Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Creative MUVO 1C green

Zobraziť katalóg
Creative MUVO 1C green
4,7 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor – bezdrôtový, odolný voči tryskajúcej vode a prachu (IP66), Bluetooth 4.2, 3.5mm Aux-in, 1× menič s plným rozsahom, 1× pasívny žiarič, možnosť pripojenia až dvoch bezdrôtových reproduktorov, microUSB
Kód:  JJ123p9p Produktové číslo:  51MF8251AA003 Stránky výrobcu

Creative MUVO 1C green

Hľadáte výkonný bluetooth reproduktor, s ktorým sa jednoducho nebudete nudiť? Spoločnosť Creative prichádza na trh s bezdrôtovým reproduktorom v zelenej farbe, s veľkosťou vašej dlane. Creative MUVO 1C je skvelý spoločník na cestovanie, stretnutia s priateľmi alebo voľné chvíle s obľúbenou hudbou. Vďaka modernému pripojeniu pomocou Bluetooth 4.2 vám MUVO 1C ponúkne aj spárovanie s ďalším reproduktorom. Ak sa teda dohodnete s priateľmi, užijete si dvojnásobnú dávku hudby.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového reproduktora MuVo 1C

  • Kompaktné rozmery, vďaka ktorým sa zmestí presne do vašej dlane
  • Reproduktor je celý zelený a disponuje 5 tlačidlami
  • Možnosť pripojenia cez Bluetooth 4.2, 3,5 mm Aux-in a microUSB
  • Celá konštrukcia je odolná voči prachu a tryskajúcej vode
  • Možnosť rozmnoženia zvuku s ďalšími 2 reproduktormi MUVO 1C
  • Nabíjanie pomocou microUSB a výdrž až 6 hodín
  • Kompatibilita s Apple a Android zariadením

Skvelý spoločník pre každého

Reproduktor Creative je vhodný takmer pre každého. Nech už patríte medzi milovníkov hudby, športovcov, cestovateľov alebo nadšencov do voľnočasových aktivít, vždy sa nájde chvíľa na prehrávanie hudby s vaším MUVO 1C. Predstavte si príjemné chvíle v parkoch, prechádzky alebo dovolenky, ktoré si budete môcť spríjemniť vašou obľúbenou skladbou.

Kvalitný a ešte k tomu vodeodolný reproduktor

Už na prvý pohľad pôsobí konštrukcia malého reproduktora Creative MUVO ako odolná a premyslená. Okrem tejto pocitovej odolnosti je Creative vybavený certifikáciou IP66, ktorá potvrdzuje jeho odolnosť proti nadmernému prachu a postreku vodou. Tým pádom si reproduktor môžete brať aj do náročnejšieho terénu alebo k bazénu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho reprák vydrží

Koľko má tento reproduktor watou?

Může se tento reproduktor hodit do vody?

Diskusia a poradňa k Creative MUVO 1C green
Príslušenstvo pre Creative MUVO 1C green
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 1C Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MUVO 1C green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MUVO 1C green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative MuVo 1C zöld.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií