Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna
5 26 hodnotení
Nabíjačka do siete s podporou rýchleho nabíjania, celkový výkon 24 W, výstupy 1 × USB-C (max. 15 W) a 3 × USB-A (max. 12 W), podpäťová ochrana, prepäťová ochrana
Kód:  JD747f26 Produktové číslo:  CWC-4060-BK Stránky výrobcu
CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna Predaj skončil

CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna

Cestovná USB nabíjačka CONNECT IT "Fast Charge" určená pre napájanie aj nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, akčných kamier, elektronických čítačiek kníh, MP3 prehrávačov, herných konzol a mnohých ďalších prenosných zariadení doma, v kancelárii aj na cestách. Nabíjať môžete aj velkoodberové zariadenia ako napr. tablety vyžadujúce nabíjací prúd až 2,4 A, tak aj mobilné telefóny, ktorým postačí prúd 1 A. K cestovaniu túto nabíjačku predurčuje veľký rozsah vstupného napätia už od 100V, takže ju môžete v kombinácii s cestovným adaptérom použiť aj v krajinách, kde je štandardom nižšie napätie (napr. 120 V v USA). S touto nabíjačkou odpadá nutnosť so sebou stále nosiť viac nabíjačiek pre rôzne zariadenia, čo je veľmi praktické, ak na svojich cestách potrebujete nabiť súčasne napr. mobilný telefón a tablet.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK

  • Maximálny výstupný prúd: 4,8 A max.
  • Výstup USB-C portu: 5 V / 3 A max.
  • Výstup USB-A portov: 5 V / 2,4 A max. zdieľaných
  • Pri zapojení jedného zariadenia do USB-C portu je max. dodávaný prúd 3 A
  • Pri zapojení jedného zariadenia do USB-A portu je max. dodávaný prúd 2,4 A
  • Pri zapojení jedného zariadenia do USB-A portu a druhého zariadenia do USB-C portu zdieľa obaja porty max. prúd 4,8 A (teda 2,4 A do USB-A portu + 2,4 A do USB-C portu)
  • Pri zapojení dvoch zariadení do dvoch USB-A portov zdieľa obaja porty max. prúd 4,8 A (teda 2,4 A do každého z portov)
  • Pri zapojení troch zariadení do všetkých troch USB-A portov zdieľa porty max. prúd 4,8 A (teda 1,6 A do každého z portov)
  • Pri zapojení štyroch zariadení do všetkých štyroch portov je max. prúd 4,8 A (teda 1,2 A do každého z portov)
  • Inteligentný obvod Smart IC detekuje prúdovú potrebu pripojených zariadení a automaticky prerozdeľuje prúd s cieľom nabíjania najrýchlejším možným spôsobom
  • Funkcia "Quadro USB Charging" umožňuje nabíjanie štyroch zariadení súčasne
  • Telo nabíjačky je vyrobené zo špeciálneho nehorľavého ABS materiálu
  • Ultraľahká konštrukcia (hmotnosť iba 88 g)
  • Štvornásobná bezpečnostná ochrana:
    • ochrana proti skratu
    • ochrana proti preťaženiu
    • ochrana proti prehriatiu
    • ochrana proti prebitiu pripojeného zariadenia
  • Výstupné napätie: 5 V
  • Max. výkon: 24 W
  • Vstupné napätie a frekvencia: 100 - 240 V, 50/60 Hz
  • Certifikácia CE, EMC, LVD a RoHS
  • Rozmery (š × v × h): 56 × 30 × 92 mm
  • Hmotnosť: 88 g
  • Farba: čierna

Kompletný prehľad vyrábaných farebných variantov:

  • čierna
  • biela
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
24 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-C Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
24 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-C Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
15 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
3 A Hotovo!
Typ druhého výstupu
USB-A Hotovo!
Počet druhého výstupu
3 Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
12 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
4 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolika W bude tato nabíječka nabíjet nové iPhony 12?

Dobrý deň, je tento adaptér kompatibilný s https://www.alza.sk/baseus-multifunctional-wireless-charging-pad-10-w-d5718236.htm Resp. keď si kúpim tento adaptér, bude fungovať rýchle nabíjanie ? Bezdrôtová nabíjačka by mala podporovať Quick Charge 3.0.

Bude fungovat rychlonabíjení s telefony Samsung S10 (Super Fast Charging)?

Na odpověď alzy nečekejte. Já čekám rok na odpovědi k vysílačkám. Raději ty dotazy opakovaně mažou. Skutečně tato nabíječka nikdy nenabíjela nic víc, než 3,6V a něco kolem těch 1400mA. Odzkoušeno na mnoha zařízeních, mnoha kabely - jen ty od alzy stály skoro dva tisíce. Zbytečně.

Kupil som si tento charger, ale nenabija fast. Mam obavu ze fast chrger ma mat na vystupe 9 resp. 9,5V a tu je len 5V. Je ten popis spravny?

Je kabel v balení? A jaký, jestli USB na micro USB nebo USB na USB-C nebo USB-C na USB-C?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií