Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

CONNECT IT CI-114 Switch 5 port

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-114 Switch 5 port
5 2 hodnotení
Switch 5port 10/100
Kód:  BFR7JD735g Produktové číslo:  CI-114 Stránky výrobcu

CONNECT IT CI-114 Switch 5 port

Cenovo prívetivý sieťový switch s piatimi porty určený pre bežné domáce alebo kancelárske použitie. Switch nepotrebuje žiadnu konfiguráciu - Stačí len zapojiť káble! Všetky porty automaticky rozpoznajú prenosovú rýchlosť 10 alebo 100 Mbit/s pripojených počítačov as funkciou Auto MDI/MDIX možno použiť krížený aj nekrížený kábel. Standard IEEE 802.3x poslúži pre riadenie toku pri plne duplexnom režim, vďaka čomu poskytne dostatok výkonu pre prenos objemných súborov alebo organizovanie domácich LAN herných turnajov. Zariadenie je prispôsobené pre prevádzka bez ventilátora a je teda vhodné pre nasadenie priamo na pracovnom mieste. Vďaka kompaktnému dizajnu je ho možné umiestniť prakticky kamkoľvek.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

5x RJ-45 (10/100 Mbit; plný duplex/poloduplex)

Podporované štandardy:
IEEE 802.3 10Base-T Ethernet
IEEE 802.3u 100Base-TX
IEEE 802.3x riadenie toku pre plne duplexný režim

Funkcie:
Auto MDI/MDI-X

Ostatné:
LED kontrolka aktivity a napájania
Zapojenie Plug and Play (bez nutnosti konfigurácie)

Napájanie:
Externý napájací adaptér
Vstup: 100 - 240 V AC
Výstup: 9V DC/0,5 A

Parametre a špecifikácia

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-114 Switch 5 port
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-114 Switch 5 port. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-114 Switch 5 port. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-114 Switch 5 port. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-114 Switch 5 port.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií