Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Rapture

Corsair SF450

Zobraziť katalóg
Corsair SF450
5 4 hodnotení
PC zdroj 450W, SFX, 80 PLUS Gold, účinnosť 90%, 2 × PCIe (8-pin), 0 × PCIe (6-pin), 4 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 92 mm ventilátor,, hĺbka 125 mm
Kód:  UY006t4a Produktové číslo:  CP-9020104-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair SF450

Americká spoločnosť Corsair je povestná svojimi špičkovými produktmi, medzi uznávaného výrobcu patrí aj v oblasti počítačových zdrojov. Obzvlášť ak ide o model s certifikáciou 80 Plus Gold, ktorá zaručuje až 90 % účinnosť. Rovnako ako ostatné moderné zdroje Corsair, je tento zdroj postavený z kvalitných súčiastok a japonských kondenzátorov, vďaka čomu dodáva zaručene stabilný a trvalý výkon. Japonské kondenzátory sú dimenzované až na 105° C, takže vás podržia aj v tých najnáročnejších situáciách.

Zdroj je vďaka formátu SFX predurčený na použitie do veľmi malých počítačov, kde je napriek tomu kladený dôraz na výkon. Je možné aj použitie v ATX skriniach, v takom prípade je potrebné dokúpiť originálnu redukciu SFX na ATX.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízne vyrobený zdroj s patričnou spoľahlivosťou pre najmenšie počítače
  • Efektívne využívanie elektrickej energie - certifikácia 80 Plus Gold
  • Tiché aj výkonné chladenie 92 mm ventilátorom
  • Modulárna kabeláž

Efektívny výkon

Efektívny návrh SF série znamená minimálny prebytok tepla a vďaka Zero RPM režimu sa ventilátor nemusí točiť pri nízkom až strednom zaťažení. Špeciálne navrhnutý ventilátor s priemerom 92 mm má optimalizovaný profil čepele pre nízke turbulencie vzduchu a takmer nepočuteľnú prevádzku aj pri maximálnej rýchlosti. Otáčky sú samozrejme regulované podľa teploty a záťaže zdroja.

Modulárne prevedenie

Ploché káble sú plne modulárne, takže si môžete zapojiť iba tie, ktoré použijete. Vďaka tomu ušetríte miesto v skrini a napomôžete lepšiemu prúdeniu vzduchu a tým pádom aj nižším teplotám. Samozrejme spojenie "modulárny zdroj" je tu dotiahnuté k dokonalosti a užívateľ má voľbu aj pri rozvrhnutí +12 V vetvách, buď môžete napájať komponenty z jednej extra silnej vetvy, alebo z niekoľkých nezávislých vetiev.

Maximálny prúdový odber:
+3,3 V / 15 A
+5 V / 20 A
+12 V / 37,5 A
-12 V / 0,3 A
+5 VSB / 2,5 A

 
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
450 W Hotovo!
Formát
SFX Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Účinnosť
90 % Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
450 W Hotovo!
Formát
SFX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Účinnosť
90 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet PCI Express 6-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
92 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
100 mm (10 cm) Hotovo!
Výška
63 mm (6,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
125 mm (12,5 cm) Hotovo!
Hmotnosť
0,86 kg (860 g) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať ked je modularny zdroj tak ktomu treba dokupivat káble alebo nieco? ci ako to funguje stym ked to nema kable ziadne dakujem za odpoved

8 pinovy napajaci kabel pre CPU je rozpojitelny na dva 4piny? (ked mam na doske len 4 pin)

staci tolko watov na oc i5 7600k plus gtx 1080?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak dlouhý ATX 20-pin,/24-pin kabel je u tohoto zdroje. Dále by mě zajímalo, jak dlouhý je kabel k CPU 4 pin. (Již jsem si jednou koupil SFX zdroj a kabel měl krátký.) Má zdroj plochou odpojitelnou kabeláž jak je na fotce? Vyvázanou do kulatého svazku bych tam kvůli malému poloměru ohnutí nenacpal. Děkuji. S pozdravem, Milan

Dobry den Je mozne u Vas pre tento zdroj dokupit aj SilverStone SST-PP08 SFX to ATX PSU Converter Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Corsair SF450
Príslušenstvo pre Corsair SF450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair SF450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair SF450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair SF450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair SF450.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií