PET PET

Creative outlier SPORTS modrá

Zobraziť katalóg
Creative outlier SPORTS modrá
5 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, s mikrofónom bluetooth 4.1, IPX4, frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz, 6mm zvukové meniče
Kód:  JP326q4c Produktové číslo:  51EF0730AA000 Stránky výrobcu
Creative outlier SPORTS modrá Predaj skončil

Creative outlier SPORTS modrá

Doprajte si dovolený doping v podobe vašej obľúbenej hudby. Nečakajte a vyrazte spoločne so slúchadlami prekonávať doposiaľ nedosiahnuteľné méty. Staňte sa majiteľom dokonalej kombinácie moderných technológií s príťažlivým, ale hlavne funkčným dizajnom. Slúchadlá zostanú na svojom mieste a budú vám dokonalým spoločníkom aj pri tvrdom tréningu. Pohodlné a stabilné nosenie slúchadiel je zaručené silikónovým uškom do ucha a špeciálnou konštrukciou umožňujúcou vnímať okolité zvuky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá
  • Kvalitná batéria zvládne až 11 hodín prevádzky
  • Ergonomicky tvarované ušká
  • Výkonné meniče s priemerom 6 mm
  • Rozsah 20 - 20 000 Hz
  • Správa hovorov
  • Vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX4)
  • Protišmykové gumené náušníky udržujú slúchadlá na mieste

K zastihnutiu aj počas športových aktivít

Dnes už si len málokto môže dovoliť, nebyť zastihnutý a preto sú tieto bezdrôtové slúchadlá vybavené mikrofónom. Ľahko tak vybavíte všetko potrebné, bez potrebných prestávok. Ovládanie je umiestnené s ohľadom na maximálny komfort používateľa a je tak všetko ľahko a rýchlo prístupné. Mimo tlačidlo na príjem hovoru tu nájdete aj tlačidlá na stlmenie alebo zosilnenie hlasitosti prehrávanej hudby. 

Počúvanie bez obmedzenia

Hlavným ťahákom však nie je to čo bežne u športových slúchadiel nájdete. V tomto prípade je hlavnou prednosťou ich bezdrôtový prenos. Nenechajte sa obmedzovať zbytočnými káblami. Slúchadlá disponujú prehrávaním pomocou Bluetooth technológie s dosahom až 10 metrov od vášho elektronického zariadenia. V balení nájdete aj USB kábel slúžiaci na nabíjanie batérie. Nemusíte sa báť ani o kábel. Ten je chránený pred potrháním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Vyhotovenie kábla je vo veľmi vydarenej modrej farbe, ktorá vyzerá jednoducho skvelo. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sluchadlá by mali zobrazovat na mobilnom telefóne ako su nabité percentualnu hodnotu alebo zvyšnu čast energie. Mam samsung s6 edge no nikde na mobile nevidim tu hodnotu zvyšnej energie či percenta nabitia sluchadiel.

Dobrý den, dají se koupit náhradní gumičky(to co se dává do uší)?

Dobrý den. Jaká je kompatibilita s iPhonem SE? Díky.

je mozne pouzivat tieto sluchatka aj na kabel ked su vybite?

Jaká verze je bluethooth?

Diskusia a poradňa k Creative outlier SPORTS modrá
Príslušenstvo pre Creative outlier SPORTS modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative OUTLIER SPORTS modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative kiugró kék sport.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií