Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COWON PM 64 GB Silver

Zobraziť katalóg
COWON PM 64 GB Silver
5 1 hodnotení
MP3 prehrávač – high-endový s DAC prevodníkom, 3.7" AMOLED displej, 192kHz/24-bit DAC Burr-Brown PCM1795, THD 0.0006%, ekvalizér JetEffect 7, 64GB interná pamäť + microSDXC až 128GB, optický výstup
Kód:  JV666a2 Produktové číslo:  8809290182890

COWON PM 64 GB Silver

24-bit/192 kHz zvuk s vysokým rozlíšením | najvýkonnejší DAC Burr-Brown PCM1795 | SNR 120 dB, THD+N 0,0007 %, presluch -132 dB | silný 2 Vrms výstup | extra precízny oscilátor TXCO | JetEffect 7 a BBE+ | DXD/DSD/FLAC/WAV/AIFF/ALAC/APE/MP3/WMA/OGG/WV/TTA/DCF | dvojjadrový procesor ARM Cortex A9 | 3,7" displej AMOLED so 16,7 miliónmi farieb | jednodielne celokovové telo | vstavaná vysokorýchlostná 64 GB pamäť | slot na karty micro SDXC | optický výstup | maticový prehliadač | stereofónny merač úrovne | externý USB prevodník pre PC

Okúzlenie čistotou zvuku

audio s vysokým rozlíšením

PLENUE M

Čistý a výrazný HD zvuk

Ak vyžadujete naozajstný zvuk s vysokým rozlíšením, je PLENUE M tou najlepšou voľbou. Vo svojej kategórii poskytuje neprekonateľnú kombináciu vysokého odstupu signálu od šumu (120 dB), nepostrehnuteľného harmonického skreslenia (0,0007 %) a extrémne nízkeho presluchu (-132 dB). Vzhľadom na to, že ide o akusticky najdôležitejšie kritériá, mali by ste ich mať pri výbere vždy na pamäti.

Nekompromisná výkonnosť

Podstatnou prednosťou je nadštandardne vysoký výstupný výkon 2 Vrms, ktorý umožní bezproblémové pripojenie vysokoimpedančných slúchadiel bez externého zosilňovača. S podporou precízneho oscilátora TCXO a výnimočne nízkeho jitteru 1.0 ps, si môžete byť istí nekompromisným zvukom za každých okolností.

Celokovové telo

PLENUE M je na rozdiel od mnohých konkurenčných prístrojov, ktoré používajú len kovové časti, celý vyhotovený z jediného kusa hliníkového kvádra. Vďaka celokovovému telu prináša aj vynikajúcu kvalitu zvuku, pretože celé telo funguje ako dokonalé uzemnenie. Rovnaké riešenie je použité aj v PLENUE 1. Dizajn aj funkcie preto uspokoja všetkých, ako milovníkov krásnych tvarov, tak aj fanúšikov dokonalého zvuku.

Exkluzívny titánový vzhľad

Jednodielny hliníkový blok v titánovej farbe je vyrábaný precíznym obrábaním CNC strojmi a diamantovým rezaním. Eloxovaný povrch minimalizuje riziko vzniku viditeľných škrabancov. Zaujímavé sú aj jednotlivé detaily, napríklad oválne kovové tlačidlo zapnutia s LED svetlom. Súprava ovládacích analógových tlačidiel na boku navyše vhodne dopĺňa dotykový displej.


Svetovo najjemnejší DAC

Tento HiFi prehrávač využíva najjemnejší digitálny analógový prevodník (DAC) Burr-Brown PCM1795, vďaka ktorému produkuje dokonale prirodzený zvuk a bez problémov si poradí aj so štúdiovými master nahrávkami formátov DSD128/64 a DXD v 24-bit/192kHz rozlíšení.
vypnuté
Svetovo najjemnejší DAC
vypnuté
SNR (120 dB)

SNR (120 dB)

Odstup signálu od šumu (SNR) označuje koľko šumu sa primieša k čistému zvukovému signálu. Vysoké hodnoty SNR predstavujú čistejšiu, bez šumu vyladenú štúdiovú kvalitu zvuku.

vypnuté
Jitter (10-6)

Jitter (10-6)

Jitter meria kolísanie hodinového signálu, ktoré je spôsobené teplotou a ďalšími elektrickými vplyvmi. Nižšie hodnoty jitteru predstavujú menší vplyv vnútorných aj vonkajších faktorov na hodinový signál.

vypnuté
THD+N (0,0007 %)

THD+N (0,0007 %)

Celkové harmonické skreslenie a šum (THD+N) sú ukazovateľmi skreslenia signálu, ktoré spôsobili rôznorodé faktory, vrátane harmonických. Malá hodnota predstavuje nízky výskyt skreslenia na zdrojovom zariadení, a teda aj kvalitnejší zvuk.

vypnuté
Stereo presluch (-132 dB)

Stereo presluch (-132 dB)

Stereofónny presluch (crosstalk) predstavuje stupeň interferencií medzi ľavým a pravým kanálom, zapríčineným elektromagnetickou indukciou. Nízka hodnota znamená menšie rušenie na jasné oddelenie ľavého a pravého kanála.


Vysoký odstup signál/šum – záruka najkvalitnejšieho zvuku

Pri počúvaní hudby môžeme v signáli zaznamenať šum, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou každej nahrávky. Tento šum prechádza celou reprodukčnou cestou až na výstup. Objem tohto signálu voči šumu sa nazýva SNR (Signal to Noise Ratio – odstup signál/šum). SNR porovnáva úroveň požadovaného signálu s úrovňou šumu na pozadí. SNR je jedno z kľúčových kritérií, ktoré sa môže vypočítať a môže byť porovnané s ostatnými.

Ak je medzi dvoma zariadeniami rozdiel 6 dB, potom je to rozdiel 1 kvantovaného bitu v digitálnom signáli. Napríklad, zariadenie s 113 dB SNR má stratu viac ako 1 kvantový bit v digitálnom signáli, čo má za následok zdvojenie rozdielu rozlíšenia zvukovej vlny oproti PLENUE M so 120 dB. Preto na vychutnanie HD zvuku musí mať zariadenie čo najvyššiu hodnotu SNR.

Pokiaľ má zariadenie nižšie hodnoty SNR alebo THD, znamená to, že jeho výkon je skreslený pri reprodukcii 24 a 16-bitového zdroja. COWON venoval veľa času, úsilia a prostriedkov na získanie najlepších hodnôt SNR, THD a pod. PLENUE M je preto najvhodnejším kandidátom pre všetkých, ktorí si chcú užiť plnú kvalitu HD zvuku.


JetEffect 7 – ďalšie kritérium pre skvelý zvuk

Kombinácia funkcií JetEffect 7 and BBE+ slúži na korekciu fázy a skreslenia, ktoré sú spôsobené fyzickými obmedzeniami prijímača alebo posluchového prostredia. Vďaka tomu je reprodukovaný zvuk podobný pôvodnej štúdiovej nahrávke. Okrem toho máte k dispozícii aj nástroj na vyladenie zvuku podľa vašich konkrétnych preferencií. Jednoducho pristúpite k 50 referenčným predvoľbám a 10-pásmovému ekvalizéru s korekciou fázy na nastavenie zvuku. Nezáleží v akom prostredí sa pri počúvaní pohybujete, vždy dostanete tú najvyššiu možnú kvalitu.

10-pásmový EQ filter

Pokročilé funkcie na prispôsobenie frekvencie a šírky každého pásma.

BBE+

Efekty s vysokým rozlíšením na zostrenie zvuku.

Mach3Bass

Bass booster na zvýraznenie extra nízkych frekvencií.

3D Surround

Trojrozmerný zvuk pre rozšírený pocit z priestoru.

MP Enhance

Obnovuje harmónie, ktoré boli stratené stratovou kompresiou.

Reverb (8 predvolieb)

Rôzne efekty reverbu pre rozšírený zvukový realizmus.

Chorus (9 predvolieb)

Zaujímavé efekty, ktoré obohacujú výsledný prednes.

Výkonný hardvér a inteligentný softvér

Výpočtový výkon obstaráva silný dvojjadrový procesor Cortex A9 na frekvencii 1,2 GHz. Vďaka nemu je štart aj chod inštalovaného systému Linux rýchly a plynulý. Pre dátovo náročné 24-bitové súbory PCM, DXD a DSD je potrebná aj dostatočná úložná kapacita, tú tvorí rýchla 64 GB pamäť eMMC. V prípade potreby ju však môžete ľahko rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou slotu micro SDXC. Zaujímavosťou je určite aj vstavaný optický výstup, vďaka ktorému môžete prehrávač pripojiť k externému dekodéru, respektíve domácej HiFi zostave.



140 úrovní hlasitosti

PLENUE M umožňuje nastaviť hlasitosť v 140 úrovniach. Ak podržíte tlačidlo na zmenu hlasitosti, hlasitosť sa bude meniť rýchlo. Ak tlačidlo len stlačíte, potom každý krok zmení hlasitosť o 0,5 dB. Nastavenie hlasitosti teda nemôže byť precíznejšie.

USB DAC

Zvuková karta vo vašom počítači generuje šum a parazitné zvuky. Žiadny problém pre PLENUE M – pripojenie do počítača je vykonané pomocou USB. Vďaka nemu môžete prehrávač použiť ako špičkovú externú zvukovú kartu, ktorá je pripojená do vášho počítača. Pri prehrávaní zvukových súborov na počítači ich PLENUE M prevedie tak, aby mali čo možno najvyššiu kvalitu. Vďaka tomu si môžete vychutnať HD zvuk aj bez nutnosti kopírovania súborov do zariadenia.


Intuitívne GUI a 3,7" dotykový displej AMOLED

3,7" dotykový displej AMOLED žiari farbami a garantuje bezproblémovú čitateľnosť z ľubovoľného uhla. Intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI) maximálne uľahčuje obsluhu prehrávania. K dispozícii je množstvo rôznych dizajnov rozhrania, maticový prehliadač a stereofónny merač úrovne hlasitosti. Názvy skladieb, interpretov alebo zmienené texty piesní sú na displeji zobrazované vďaka pokročilým formátom LRC, LDB, Lyrics3 a ID3 Tag Lyrics. Samozrejmosťou je aj podpora rôznorodých playlistov, k dispozícii je však navyše aj inteligentné vyhľadávanie, ktoré vám maximálne zjednoduší spustenie požadovanej skladby.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON PM 64 GB Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON PM 64GB Silver .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií