Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

CONNECT IT Summer Fan zelený

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Summer Fan zelený
4,3 7 hodnotení
Ventilátor / letnej mini vetráčik pre mobilné telefóny a tablety Apple, Lightning konektor
3,07 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JD685c1 Produktové číslo:  CI-1032 Stránky výrobcu
CONNECT IT Summer Fan zelený 3,07 € Rozbalené

CONNECT IT Summer Fan zelený

CONNECT IT Summer Fan zelený je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Ventilátor CONNECT IT Summer Fan

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hit tohto leta konečne u nás!

Osviežujúci vetráčik je nutnosť pre všetkých majiteľov zariadení Apple s konektorom Lightning. O jeho popularite svedčí státisíce predaných kusov po celom svete. K spusteniu navyše nepotrebujete žiadnu nainštalovanú aplikáciu, proste len vetrák strčíte do nabíjacieho otvoru a necháte sa ovievať. Chod vetráčika nemá na zariadenie žiadny vplyv, takže môžete súčasne písať SMS, počúvať hudbu, alebo surfovať na internete.

Osviežte sa! Kedykoľvek. Kdekoľvek.

Tento moderný vejár je vyrobený z ľahčeného plastu, takže nielen že nehrozí žiadne zranenia, ale ani vás nijako nezaťaží a vy ho tak môžete nosiť stále pri sebe. Medzi mladšími ročníkmi ide o veľmi rozšírenú vychytávku, ktorú môžete vidieť na každom rohu a to aj vďaka jej priaznivej cene. Vetráčik využijete všade, kde sa vám zachce - v parku, na pláži, v kluboch alebo MHD - proste tam, kde je horúco alebo vydýchaný vzduch.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Ventilátor CONNECT IT Summer Fan zelený

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Ventilátor CONNECT IT Summer Fan zelený

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Predíďte úpalu

V letných mesiacoch sa zvyšuje počet hospitalizovaných pacientov kvôli tropickému počasie o jednu tretinu. Okrem používania nášho vetráčika je teda dôležité dodržiavať pitný režim a vyhýbať sa extrémnej fyzickej námahe, len tak si môžete užiť leto naplno a bez obáv.

vlastnosti

  • Bezvypínačový prevádzku - stačí len zasunúť do zásuvky na mobilnom telefóne
  • Dvojlistá vrtuľka z mäkčeného plastu (priemer 9 cm)

kompatibilita

  • iPhone 5 / 5C / 5s / SE / 6/6 Plus / 6s / 6s Plus
  • iPad iPad with Retina display, iPad mini, iPad mini 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pre (9.7 "), iPad Pre (12.9")
  • iPod nano 7th gen., iPod touch 5th gen. (32GB / 64GB), iPod touch 5th gen. (16GB), iPod touch 6th gen.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Priemer lopatiek
9 cm Hotovo!

Vlastnosti

Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Priemer lopatiek
9 cm Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kedy budu prosim vas dostupne aj na androidy ?

dá sa pripojiť aj na iný mobil? napr Nokia? (áno,ten shit :D)

Jde to i na Android ?

Je to i na Windows Phone?

Príslušenstvo pre CONNECT IT Summer Fan zelený
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií