AD homeoffice PET

CONNECT IT DOODLE + Myš

Zobraziť katalóg
CONNECT IT DOODLE + Myš
Set – myš herná, optická, podsvietenie, 6 tlačidiel, 800/1200/1600/2000DPI, spínače Huano, soft touch povrch, opletený kábel 180cm, pozlátený konektor USB, podložka 320×265×2mm
Kód:  JD760f5BUN Stránky výrobcu
CONNECT IT DOODLE + Myš Predaj skončil

CONNECT IT DOODLE + Myš


Súprava CONNECT IT DOODLE sa na pole herných periférií dovanula ako svieži vánok s doodle motívom, ktorý má to, čo ostatným chýba: originalitu. Nevídaný dizajn poskladaný z malých a vtipných kresbičiek istotne nadchne každého, kto chce vystúpiť z davu a dať najavo, že hranie hier má byť predovšetkým zábava. Aj preto sa tejto súprave namiesto „herná“ začalo hovoriť „hravá“. Nechajte sa na chvíľu uniesť na vlnách niečoho, čo tu ešte nebolo a neberte život tak vážne. Uvidíte, že sa vám to zapáči.

Kľúčové vlastnosti súpravy CONNECT IT DOODLE

  • Pre hráčov i do kancelárie
  • Podložka z kvalitného materiálu
  • Viacfarebné LED podsvietenie myši
  • Štýlové vyhotovenie DOODLE
  • Ergonomický tvar
  • 6 tlačidiel vrátane posuvného kolieska

Podložka pod myš

S kvalitnou a štýlovú podložkou CONNECT IT DOODLE sa prejavia pozitívne vlastnosti vašej myši. Moderný materiál, z ktorého je podložka vyrobená, poskytuje myši dobre snímateľný podklad aj pre tie najjemnejšie pohyby. Stará sa aj o správny pomer medzi šmykom a kontrolou nad myšou.

Myš CONNECT IT DOODLE

Pri navrhovaní prvej doodle myši na svete sa kládol dôraz hlavne na dizajn. Akonáhle sa snúbi farebné podsvietenie s nevšednými kresbami, je to pastva pre oko. Myš farebne dýcha a zabaví vás na dlhé hodiny. Magicky upokojuje, takže vo vypätých herných bitkách s ňou nebudete naštvane mlátiť. Iba sa na ňu láskyplne pozriete a bude po zlobe.

Zaujímavý dizajn, pohodlná do ruky

Vašu dlaň istotne poteší prepracovaný ergonomický tvar, ktorý ešte viac umocňuje zážitok zo samotného používania. Navyše Doodle mouse svojím povrchom bojuje proti nepríjemnému poteniu, ktoré prichádza po niekoľkohodinovom hraní. Úplnou samozrejmosťou je aj rýchle a presné snímanie pohybu a celkovo 6 tlačidiel vrátane posuvného kolieska, či nastavenie až na 2000 DPI.

Vysoko návykové

Niet pochýb o tom, že súprava Doodle búra všetky zabehnuté mýty okolo herných periférií a ukazuje, že aj tak zdanlivo jednoduché veci, ako je myš a podložka, sa dajú robiť inak a zaujímavo. To je presne jeden z dôvodov, prečo vás nikdy neomrzí. Súpravu sa neodporúča požičiavať kamarátom alebo kolegom z jednoduchého dôvodu: už ju z ruky nepustia a vy si budete musieť poradiť zas len s touchpadom. Pamätajte, za každou kresbou sa skrýva príbeh. Aký bude ten váš?

 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT DOODLE + Myš
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT DOODLE + Myš. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT DOODLE + Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT DOODLE + egér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií