AD homeoffice PET

Concept VT5010

Zobraziť katalóg
Concept VT5010
4,8 12 hodnotení
Teplovzdušný ventilátor , 2 stupne nastavenia výkonu, poistka proti prehriatiu, Časovač, termostat, diaľkové ovládanie
Kód:  CONVT002 Produktové číslo:  vt5010 Stránky výrobcu

Concept VT5010

WiFi keramický teplovzdušný ventilátor VT5010

Ovládanie WiFinou
Časovač
Dizajn
Concept VT5010

Praktické ovládanie

Na zapnutie, vypnutie alebo zmenu teploty teplovzdušného ventilátora Concept VT5010 vám bude stačiť inteligentný telefón alebo tablet podporujúci systém Android či iOS. Stačí si stiahnuť aplikáciu, pripojiť sa na sieť Wifi a môžete ventilátor Concept VT5010 ovládať prakticky odkiaľkoľvek.

Presný ako hodinky

Teplovzdušnému ventilátoru Concept VT5010 nechýba digitálny časovač, ktorý môžete nastaviť až na 12 hodín. Akonáhle uplynie nastavený čas, ventilátor Concept VT5010 sa automaticky prepne do úsporného režimu. Je tak zabránené nežiaducemu kúreniu, ak ventilátor zabudnete vypnúť.

Concept VT5010
Concept VT5010

Teplo domova

Ventilátor Concept VT5010 sa hodí do miestností s veľkosťou až 40 m2. Ventilátor umožňuje nastaviť teplotu od 5 °C do 35 °C. Intenzitu prúdenia vzduchu je možné nastaviť dvomi nastaviteľnými stupňami výkonu. V priestoroch s veľkosťou 20 m2 zvýši teplotu z 10 °C až na 20 °C len za 30 minút.

Dizajnová novinka

Vďaka svojim skromným rozmerom a nenápadnému vzhľadu môžete ventilátor Concept VT5010 umiestniť nielen v byte či dome, ale aj v kancelárii alebo garáži. Hlučnosť je iba 50 dB, vďaka tomu môžete tento ventilátor použiť aj v noci bez toho, aby kohokoľvek rušil.

Concept VT5010
Concept VT5010

Dokonalý prehľad

Samozrejmosťou je aj prehľadný panel s LEDkovým displejom, ktorý umožní pozorovať, ako je ventilátor Concept VT5010 práve nastavený. Nemusíte mať ani obavy o zapnutý ventilátor bez dozoru, pre vašu bezpečnosť je ventilátor Concept VT5010 vybavený poistkou proti prehriatiu.

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Výkon je 2500W a jaký je příkon?Dekuji

Jak to funguje kdyz mam produkt napriklad na chate, kde neni wifi? Muzu ho stale zapnout odkudkoli?

Je to prenosné? Má to zabudovanú batériu ktorá sa nabije? Alebo to treba mať stále v elektrike?

Můžu ho dát i do auta?

Můžu ho dát i do auta?

Dobrý den je prosím vhodný do ložnice ? Nemám představu jak hlučné je 50 dB

Dobrý deň, je možné tento typ umiestniť na stenu ??? Ďakujem.

Tady se píše: "funkce topení + studený vzduch + ventilátor." Může mi teda prosím někdo říct, kde se zapíná ten studený vzduch? Nebo aspoň samotný větrák. Páč sem z toho jaksi zmatenej.

Diskusia a poradňa k Concept VT5010
Príslušenstvo pre Concept VT5010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VT5010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VT5010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VT5010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VT5010.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií