Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200
4,8 216 hodnotení
Powerbank Li-Ion 5200mAh, USB 5.0V/ 2.1A, pre tablety a mobilné telefóny, hmotnosť 120g, LED kontrola stavu batérie
13,54 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JD746q4 Produktové číslo:  CI-247 Stránky výrobcu
CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200 13,54 € Zánovné

CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200

CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Miniatúrna externá batéria CONNECT IT Power Bank 5200 vám umožní dobiť širokú škálu mobilných zariadení kdekoľvek na cestách. Minimalistické zariadenie sa vojde ľahko do vrecka a bude vždy po ruke. Štvorica LED diód na tele batérie indikuje nabitie a pomáha tak odhadnúť jej výdrž. Samotná batéria Samsung je veľmi kvalitná a zaručuje minimálny pokles kapacity s rastúcim počtom nabíjacích cyklov. V balení nájdete aj kábel s konektormi micro USB <-> USB A.

Parametre a špecifikácia:

Nabíjanie:
Kapacita: 5200 mAh
Typ batérie: Li-Ion
Výstup: DC 5 V/2.1 A
Vstup: DC 5 V/1 A

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 74 × 53 × 24,5 mm
Hmotnosť: 120 g

Kompatibilita:
Mobilné telefóny
Ostatné zariadenia s micro USB

Prečítať viac
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
24,5 mm (2,45 cm) Hotovo!
Hĺbka
53 mm (5,3 cm) Hotovo!
Kapacita
5 200 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
24,5 mm (2,45 cm) Hotovo!
Hĺbka
53 mm (5,3 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
5 200 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
120 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chci se zeptat jestli kdyz mam samsung galaxy A5 tak nebude mi tato powerbanka nicit baterku v navodu pisou ze by nabijeni mnelo mit 1A a ne 2A tak nevim

Lze použít pro nabíjení iPhone 6S Plus?

Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-247 Power Bank 5200
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií