AD homeoffice AD homeoffice

Cooler Master Force 251

Zobraziť katalóg
Cooler Master Force 251
5 2 hodnotení
PC skrinka ATX, 2x 5.25", 8x 3.5", USB, 1x 120mm ventilátor, bez zdroja, čierna
Kód:  CC034k7 Produktové číslo:  FOR-251-KKN1

Cooler Master Force 251

Počítačová skrinka Cooler Master jednoduchého, ale napriek tomu elegantného vzhľadu. Vďaka vrchnej pozícii pre počítačový zdroj je možné skriňu osadiť takmer všetkými druhmi PSU. Skriňa podporuje najnovšie druhy základných dosiek typu ATX a mATX a rovnako tak všetky druhy grafických kariet do dĺžky 245 mm.

Cooler Master Force 251 je vybavený dvojicou slotov pre optickú mechaniku a sedem pozícií pre pevné disky a jednu 3,5" pozíciu napr. pre čítačku kariet. Súčasťou skrine je jeden predinštalovaný 120mm ventilátor v prednej časti a celkovo sú k dispozícii štyri pozície pre ventilátory. Predný panel umiestnený na čelnej strane disponuje dvojicou portov USB 2.0 a tradičnými konektormi pre slúchadlá a mikrofón.

Kľúčové vlastnosti

  • Vetracie otvory v prednom paneli pre lepšiu ventiláciu
  • Predinštalovaný 120mm ventilátor
  • Dostatok priestoru pre pevné disky a optické mechaniky
  • Predný panel s jednoduchým prístupom
  • Pozícia pre zdroj v hornej časti umožňuje ľahšie vedenie káblov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cooler Master Force 251
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master Force 251. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master Kraft 251. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master Kraft 251. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cooler Master Force 251.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií