Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean

Zobraziť katalóg
COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean
5 1 hodnotení
MP3 prehrávač pamäť 64GB, pamäťová karta až 128GB, audio formáty: MP3, FLAC, WAV, OGG, AIF, APE a ALAC, doba počúvania až 53h, 2.8" displej s rozlíšením 320 x 240,
Kód:  JV665p8 Produktové číslo:  8809290183361 Stránky výrobcu
COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean Predaj skončil

COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean

Prenosný hudobný prehrávač Plenue J od Cowon vychádza v mnohom zo svojich predchodcov. Vývojári dlho premýšľali, v čom tento model zásadne vylepšiť. Nakoniec prišli k tomu, že najlepšie bude vynechať na oko pekné vylepšenie dizajnu, a zamerať sa na to hlavné – teda na špičkovo čistý a kvalitný HD zvuk bez strát. Tento prémiový prehrávač tak nebudete chcieť pustiť z ruky. Je vybavený výkonným 24-bitovým DAC prevodníkom stereo zvuku, vlastnou 64 GB pamäťou, slotom pre microSD kartu a to všetko je zabalené do elegantného kovového tela.

Hlavné prednosti prehrávača Cowon Plenue J 64 GB Misty Ocean

  • Precízny HD zvuk bez strát kvality
  • Podpora beztrôtových hudobných kodekov a formátov
  • Pokročilý ekvalizér
  • Veľká 64 GB interná pamäť + slot pre microSD
  • Farebný dotykový displej
  • Špičkový kovový vzhľad
  • Minimalistický dizajn
  • Až 53 hodín prehrávania
  • Dostupný v dvojitom farebnom vyhotovení

Čím je Cowon Plenue J 64 GB Misty Ocean taký jedinečný?

Prehrávač prináša 24-bitový stereo zvuk s frekvenciou 192 kHz používaný aj v nahrávacích štúdiách. Jasnou prednosťou 24-bitového HD zvuku je absencia skreslenia a eliminovanie strát, ku ktorým inak pri digitálnych skladbách bežne dochádza. Má široký dynamický rozsah 144 dB a je tak najlepším „mostíkom“ medzi vami a originálnym hlasom vášho obľúbeného umelca. Prehrávač je plne kompatibilný s pestrou paletou kodekov a hudobných formátov, vrátane bezstratového AIFF. Rozumie si napríklad aj s FLAC, APE, WAV, MP3, WA, TTA a ďalšími. Pre vyladenie zvuku k vašej najvyššej spokojnosti je Plenue J Misty Ocean vybavený ekvalizérom JetEffect 5 a BBE+. Ide o výkonný 5-pásmový ekvalizér, s ktorým môžete jemne doladiť napríklad výšky, hĺbky či priestorový zvuk.

Silná batéria a elegantné kovové telo

Vďaka silnej batérii vás bude tento prehrávač zásobovať hudbou v MP3 až 53 hodín nepretržite alebo 27 hodín s režime HD zvuku. Batéria je spolu s ostatným hardvérom zabalená do krásneho elegantného kovového tela, ktoré nie je hrubšie ako 1 cm. Hrany sú len málo zaoblené a vyzerajú veľmi elegantne. K tomu prispieva aj minimálny rám displeja. S hmotnosťou necelých 100 g budete môcť Plenue J Misty Ocean nosiť neustále so sebou. Na ovládanie slúžia už známe tlačidlá, ale aj veľký farebný dotykový displej. Prehrávač je dostupný v dvojitom farebnom vyhotovení a osobitne možno k nemu dokúpiť aj štýlové kožené puzdro. Ak by vám pre uloženie hudby nestačila integrovaná 64 GB pamäť, jednoducho využijete slot pre microSD kartu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Podporovaná kapacita microSD ? Děkuji.

Dobrý den. Mám jeden dotaz k přehrávači COWON Plenue J 64GB Misty Ocean . Nevíte zda se dá nastavit Menu v češtině. Děkuji V.Rais

Diskusia a poradňa k COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean
Príslušenstvo pre COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue J 64GB Misty Ocean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Plene J 64GB Misty Ocean Musikplayer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Plene J 64GB Misty Ocean Musikplayer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON Plenue J 64GB Misty Ocean.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií