Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Corsair Gaming MM200 Extended Edition

Zobraziť katalóg
Corsair Gaming MM200 Extended Edition
Podložka pod myš herné, rozmery 930x300x3mm
Kód:  CO102d4 Produktové číslo:  CH-9000086-WW
Corsair Gaming MM200 Extended Edition Predaj skončil

Corsair Gaming MM200 Extended Edition

Kvalitná podložka pod myš Corsair kombinuje moderné technológie a precízne spracovanie, pre čo najdokonalejší herný pôžitok. Je tvorená matným povrchom s mikroskopickým rozptylom optimalizovanú pre laserové aj optické myši, a zaručuje tak perfektné snímanie, konzistentné čítanie a presné ovládanie . Tkanina tvorí hladký povrch ideálny pre rýchle pohyby myší napríklad počas divokých prestreliek pri hraní akčných hier.

Snímacia vrstva leží na 2,5 mm hrubé spodnej vrstve vyrobené z prírodného kaučuku. Vďaka svojej priľnavosti sa počas hrania nehne ani o piaď , A nehrozí tak žiadne vlnenia, posúvanie ani zničenie dosky stola. Mimoriadne rozmerné prevedenie zase prináša viac herného priestoru a takmer vylučuje možnosť vyjdenie myši mimo podložku počas hrania. Navrhnutá bola predovšetkým pre používanie v kombinácii s hernou myšou, dokáže ale spoľahlivo snímať aj pri kombinácii s akoukoľvek inou.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Spodná vrstva: prírodný kaučuk

Rozmery:
930 x 300 x 3 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Gaming MM200 Extended Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Gaming MM200 Extended Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Gaming MM200 Extended Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Gaming MM200 Extended Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Gaming MM200 Extended Edition.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií