Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Creative iRoar Go

Zobraziť katalóg
Creative iRoar Go
5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový, bluetooth 4.2, A2DP, AVRCP, HFP, výdrž až 12 hodín, 3,5 mm jack audio vstup, dosah až 10 m
Kód:  JJ123p7q Produktové číslo:  51MF8225AA000 Stránky výrobcu

Creative iRoar Go

Zažite neuveriteľný zvukový zážitok s bezdrôtovým systémom iRoar Go! Vďaka technológii Superwide je zvuková scéna tak široká, že možno len ťažko uveriť, že zvuk vychádza z tak malého reproduktora. Systém ponúka najrôznejšie vychytávky, ako vstavaný MP3/FLAC prehrávač, hlasový záznamník, možnosť bezdrôtového pripojenia, hlasitý odposluch v prípade napojenia na telefón, USB externú zvukovú kartu Sound Blaster, prepojenie s konzolou Playstation 4 a mnoho ďalšie. 

Vlastnosti produktu

  • Obrovská zvuková scéna
  • Možnosť prepojenia s PC alebo PS4
  • Ovládanie pomocou telefónu
  • Externá zvuková karta Sound Blaster
  • Vodeodolnosť

Vďaka svojim vlastnostiam, ako je vodoodolnosť (s ratingom IPX6), kvalitné materiály, vyvážený zvuk, jednoduché ovládanie a neporovnateľne menšia veľkosť oproti konkurencii, získal systém iRoar Go ocenenie Red Dot Award 2016.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výkon??

Dobrý den, kde mohu najít k tomuto skvělému reproduktoru návod v češtině ? A přečte mi sd kartu 64 GB ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Creative iRoar Go
Príslušenstvo pre Creative iRoar Go
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative iRoar Go. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative iRoar Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative iRoar Go. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative iRoar Go.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií