Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM,

Zobraziť katalóg
COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM,
MP3 prehrávač COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, dig. zázn., Li-Pol
Kód:  JV663e3 Produktové číslo:  8809009956750
COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, Predaj skončil

COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM,

Luxusné MP3 prehrávač s dotykovou obrazovkou umožňujúci prehrávať nielen hudbu, ale aj video a zobrazovať fotografie na špičkovom kvalitnom displeji.Kapacita pamäte je 8 GB a je možné ho používať aj ako prenosný flash disk.K dispozícii je aj slot na pamäťové karty Secure Digital (SD) alebo MultiMedia Card (MMC).Dokáže prehrávať hudbu vo formátoch MP3, WMA, FLAC, WAV, OGG, ďalej potom video vo formáte AVI.Disponuje FM tunerom, z ktorého je možné priamo nahrávať.Grafický displej prehrávača s rozlíšením 320 x 240 bodov podporuje zobrazovanie ID3 tagov a prezeranie obrázkov i textov.Disponuje dotykovou obrazovkou a zobrazením až 16 miliónov farieb.Súčasťou zariadenia je tiež miniatúrne dotykové pero.

Prehrávač jednoducho pripojíte k počítaču bez nutnosti inštalácie špeciálnych USB ovládačov (v novších operačných systémoch), možno naň ukladať dokumenty, obrázky aj ďalšie dáta a pohodlne ich prenášať medzi rôznymi počítačmi.Súčasťou zariadenia je tiež TV výstup pre ľahké pripojenie k televízoru.Prehrávač je napájaný jedným Li-Ion akumulátorom, s ktorým vydrží pracovať až 52 hodín pri prehrávaní hudby a až 10 hodín prehrávania videa.Nabíjanie prebieha pomocou AC adaptéra (3 hodiny) alebo USB rozhrania (7 hodín).

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
8 GB flash pamäť
Slot na pamäťové karty Secure Digital (SD) alebo MultiMedia Card (MMC)

Podporované formáty:
MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE
TXT
JPEG
AVI, WMV
Podpora ID3 tagov

Prehrávanie:
Ekvalizér:Normal, Rock, Pop, Jazz, Classic, Vocal, User
Zvukové efekty, zvýraznenie basov

Displej:
Typ:dotykový QVGA TFT LCD
Veľkosť:320 x 240 bodov
Počet farieb:16 miliónov (24-bit)

Rozhranie:
USB 2.0
TV výstup

FM tuner:
76 - 108 MHz, 87,5 - 108 MHz

Napájanie:
Li-Ion akumulátor

Výdrž:
Hudba:až 52 hod
Video:až 10 hod

Nabíjanie:
AC adaptér (3 hod)
USB (7 hod)

Rozmery:
78 x 55 x 17 mm

Hmotnosť:
91 gramov

Podporované OS:
Microsoft Windows 98 SE / ME / 2000 / XP
Mac OS
Linux OS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON D2 bílý (white), 8GB + SD, MP3/ WMA/ ASF/ WAV/ OGG/ FLAC/ JPG/ TXT přehr., 2.5" dot. LCD, FM, .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií