Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative SOUND BLASTER E5

Zobraziť katalóg
Creative SOUND BLASTER E5
4,5 2 hodnotení
Slúchadlový zosilňovač digitálne-analógový prevodník, impedancia až 600ohmov, odstup od šumu 120dB, 24bit/192kHz, vstavaný microfon, BT, NFC, USB host, microUSB, vstup 3,5mm jack, výstup 2x 3,5mm jack
Kód:  HC150b4 Produktové číslo:  70SB159000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative SOUND BLASTER E5 Predaj skončil

Creative SOUND BLASTER E5

Prenosný multiumelec

Digitálne analógový prevodník Sound Blaster E5 kombinuje zvuk s vysokým rozlíšením, rozhranie USB a prenosný slúchadlový zosilňovač. Je ľahko použiteľný s počítačmi s Mac OS, Windows a celý rad prenosných zariadení. Základom celého prístroja je audiofilný digitálny analógový prevodník Cirrus Logic CS4398 s extra vysokým odstupom signálu od šumu (120 dB) a podporou 24-bitovej hĺbky pri vzorkovacej frekvencii 192 kHz. Samozrejmosťou je tiež dekódovanie súborov MP3 a klasických CD (16 bitov/44 kHz).

Kľúčové vlastnosti

  • Realistický zvuk s minimálnym skreslením - podporuje 24-bitovú hĺbku pri vzorkovacej frekvencii 192 kHz.
  • Dlhá výdrž na batériu - s batériou s kapacitou 3 200 mAh získate až 8 hodín prehrávania, a to aj pri používaní prostredníctvom rozhrania bluetooth. Navyše môžete prostredníctvom tejto batérie nabíjať inteligentné telefóny na cestách.
  • S bezplatnou aplikáciou Sound Blaster Central pre zariadenia so systémom iOS a Android získate množstvo prvkov na ovládanie zvuku ako na dlani.
  • Podporuje asynchrónny režim, ktorý je nadradený ostatným režimom prenosu dát pomocou rozhrania USB - aktívne získavanie dát z počítača riadi priamo zosilňovač Sound Blaster E5.
  • Certifikácia PFI pre systém Apple iOS - na bezproblémovú prácu so zariadeniami iPod, iPhone alebo iPad.
  • Nahrávanie s využitím technológie CrystalVoice - stereofónny záznam prostredníctvom dvojice inteligentne rozmiestnených mikrofónov.
  • Bezdrôtový zvuk vo vysokej kvalite - prostredníctvom bluetooth 4.1 s párovaním NFC a technológiou aptX Low Latency a AAC.

Špičkový slúchadlový zosilňovač

Pre slúchadlá je pripravený prémiový slúchadlový zosilňovač Texas Instrument TI6120A2, ktorý zaujme čistým zvukom s nepoznateľným skreslením (THD) 0,005 %. Dokáže dodávať prúd podľa potreby slúchadiel. Keď je požadovaný veľký výkon, zosilňovač dokáže zareagovať extrémne rýchlo bez zvýšenia šumového prahu a zníži tak odstup signálu od šumu. Priamo na zosilňovači nájdete prepínač zisku, ktorý skvele poslúži pre každé slúchadlá. Keď máte slúchadlá s impedanciou do 120 ohmov, stačí zachovať úroveň zisku na low. Pre slúchadlá s vysokou impedanciou 120 - 600 ohmov je vhodné zase použiť hodnotu high. Dva výstupy pre slúchadlá navyše umožnia vám aj vašim blízkym vychutnať si svoje obľúbené skladby súčasne.

Prehrávanie z prenosných zariadení

Z vybraných zariadení * 2 s operačnými systémami iOS a Android môžete prenášať digitálne signály priamo do prevodníka a ten sa už postará o ich analógový transfer do slúchadiel. Vo výbave nechýba ani bezdrôtové rozhranie bluetooth 4.1, ktoré je na jednoduché párovanie ešte doplnené technológiou NFC. Pre vysokú kvalitu bezdrôtového prenosu cez bluetooth je pripravená podpora kodekov aptX Low Latency, AAC a SBC.

Nahrávanie s dvojakou orientáciou a technológiou CrystalVoice

Sound Blaster E5 dokáže nahrávať s pomocou dvojice zabudovaných mikrofónov a s využitím automatického snímača orientácie, ktorý reaguje na šírku a na výšku prístroja a umožňuje tak nahrávanie stereofónneho zvuku na inteligentných telefónoch a tabletoch. Sound Blaster E5 navyše využíva technológiu CrystalVoice, ktorá je integrovaná priamo do digitálneho signálového procesora (DSP) a s jej pomocou znižuje šum a zabezpečuje čisté nahrávky.

Doplňujúce informácie:

Všeobecné:
Zvukový procesor: SB-Axx1
Vylepšenie zvuku: SBX Pro Studio, CrystalVoice
ASIO: prehrávanie a záznam

Odstup signál/šum:
120 dB (DAC)

Max. kvalita prehrávania:
Vzorkovacia frekvencia stereofónneho priameho 24-bitového prehrávania/nahrávania: 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4 a 192 kHz
Vzorkovacia frekvencia DSP 24-bitového prehrávania/nahrávania: 44,1, 48, 88,2, 96 kHz
Nahrávanie z mikrofónov: 24-bitov/44,1, 48, 88,2, 96 kHz
Optický vstup: 24-bitov/44,1, 48, 88,2, 96 kHz

Prehrávanie zvuku cez USB z mobilných zariadení:
Prehrávanie/nahrávanie iOS: 24-bitov/44,1, 48 kHz
Prehrávanie Android: 16-bitov/44,1 kHz

Záznam:
Max. kvalita záznamu: 24-bitov/96 kHz
Výstup: stereo

Výkon pre slúchadlá:
Vysoké zosilnenie: 120 ~ 600 ohmov
Nízke zosilnenie: 32 ~ 120 ohmov

Konektory:
1x 3,5mm vstup (linkový/mikrofónový/optický vstup)
1x 3,5mm výstup (linkový/optický výstup)
2x 3,5mm stereofónny výstup pre slúchadlá
1x microUSB
1x USB typu A (hostiteľ)

Bluetooth:
Verzia: bluetooth 4.1
Kodeky: AAC, SBC, aptX Low Latency
Profily: A2DP, AVRCP, HFP
Bluetooth Multipoint: dve zariadenia
Max. dosah: až 10 m
Párovanie s využitím NFC

Výdrž batérie:
Až 8 hodín

* 2 Zariadenie na priame digitálne prehrávanie ( aktuálne pozri stránky výrobcu ):
Zariadenie s konektorom lightning: iPhone 5S/iPhone 5C/iPhone 5/iPhone 6/iPhone 6+/iPad 2/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch (5 gén.)
Zariadenia so systémom Android: Samsung Galaxy S3/Samsung Galaxy S4 (GT9505)/Samsung Galaxy S5/Samsung Galaxy Note 2/Samsung Galaxy Note 3/Nexus 5/Nexus 7/Sony Xperia Z Ultra/Xiao Mi MI3/Xiao Mi RedMi Note/LG G2

Software na stiahnutie:
Sound Blaster E-series Control Panel

Podporované operačné systémy
Mac OS X v10.6.8 a vyššie
Windows 8.1/8/7 / Vista

Podporované inteligentné zariadenia s iOS:
Zariadenie iPhone a iPad so systémom iOS 6.0 alebo novším na pripojenie bluetooth.
Zariadenie iPhone a iPad so systémom iOS 6.0 alebo novším na prehrávanie dátového toku hudby z hostiteľského rozhrania USB prostredníctvom portu Lightning.

Podporované inteligentné zariadenia s OS Android:
Telefóny a tablety so systémom Android 2.3 alebo novším na pripojenie bluetooth.
Telefóny a tablety so systémom Android 4.1 alebo novším na prehrávanie dátového toku hudby prostredníctvom rozhrania USB *
(* Firmware zariadenia musia implementovať protokol AOA2 podporujúci prehrávanie dátového toku zvuku prostredníctvom rozhrania USB.)

Mobilné aplikácie Sound Blaster Central:
Pre iOS a Android

Typ mikrofónu:
Vstavaný stereofónny mikrofón so snímačom automatickej orientácie (režim na výšku/na šírku).

Rozmery:
110 x 22 x 74 mm

Štandardné príslušenstvo:
Kábel MicroUSB
Stojanček na stôl
Kábel Mini TOSLINK

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative SOUND BLASTER E5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative SOUND BLASTER E5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative SOUND BLASTER E5.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií