Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Corsair Gaming H2100 Greyhawk

Zobraziť katalóg
Corsair Gaming H2100 Greyhawk
4,6 16 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové 7.1, herné, USB
Kód:  UY015k Produktové číslo:  CA-9011136-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Gaming H2100 Greyhawk

Bezdrôtový headset Corsair Gaming H2100 dodá priestorový zvuk 7.1 bez toho, aby ste museli investovať do drahej zvukovej karty. Stačí jednoducho zapojiť prijímač do USB portu počítača, a potom si už len užívať reprodukciu viackanálového audia z herného prostredia, presne ako jeho autori zamýšľali. Je kompatibilný s akoukoľvek hrou, ktorá je opatrená stopou s 3D zvukom, a vďaka dokonalej priestorovej lokalizácii vám uľahčí cestu k víťazstvu.

Ohromujúci zvuk

Masívne 50mm meniče významne redukujú skreslenie, ktoré môžu nastať s headsetmi využívajúcimi menšie priemery. Vďaka nim získate presnejšiu reprodukciu zvuku najmä pre všetky dôležité efekty typu explózií, streľby apod. Počujete čistejšie, viac detailov a spolu s priestorovou orientáciou získate vítanú konkurenčnú výhodu.

Seansy s komfortom

Extra široké a extra hlboké mušle nezaisťujú iba vynikajúcu kvalitu reprodukcie, ale aj maximálne používateľské pohodlie. Polstrovanie pamäťovou penou s poťahom z mikrovlákna je veľmi komfortné a obstaráva aj pevné usadenie, ktoré sa zároveň dokonale prispôsobí každému používateľovi. S týmto headsetom jednoducho budete môcť hrať celé hodiny bez toho, aby ste premýšľali o tom, čo máte práve na hlave.

Intenzívne ponorenie do hry

Circumaurálna konštrukcia blokuje okolité ruchy a umožní vám sústrediť sa na hru. Smerový mikrofón s funkciou eliminácie okolitého ruchu je vyladený tak, aby dokonale snímal váš hlas a odovzdával ho zreteľne ďalším členom tímu, bez nežiaducich ruchov z pozadia. Navyše je umiestnený na flexibilnom rotačnom kĺbe, takže ho ľahko odklopíte, ak ho práve nepoužívate.

Doplňujúce informácie:

Bezdrôtový dosah:
Až 40 stôp (cca 12 metrov)

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

A tohle jako vysvetlite jak ze je to na Alze o 100% drazsi? Odkaz do neznáma

Opravdu se sluchátka nevejdou do Alzaboxu?

Diskusia a poradňa k Corsair Gaming H2100 Greyhawk
Príslušenstvo pre Corsair Gaming H2100 Greyhawk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Gaming H2100 Greyhawk . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Gaming H2100 Greyhawk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Gaming H2100 Greyhawk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Gaming H2100 Greyhawk.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií