28 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
7,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u všech jednoduších dvou/jedno vařičů je 5 stupnů ohřevu, ale jaké teploty jsou u těchto stupňů ? Nikde to nemohu najít. Děkuji

zdravim, dnes som kupil tento varic...cervene svetielka ktore ukazuju chod niesu pevne uchytene ale pohyblive akoby zle utiahnute a moja otazka je...prosim maju to tak vsetky tieto varice? chcem to ist reklamovat hrozi totiz zatecenie pod to...

Prumer plotny v technickem popisu 1.8 cm by chtelo asi opravit na 18 cm a dopsat tam i prumer te druhe plotny, kdyz v textu ten druhy prumer uvedeny je. Aby clovek precetl vse, aby se dozvedel potrebne je myslím dost nešťastné, k tomu slouží technický podrobný popis, který v tomto případě dost pokulhává za běžným standardem.

Príslušenstvo pre Concept VE3035
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií