AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP5210 700 W Vento

Zobraziť katalóg
Concept VP5210 700 W Vento
4,5 88 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 700 W, na všetky druhy podláh, na koberce, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, hlučnosť 76 dB, hepa filter, objem vrecka 2 l, ročná spotreba energie 26,60 kWh/annum, materiál trubice kov, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, modrá a sivá farba
Kód:  CONVB001 Produktové číslo:  VP5210 Stránky výrobcu

Concept VP5210 700 W Vento

Cyklón
Bohaté príslušenstvo
Objem cyklónovej nádoby 2 l
 Concept VP5210

Už žiadne kompromisy

Pokiaľ od vysávača vyžadujete vysoký výkon, kvalitnú filtráciu vhodnú aj pre alergikov a navyše chcete ušetriť za nákup vreciek, je pre vás ideálnou voľbou vysávač Concept VP5210. Nečistoty a prach sú vďaka odstredivej sile odstredené do zbernej nádoby, pričom o zvyšné častice sa postará spoľahlivý HEPA filter.

Sila cyklónu pod kapotou

Vysávač Concept VP5210 je vybavený motorom s príkonom 700 W, ktorý zabezpečí dostatočný výkon pre perfektné upratovanie v celom dome. Výkon, ktorý tento vysávač od spoločnosti Concept poskytuje, je počas jeho chodu nemenný. Prednosťou vysávača Concept VP5210 je umývateľný HEPA filter 12 a cyklónová nádoba s objemom 2 l. Samotné vyprázdňovanie cyklónovej nádoby je úplne hygienické. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a obsah vysypať.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

ECO podlahová hubica

Vďaka inovovanej podlahovej ECO hubici a revolučnej konštrukcii motora je zaručená zvýšená účinnosť vysávania. Aj napriek povinnému zníženiu príkonu motora nedošlo k zníženiu sacieho výkonu vysávača Concept VP5210. Podlahová hubica ECO je určená ako na vysávanie kobercov či predložiek a behúňov, tak aj na vysávanie tvrdých podláh.

Turbokefa

Aj napriek tomu, že vysajete celý byt nachádzate na koberci popadané vlasy? S týmto problémom si hravo poradí veľká turbokefa, ktorá dokáže kefovať a vysávať zároveň. Turbokefa je tak ideálnou voľbou na všetky typy kobercov. Prednosťou turbokefy je aj jej veľkosť, vďaka ktorej získate široký záber a vysávanie vám zaberie menej času a námahy.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

Parketová hubica

Ak potrebujte upratať vinylovú podlahu, parkety, plávajúcu podlahu, alebo linoleum, je pre vás pripravená parketová hubica. Táto hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy, vďaka čomu nedôjde k ich poškriabaniu.

Extra dlhá štrbinová hubica CAR

Pomocou 60 cm dlhej ohybnej hubice CAR sa pohodlne dostanete do úzkych priestorov pod sedadlami a iných ťažko dostupných miest. Nebudete mať už problémy upratať omrvinky od detí, zaschnuté bahno z topánok alebo chlpy od domácich maznáčikov.

 Concept VP5210
 Concept VP5210

Štrbinová hubica s prachovou kefkou

Štrbinová hubica vám umožní upratovanie na zle dostupných miestach. Táto praktická hubica disponuje kefkou, s ktorou sa pohodlne dostanete za nábytok, radiátory, alebo kuchynskú linku.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně turbokartáče, zda je poháněn pouze vzduchem nebo se jedná o elekrický rotační kartáč, děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat jestli má tento vysavač po celou dobu vysávání stálý sací výkon, mám od vás vysvač HOOVER SPRINT EVO, ze začátku vysává velice silně, ale postupně jak se plní nádoba uplně ztratí výkon, po každém vysávání je nutné filtr vyfoukat kompresorem aby znovu vysával, Concept má ale už cyklonovou technologii takže stačí pouze vysypat nádobku a filtr vyfoukat třeba jednou za 10 vysávání?

Dobrý den, máte v nabídce i náhradní hepa filtr kulatý? Děkuji.

Dobrý večer dá sa prosím regulovať sila ťahu? Pýtam sa kvôli odsávačke pre deti do nosa na pripojenie k vysávaču. Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý den, kde najdu náhradní HEPA filtr? Nedaří se mi to, díky za odpověď - Petr Lech

Dobrý den, jaké jsou rozměry spotřebiče? Potřebujeme vědět, zda se vejde do skříně široké 30cm.

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se někomu stalo, že vysavač nemá potřebný výkon pro roztoceni turbo kartáče. Měl slabý výkon již od začátku, ale cca po půl roce už nevysaje téměř nic a to ani po kompletním vyčištěním. Co s tím?

Dobrý den, prosím má samonavijeci kabel? Děkuji

Diskusia a poradňa k Concept VP5210 700 W Vento
Príslušenstvo pre Concept VP5210 700 W Vento Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP5210 700W Vento.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií