Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm

Zobraziť katalóg
COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm
2,7 4 hodnotení
Ochranné sklo na smart hodinky Apple Watch 44mm
Kód:  COTEe27 Produktové číslo:  CS2226-44
COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm Predaj skončil

COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm

Displej vášho zariadenia sa môže aj napriek všetkej opatrnosti a pozornosti znenazdania poškriabať, stačí na to ho len omylom pustiť na podlahu. Na zmenšenie pravdepodobnosti takejto situácie existuje ochranné sklo COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm. Jeho vonkajšia povrchová úprava zabraňuje znečisteniu od odtlačkov. Vďaka ochrannému sklu COTEetCI tak bude obrazovka vášho zariadenia za všetkých okolností dokonale chránená. 

  • Ochranné sklo skvele nahradzuje tenkú fóliu
  • Aplikácia dotykového skla nijako neznižuje citlivosť dotyku 
  • COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm sa jednoducho aplikuje 

Hrany sklíčka COTEetCI odstávajú, aby bol displej chránený pred prasknutím. V prípade nárazu hodiniek sklo absorbuje všetky nárazy a medzera medzi hodinkami a ochranným sklom zabraňuje prasknutiu displeja. To môže viesť k väčšiemu rozbitiu ochranného skla. Keďže ide o ochranné sklo, citlivosť dotyku cez ochranné sklo je o niečo nižšia ako pri dotyku samotného displeja.

Parametre a špecifikácia

Materiál ochrany displeja
Sklo Hotovo!

Typ

Materiál ochrany displeja
Sklo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 44 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s černým lemem pro Apple Watch 6 44 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COTEetCI 4D Schutzglas mit vollflächiger Verklebung und schwarzem Rand - Apple Watch 6 - 44 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COTEetCI 4D Schutzglas mit vollflächiger Verklebung und schwarzem Rand - Apple Watch 6 - 44 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COTEetCI 4D üveg teljes felületű ragasztással, fekete peremmel az Apple Watch 6 44 mm-hez.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií