Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Cooler Master HAF XB EVO čierna

Zobraziť katalóg
Cooler Master HAF XB EVO čierna
4,9 16 hodnotení
PC skrinka ATX, 2x5.25", 4x3.5"/2.5", 120mm ventilátor, bez zdroja, čierna
Kód:  CC027h1g Produktové číslo:  RC-902XB-KKN2

Cooler Master HAF XB EVO čierna

Rad Cooler Master HAF je postavený najmä na kvalitnom vetraní s vysokým prietokom vzduchu (High Air Flow). Netradičné rozmery a unikátny systém chladenia robia z Midi Tower Cooler Master HAF XB EVO jedinečnú skriňu s mnohými spôsobmi využitia od úplne pasívnych riešení až po našlapaný herný systém s potrebou výkonného vodného chladenia. Skriňa je v základe osadená na prednej strane dvoma ventilátormi XtraFlo s veľkosťou 120 mm. Pre zaistenie maximálneho chladiaceho výkonu je možné použiť 1 x 240 mm radiátor vodného chladenia v prednej časti a 1 x 120 mm v zadnej časti a to doplniť o jeden 200 mm ventilátor do hornej perforácie a o dva 80 mm ventilátory v spodnej časti skrine.

Oproti staršej verzii HAF XB verzia EVO ponúka vyberateľné 5,25" aj 3,5" koše. Ďalšou zmenou je možnosť inštalácie až štyroch 3,5" pevných diskov, ktoré je možné vymeniť za štyri menšie 2,5" pevné disky. Aj napriek kompaktnému dizajnu nájdete v skrini dosť miesta pre vaše komponenty, či už to sú potrebné 334 mm dlhé grafické karty alebo 180 mm vysoké CPU chladiče. Na prednom paneli nájdete dvojicu vysokorýchlostných USB 3.0 slotov, zvukový HD vstup a výstup a sloty X-Dock pre rýchle pripojenie 3,5" alebo 2,5" diskov. Vo vnútri nájdete 2 sloty na 5,25" mechaniky, 4 pozície pre pevné disky. Pevná držadlá na oboch stranách umožnia jednoduché prenášanie.

 

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!

Určenie a veľkosť

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Podpora SSD (2,5") Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Externá 3,5" pozícia
Hotovo!
Umiestnenie predného panelu
Spredu Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón Hotovo!
Bočnica
Nepriehľadná Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Perforované čelo, Podpora vodného chladenia Hotovo!

Zdroj

Zdroj
Bez zdroja Hotovo!

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory
Hotovo!

Materiál

Materiál skrine
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
442 mm (44,2 cm) Hotovo!
Výška
330 mm (33 cm) Hotovo!
Hĺbka
423 mm (42,3 cm) Hotovo!
Hmotnosť
8,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tuning skrinky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zmestili by sa do tejto case tieto suciastky ? Dakujem za odpoved :) - DVD napaľovačka LG GH24NS čierna - Základná doska MSI H170A GAMING PRO - Operačná pamäť Kingston 16GB KIT DDR4 SDRAM 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series - Procesor Intel Core i7-6700 - Chladič pre procesor NOCTUA NH-D15 - Ventilátor SilentiumPC Zephyr 140 - Pevný disk Seagate Barracuda 7200.14 2000GB s Advanced Format - Počítačový zdroj Corsair CS750M - Grafická karta MSI GTX 1060 GAMING X 6G - SSD disk Kingston HyperX FURY SSD 120GB

Diskusia a poradňa k Cooler Master HAF XB EVO čierna
Príslušenstvo pre Cooler Master HAF XB EVO čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master HAF XB EVO černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master HAF XB EVO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master HAF XB EVO schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cooler Master HAF XB EVO Fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií