Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W

Zobraziť katalóg
Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W
4,3 92 hodnotení
Bezvreckový vysávač – s káblom, na koberce, pre alergikov, na vysávanie, HEPA filter, príkon 800 W, hlučnosť 72 dB, plastová zberná nádoba o obejme 2,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, automatické navíjanie kábla a pogumovaná rukoväť, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 41 × 27 × 24 cm (V׊×H), hmotnosť 5 kg, čierna farba
75,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONBV839 Produktové číslo:  VP5242 Stránky výrobcu
Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W 75,90 € Rozbalené

Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W

Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Hľadáte kvalitný vysávač, ktorý splní všetky vaše očakávania? Potom je pre vás vysávač Concept VP5242 4A RADICAL Parquet ako stvorený. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie. Vďaka kvalitnému HEPA 13 filtru je vysávač vhodný aj pre alergikov a astmatikov. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov.Medzi benefity vysávača Concept VP5242 A4 RADICAL Parquet sa radí tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB a akčný rádius 9 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu. V balení vysávača Concept nájdete aj užitočné príslušenstvo ako je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubicas kefkou, parketová hubica a AAAA hubica.

Expert na všetky typy podláh

Stály sací výkon

HEPA filter 13


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5242 4A RADICAL Parquet

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Tichý režim nepresiahne 72 dB
  • Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj široký záber
  • Šetrný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2,5 litra
  • Multifunkčná AAAA podlahová hubica
  • Concept VP5242 vybavený parketovou hubicou na šetrné upratovanie
  • Upratovanie autá s ohybnou hubicou CAR
  • Užitočné príslušenstvo – štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubica s kefkou, parketová hubica a AAAA hubica

Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5242 4A RADICAL Parquet si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Navyše je úsporný a šetrí tak spotrebu energie. Benefitom vysávača je tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB. Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj široký záber, takže je ideálny do väčších miestností. Vysávač ConceptVP5242 sa hodí na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Zároveň sa pýši najvyšším hodnotením v kategórii filtrácie.

Concept VP5242 A4 je šetrný k životnému prostrediu

Účinný ECO motor s príkonom 800 W je súčasťou vysávača Concept VP5242 4A RADICAL Parquet. Motor ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je šetrný k životnému prostrediu. Saciu silu možno ľahko upravovať pomocou elektronickej regulácie. Sami si tak zvolíte, čo vám vyhovuje. Systém cyklónu spočíva vodstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaisťujú nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt

Súčasťou vysávača Concept VP5242 4A RADICAL Parquet je zberná nádoba s objemom 2,5 litra, ktorá plne nahrádza klasické vrecká. Nádobu možno veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, ktoré hygienicky vysype všetky nečistoty z nádoby. Vy sa tak nemusíte nečistôt ani dotknúť. Potom nádobu opäť nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní.Vďaka bezvreckovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecká.

Multifunkčná AAAA podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5242 4A RADICAL Parquet je špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysať tvrdé podlahy, jednoducho tak prepneteklapku a vysunutím štetín a vysávač je pripravený na upratovanie.

Concept VP5242 disponuje parketovou hubicou na šetrné upratovanie

Parketová hubica vysávača Concept VP5242 4A RADICAL Parquet je skvelá pri upratovaní všetkých tvrdých podláh. Vďaka svojmu tvaru a špeciálnemu navrhnutiu sa šetrne postará o podlahu tak, aby ju nijako nepoškriabala či nepoškodila. Vaše podlahy tak budú perfektne čisté a lesklé.

Upratovanie autá s ohybnou hubicou CAR

Nezabúdajte tiež na vaše auto, ktoré z času na čas potrebuje tiež poriadne upratať. A presne preto je bezvreckový vysávač ConceptVP5242 4A RADICAL Parquet vybavený hubicou CAR, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest. Hubica je ohybná, takže sa s ňou pohodlne dostanete naozaj kdekoľvek. Upratovanie auta tak bude odteraz hračka!

Užitočné príslušenstvo vysávača Concept VP5242

Bezvreckový vysávač Concept VP5242 4A RADICAL Parquet je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky počas upratovania celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete našetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií či kníh a klávesníc. Na vysatie pohoviek, kresiel a matracov zasa využijete špeciálnu hubicu na čalúnenie. Všetko príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej trubice vysávača Concept VP5242. Všetko tak budete mať vždy pri ruke.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Bezvreckový vysávač Concept VP5242 si vás určite získa svojím moderným vyhotovením v grafitovo sivom dizajne, ktorý je skvele doplnený o čierne a chrómové prvky. Hlavnou výhodou toho dizajnu je kompaktný tvar a nízka hmotnosť, vďaka ktorej je použitie vysávača VP5242 naozaj jednoduché. Predné plne otočné koliesko sa postará oplynulý a všestranný pohyb vysávača Concept VP5242. Zadné kolesá sú mäkčené, takže sa nemusíte báť, že by vám podlahu či parkety nejako poškrabkali. Vysávač možno veľmi jednoducho umiestniť do 2 parkovacích polôh spolu s 2 možnosťami ukotvenia podlahovej hubice. Praktická rukoväť vám umožní bezvreckový vysávač Concept VP5242 pohodlne prenášať. Rukoväť navyše slúži aj ako tlačidlona navíjanie prívodného kábla.

Príslušenstvo:

  • AAAA hubica
  • Parketová hubica
  • EXTRA dlhá štrbinová hubica CAR
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Hubica na čalúnenie
  • Držiak príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!
Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Vlastnosti
Automatické navíjanie kábla, Pogumovaná rukoväť Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Bezvreckový s káblom, Autovysávač Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica, Hadica Hotovo!
Kefy
Na podlahu/koberce Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
2,5 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím Vás aké sú rozmery vysávača ?

Dobrý den, hodí se prosím tento na vysávání psích chlupů?Děkuji

Dobrý deň, prosím Vás aká je hmotnosť tohto vysávača? Ďakujem.

Dobrý den, jaká je prosím sací síla vysavače . Děkuji

Dobry den-mam velku dilemu,ci kupit vreckovy,alebo tentok bezvreckovy vysavac...mam v byte vsade koberce,,takze potrebujem perfektne vysat prach z kobercov...dalej som cital od zakaznikov recenzie,,jeden velmo chvali,,a druhy pise,ze nic nepovysaval,ani psie chlpy,,,a vraj je dost reklamacii na tentok vyrobok,,som dost zmeteny teraz,,ci ho kupit,,alebo zvazit radsej vreckovy vysavac...Dakujem za odpoved

Prosím o informaci, zda jde nějakým způsobem zkrátit sací hadice k vysavači CONCEPT VP5241? Nebo lze zakoupit kratší, která k tomuto vysavači pasuje. Děkuji

Dobrý den, obsahuje vysavač všechno toto příslušenství? AAAA hubice Parketová hubice EXTRA dlouhá štěrbinová hubice CAR Štěrbinová hubice Hubice s kartáčkem Hubice na čalounění Držák příslušenství Je vhodný i na dřevěné podlahy? Děkuji D. Jindrová

Dobrý den, jaký je prosím objem nádoby na odpad? Nikde jsem nenašla. Děkuji

Dobrý den, dá se zakoupit u vás náhradní filtr? Děkuji

Dobrý den ,prosím mám studentskou slevu na tento vysavač?

12
Príslušenstvo pre Concept VP5242 4A RADICAL Parquet 800 W
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií