Alza pre firmy

COWON PD 32 GB - čierno-strieborný

Zobraziť katalóg
COWON PD 32 GB - čierno-strieborný
4,9 7 hodnotení
MP3 prehrávač pamäť 32GB, pamäťová karta až 128GB, audio formáty: MP3, FLAC, WAV, WMA, OGG, AIF, APE, Apple Lossless a ALAC, doba počúvania až 100h, 2.8" displej s rozlíšením 320 × 240,
Kód:  JV665p6 Produktové číslo:  8809290182968 Stránky výrobcu
COWON PD 32 GB - čierno-strieborný Predaj skončil

COWON PD 32 GB - čierno-strieborný

Stíhanie zvukovej dokonalosti

Nekompromisná HiFi

PLENUE D

24-bit/192 kHz zvuk s vysokým rozlíšením | vysokokvalitný 24-bit stereo DAC | SNR 123 dB, THD+N 0,004 %, presluch -105 dB | JetEffect 5 & BBE+ | FLAC/WAV/AIFF/ALAC/APE/MP3/WMA/OGG | dotykový displej so širokými pozorovacími uhlami | izometrický dizajn hrán | 100 hodín prehrávania hudby | 32 GB vnútornej pamäte | slot na karty micro SDXC | maticový prehliadač


HD zvuk až do vašich uší

Základnou esenciou na špičkovú reprodukciu je digitálny analógový prevodník s podporou 24-bit/192 kHz vzorkovania, ktoré prináša vysokorealistický zvuk originálnej nahrávky až k vašim zmyslom. Nekompromisná štúdiová kvalita sprostredkováva čistejší a bohatší zážitok, aký bol predtým dostupný iba hudobníkom a zvukárom pri nahrávaní.


Kvalita podľa reputácie PLENUE

Aj napriek miniatúrnym rozmerom dosahuje PLENUE D tie najlepšie hodnoty v oblasti odstupom signálu od šumu, celkového harmonického skreslenia a šumu, ale aj presluchu. Základom je samozrejme špičková čipová súprava, ktorej stavebné kamene zdieľa celá produktová séria PLENUE.

vypnuté
Kvalita dle reputace PLENUE
vypnuté
SNR 123 dB

SNR 123 dB

Odstup signálu od šumu (SNR) označuje koľko šumu sa primieša k čistému zvukovému signálu. Vysoké hodnoty SNR predstavujú čistejšiu, bez šumu vyladenú štúdiovú kvalitu zvuku.

vypnuté
Stereo přeslech -105 dB

Stereo presluch -105 dB

Stereofónny presluch (crosstalk) označuje stupeň interferencií medzi ľavým a pravým kanálom, zapríčineným elektromagnetickou indukciou. Nízka hodnota znamená menšie rušenie na jasné oddelenie ľavého a pravého kanála.

vypnuté
THD+N 0,004 %

THD+N 0,004 %

Celkové harmonické skreslenie a šum (THD+N) sú ukazovateľmi skreslenia signálu, ktoré spôsobili rôznorodé faktory, vrátane harmonických. Malá hodnota predstavuje nízky výskyt skreslenia na zdrojovom zariadení, a teda aj kvalitnejší zvuk.


Maximalizácia výhod prenosnosti

Malé rozmery PLENUE D ani trocha neznamenajú slabú batériu, ani nižšiu výdrž pri prehrávaní. Vďaka špeciálnemu obvodu na úsporu elektrickej energie ponúkne až 100 hodín prehrávania na jedno nabitie. Pritom je dostatočne kompaktný, aby ste ho pohodlne uchopili do jednej ruky, v ktorej sa vám s prispením robustných hliníkových panelov bude aj príjemne držať. Teraz už nie je žiadny dôvod, prečo nemať hudbu na cestách vždy pri sebe.


Perfektne izometrický dizajn hrán

Každý milimeter metalickej izometrickej hlavice bol presne vytvarovaný, aby zvýraznil prelínajúce sa okraje. Kruhové kovové tlačidlo zapnutia bolo inteligentne umiestnené do zníženej úrovne, takže je minimalizované jeho nechcené stlačenie. Navyše tým získal dizajn celého zariadenia zaujímavý detail. K celkovému vyhotoveniu jednoducho nemožno mať výhrady - vysokokvalitné hliníkové telo bolo dokončené cez CNC obrábanie a diamantové rezanie.


JetEffect 5 - ďalšie kritérium pre skvelý zvuk

Kombinácia funkcií JetEffect 5 and BBE+ slúži na korekciu fázy a skreslenia, ktoré sú spôsobené fyzickými obmedzeniami prijímača alebo posluchového prostredia. Vďaka tomu je reprodukovaný zvuk podobný pôvodnej štúdiovej nahrávke. Okrem toho máte k dispozícii nástroj na vyladenie zvuku podľa vašich konkrétnych preferencií. Poslúžia na to rôznorodé BBE+ a EQ filtre.

5-pásmový EQ

Prispôsobenie frekvencie a šírky každého pásma skladby.

BBE

Efekty s vysokým rozlíšením na zostrenie zvuku.

Mach3Bass

Bass booster na zvýraznenie extra nízkych frekvencií.

3D Surround

Trojrozmerný zvuk pre rozšírený pocit z priestoru.

MP Enhance

Kompenzácia stratených zvukových segmentov.

Reverb

Rôzne revarb efekty prinášajú rozšírený realizmus.

Podpora pre bezstratové, nekomprimované Hi-Res Audio

Poslucháči sa môžu tešiť z tej najvyššej kvality hudby rôznych žánrov cez dokonalú reprodukciu 24-bit/192 kHz prevodníka z beztrôtových aj stratových zvukových formátov, napr. FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV a MP3.


Robustná výkonnosť a 32 GB úložisko + slot na karty micro SDXC

PLENUE D je vďaka inteligentnému napájaniu schopné poskytnúť až 100 hodín nepretržitého prehrávania MP3 súborov a 51 hodín beztrôtových súborov s vysokým rozlíšením. Je vybavené 32 GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť pomocou kariet micro SDXC pre väčšiu flexibilitu až o ďalších 128 GB.


Intuitívne GUI a displej so širokými pozorovacími uhlami

2,8" dotykový displej žiari farbami a garantuje bezproblémovú čitateľnosť z ľubovoľného uhla. Intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI) významne uľahčuje obsluhu prehrávania. Samozrejmosťou je podpora rôznorodých playlistov, k dispozícii je však aj inteligentné vyhľadávanie, ktoré vám maximálne zjednoduší spustenie požadovanej skladby.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem u Vás PLENUE D.....včetně karty,muzika se mi na interní paměť uloží,ale co dám na kartu,tak se mi v přístroji neukazuje a nemohu ji najít, mám kartu Samsung 128 Evo, v PC jsem ji zkoušel několikrát zformátovat a stejně se mi nic nezobrazuje, neumíte mi prosím poradit ? Děkuji.

Dobrý den, budete mít v nabídce i nový Cowon Plenue D2? Díky.

Dobrý den, má tento přehrávač funkci náhodné přehrávání? Děkuji.

Dobrý den, dají se prosím k přehrávači připojit bezdrátová slucházka Bose Sound Sport, případně jiná bezdrátová sluchátka. Děkuji Roman

Dobrý den. Koupil jsem přehrávač Cowon PD 32 GB. Mám problém s přenášením dat včetně obrázků alb. Mám od stejné firmy i přehrávač M2. Měl jsem stejný problém, ale vyřešilo to přepnutí USB módu na přehrávači z MSC na MTP. Na novém přehrávači jsem tuto možnost nenašel. Jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověď. Jan Vaněk

Dobrý den. Zakoupil jsem přehrávač COWON PD 32GB - jakou kartu sdxc o kapacitě 128 GB mám dokoupit? Děkuji za odpověď. J. Hudec

Dobrý den, měl bych dotaz kde je v česku pozáruční servis na přístroje COWON ? (dík za odpověď)

Diskusia a poradňa k COWON PD 32 GB - čierno-strieborný
Príslušenstvo pre COWON PD 32 GB - čierno-strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue D 32GB - černo/stříbrný.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií