Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Concept ZA-7010

Zobraziť katalóg
Concept ZA-7010
4,4 46 hodnotení
Zastrihávač vlasov a fúzov, rozsah strihu 0,5-36mm, 45minút nepretržitej prevádzky, vyberateľné antikorové nože, 3 hrebeňové nadstavce, doba nabíjania 8 hodín, príslušenstvo: nabíjací stojan, olej na premazávanie, hrebeň, štetec, nabíjací adaptér
Kód:  ECO100m Produktové číslo:  ZA7010 Stránky výrobcu

Concept ZA-7010

Praktický zastrihávač vlasov a fúzov, ktorý je vybavený kvalitnou antikorovou antikoróznou čepeľou. Ponúka tri hrebeňové nadstavce pre dĺžku strihu od 0,5 do 36 mm a ponúka aj funkciu stenčovanie. Ergonomický dizajn spolu s pogumovanými bočnými stranami zabezpečia vysoko komfortnú a rýchlu prácu. Napája sa zo siete, potom je schopný pracovať až 45 minút. O stave batérie vás bude informovať indikátor dobíjania. Prístroj je veľmi jednoduchý na údržbu.

Parametre a špecifikácia:

Farebné vyhotovenie:
Modro-sivo-oranžová

Výška strihu:
0,5 - 36 mm

Doba prevádzky:
45 minút

Dĺžka nabíjania:
8 hodín

Hmotnosť:
200 g

Obsah balenia:
3 hrebeňové nadstavce (0,5 - 2,5 mm, 3 -18 mm, 21 - 36)
Nabíjací stojan
Olej na premazávanie
Hrebeň
Štetček
Nabíjací adaptér

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ZA-7010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZA-7010 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept ZA-7010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept ZA-7010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept ZA-7010.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií