Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

COWON Plenue P1 – Gold

Zobraziť katalóg
COWON Plenue P1 – Gold
MP3 prehrávač - úložisko 128 GB, slot na pamäťovú kartu micro SDXC s maximálnou veľkosťou 128 GB, 3,7" AMOLED displej, podpora AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV a WMA, s displejom
Kód:  JV665p2 Produktové číslo:  8809290182821

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWON Plenue P1 – Gold

Originálu verný zvuk

vysoké rozlíšenie

plénum 1

24-bit/192 kHz zvuk s vysokým rozlíšením | veľmi výkonný DAC Burr-Brown PCM1792A | SNR 120 dB, THD+N 0,0006 %, presluch -134 dB | 2 Vrms výstup | extra precízny oscilátor TXCO | JetEffect 7 a BBE+ | DXD/DSD/FLAC/WAV/AIFF/ALAC/APE/MP3/WMA/OGG | dvojjadrový procesor ARM Cortex | 3,7" displej AMOLED so 16,7 miliónmi farieb | jednodielne celokovové telo | vstavaná vysokorýchlostná 128 GB pamäť | slot na karty micro SDXC | optický výstup | maticový prehliadač | analógový stereo merač úrovne


Bezstratové, nekomprimované Hi-Res Audio

Poslucháči sa môžu tešiť z tej najvyššej kvality hudby rôznych žánrov cez dokonalú reprodukciu 24-bit/192 kHz prevodníka z beztrôtových aj stratových zvukových formátov, napr. FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV, OGG a MP3. Zabudovaná je podpora aj pre štúdiové formáty DXD (352,8/384 KHz) a DSD64/128 (5,64 MHz), takže prehráte skutočne takmer čokoľvek.

Zosilnené celokovové šasi

PLENUE 1 zaujme na prvý pohľad minimalistickým dizajnom, ktorý môžeme často vidieť pri audio komponentoch najvyššej triedy. Jednodielny hliníkový blok je vyrábaný precíznym obrábaním CNC strojmi a diamantovým rezaním. Eloxovaný povrch minimalizuje riziko vzniku viditeľných škrabancov. Zaujímavé sú aj jednotlivé detaily, napríklad digitálne tlačidlo zapnutia pripomína jeho analógových predchodcov a modrá LED perfektne dopĺňa celkový čistý dojem.

HD zvuk až do vašich uší

PLENUE 1 prehráva dokonale všetky zvukové HD formáty. Je výsledkom dvojročného vývojového procesu a výskumu inžinierov značky COWON, ktorí sa pýšia viac ako 20-ročnou tradíciou produkcie audio komponentov.

Tento HiFi prehrávač využíva luxusný digitálny analógový prevodník (DAC) Burr-Brown PCM1792A, vďaka ktorému si bez problémov poradí aj so štúdiovými master nahrávkami formátov DSD128/64 a DXD v 24-bit/192 kHz rozlíšení.

Tvorca dokonalého zvuku

Ak vyžadujete naozajstný zvuk s vysokým rozlíšením, je PLENUE 1 tou najlepšou voľbou. Vo svojej kategórii predkladá neprekonateľnú kombináciu vysokého odstupu signálu od šumu (120 dB), nepostrehnuteľného harmonického skreslenia (0,0006 %) a extrémne nízkeho presluchu (-134 dB). Vzhľadom na to, že ide o akusticky najdôležitejšie kritériá, mali by ste ich mať pri výbere vždy na pamäti.
vypnuté
Tvůrce dokonalého zvuku

Nekompromisná výkonnosť

Podstatnou prednosťou je vysoký výstupný výkon 2 Vrms, ktorý umožní bezproblémové pripojenie vysokoimpedančných slúchadiel bez externého zosilňovača. S podporou precízneho oscilátora TCXO a výnimočne nízkeho jitteru 1.0 ps si môžete byť istí nekompromisným zvukom za každých okolností.

vypnuté
SNR (120 dB)

SNR (120 dB)

Odstup signálu od šumu (SNR) označuje koľko šumu sa primieša k čistému zvukovému signálu. Vysoké hodnoty SNR označujú čistejšiu, a bez šumu vyladenú štúdiovú kvalitu zvuku.

vypnuté
Jitter (10-6)

Jitter (10-6)

Jitter meria kolísanie hodinového signálu, ktoré je spôsobené teplotou a ďalšími elektrickými vplyvmi. Nižšie hodnoty jitteru znamenajú menší vplyv vnútorných aj vonkajších faktorov na hodinový signál.

vypnuté
THD+N (0,0006 %)

THD+N (0,0006 %)

Celkové harmonické skreslenie a šum (THD+N) sú ukazovateľmi skreslenia signálu, ktoré spôsobili rôznorodé faktory, vrátane harmonických. Malá hodnota znamená nízky výskyt skreslenia na zdrojovom zariadení, a teda aj kvalitnejší zvuk.

vypnuté
Stereo přeslech (-134 dB)

Stereo presluch (-134 dB)

Stereofónny presluch (crosstalk) predstavuje stupeň interferencií medzi ľavým a pravým kanálom, zapríčineným elektromagnetickou indukciou. Nízka hodnota znamená menšie rušenie na jasné oddelenie ľavého a pravého kanála a kvalitnejší prednes.

JetEffect 7 - ďalšie kritérium pre skvelý zvuk

Kombinácia funkcií JetEffect 7 and BBE+ slúži na korekciu fázy a skreslenia, ktoré sú spôsobené fyzickými obmedzeniami prijímača alebo posluchového prostredia. Vďaka tomu je reprodukovaný zvuk podobný pôvodnej štúdiovej nahrávke. Okrem toho máte k dispozícii aj nástroj na vyladenie zvuku podľa vašich konkrétnych preferencií. Poslúžia na to rôznorodé BBE+ a EQ filtre.

10-pásmový EQ filter

Pokročilé funkcie na prispôsobenie frekvencie a šírky každého pásma.

BBE

Efekty s vysokým rozlíšením na zostrenie zvuku.

Mach3Bass

Bass booster na zvýraznenie extra nízkych frekvencií.

3D Surround

Trojrozmerný zvuk pre rozšírený pocit z priestoru.

MP Enhance

Obnovuje harmónie, ktoré boli stratené stratovou kompresiou.

Reverb (8 predvolieb)

Rôzne reverb efekty pre rozšírený realizmus.

Chorus (9 predvolieb)

Zaujímavé efekty, ktoré obohacujú výsledný prednes.

Výkonný hardvér a inteligentný softvér

Výpočtový výkon obstaráva silný dvojjadrový procesor Cortex A9 na frekvencii 1,2 GHz. Vďaka nemu je štart aj chod inštalovaného systému Linux rýchly a plynulý. Pre dátovo náročné 24-bitové súbory PCM, DXD a DSD je potrebná aj dostatočná úložná kapacita, tú tvorí rýchla 128 GB pamäť eMMC. V prípade potreby ju však môžete jednoducho rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou slotu micro SDXC. Zaujímavosťou je bezpochyby aj vstavaný optický výstup, vďaka ktorému môžete prehrávač pripojiť k externému dekodéru, respektíve domácej HiFi zostave.

Intuitívne GUI a 3,7" dotykový displej AMOLED

3,7" dotykový displej AMOLED žiari farbami a garantuje bezproblémovú čitateľnosť z ľubovoľného uhla. Intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI) maximálne uľahčuje obsluhu prehrávania. K dispozícii je množstvo rôznych dizajnov rozhrania, maticový prehliadač a stereofónny merač úrovne hlasitosti. Názvy skladieb, interpretov alebo zmienené texty piesní sú na displeji zobrazované vďaka pokročilým formátom LRC, LDB, Lyrics3 a ID3 Tag Lyrics. Samozrejmosťou je aj podpora rôznorodých playlistov, k dispozícii je však aj inteligentné vyhľadávanie, ktoré vám významne zjednoduší spustenie požadovanej skladby.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
128 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SDXC Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Podporované audio formáty
AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
S displejom Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
128 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SDXC Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
128 GB Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
S displejom Hotovo!

Displej

Typ displeja
AMOLED Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,7 " Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky FLAC prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Plenue P1 – Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue P1 - Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1 - Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1 - Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON Plenue P1 - Gold.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií