Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

COWON Plenue P2 128GB strieborný

Zobraziť katalóg
COWON Plenue P2 128GB strieborný
MP3 prehrávač – 3.7“ dotykový AMOLED 800×480px, 128GB + microSD slot, MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC, Bluetooth, Li-Pol batéria 3000mAh, výdrž na batériu až 9 hodín
Kód:  JV668n Produktové číslo:  8809290183231
COWON Plenue P2 128GB strieborný Predaj skončil

COWON Plenue P2 128GB strieborný

Vyspelý zvuk bez obmedzenia, verný a blízky kvalite štúdiovej nahrávky. To je filozofia značky Cowon, ktorá stavia na neustálom vylepšovaní kvalít svojich prehrávačov. Model P2 ponúka výnimočne kvalitný výstupný zvuk vo vysokom rozlíšení. Je vyzbrojený vyspelým prevodníkom DAC AK4497EQ, ktorý zaisťuje vernú reprodukciu zvuku vďaka technológii AKM Premium Sound, čím DAC výkonnosť siaha k samotným hraniciam techniky. Výsledkom sú audiofily zodpovedajúce požadovanej kvalite 24 bitov v 192 kHz s bezstratovou/stratovou kompresiou, ale aj zdroje vo formátoch DXD a DSD.

Prednosti strieborného prehrávača Cowon Plenue P2

  • Špičkový 24-bitový HD zvuk blížiaci sa štúdiovej kvalite
  • Vysoká hodnota SNR potláčajúca šum
  • Vynikajúci výstupný výkon porovnateľný s Hi-Fi aparatúrami
  • Elegantný dizajn eloxovaného hliníka
  • Veľký 3,7“ displej a 128 GB pamäte
  • Komunikácia aj cez Bluetooth
  • Doba prehrávania až 9 hodín na jedno nabitie
  • Micro USB, 3,5 mm jack a optický výstup

Užite si špičkový HD zvuk

Výkonný prevodník je založený na architektúre AKM Premium Sound, ktorá využíva veľkú plochu obvodu k vylepšeniu dátového toku a umožňuje vyladiť zvuk pomocou širokého spektra digitálnych filtrov. Obsahuje 6 32-bitových digitálnych filtrov (Short Delay Sharp, Short Delay Slow, Sharp, Slow, Low-Dispersion Short Delay a Super-Slow), vďaka čomu budete schopní vyladiť zvuk takmer až za hranice počuteľnosti. Prechodné odozvy signálu v časovej oblasti a jemné doladenie zvukových detailov bude vo vašej moci.

Plenue M2 sa pýši vysokým SNR

Špičkový prehrávač nutne potrebuje aj zosilňovač na veľmi vysokej úrovni. Je ním model SoundPlus od značky Texas Instruments. Je schopný súčasne dodávať vysoké napätie aj udržiavať vysokú linearitu. Ide teda o významný technologický pokrok, ktorým sa zosilňovač modelu P2 odlišuje od predošlých. Disponuje maximálnou hodnotou výstupu 2 Vrms. Spoľahnite sa teda na výkon zodpovedajúci nenáročnejším slúchadlám s vysokou impedanciou bez vlastného zosilňovača. Jasne a zreteľne je zabezpečené prepracované vyladenie zvuku v akomkoľvek frekvenčnom rozsahu v spojení s pestrou paletou prijímačov.

Kvalitný materiál a hardvér je základ

Prehrávač Plenue 2 dokonale prevádza zvukové signály a reprodukuje zdroje DSD pomocou technológie Native TX DSD. Vie vysielať sériovo natívne DSD dáta do DAC, vďaka čomu si krištáľovo čistý zvuk z DSD zdroja s jemnými detailmi a vysokým rozlíšením vychutnáte lepšie ako kedykoľvek predtým.

Plenue P2 má prepracované ovládanie

Analógové ovládače boli navrhnuté s úplne novým nadhľadom a tak boli pridané dva otočné gombíky, pričom jedným ovládate hlasitosť a druhým (viacúčelovým) ďalšie analógové funkcie. Vďaka umiestneniu na vrchu prehrávača predídete nechceným úpravám zvuku pri manipulácii alebo jednoducho len vo vrecku. Zároveň ale vynikajú veľmi komfortným ovládaním. Ovládač hlasitosti určuje hladinu zvuku jemne v 140 krokoch po 0,5 dB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Plenue P2 128GB strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue P2 128GB stříbrný.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií