AD homeoffice AD homeoffice

Creative iROAR

Zobraziť katalóg
Creative iROAR
Bluetooth reproduktor bezdrôtový, bluetooth, výdrž prehrávania až 20 hod.
Kód:  JJ123p7k Produktové číslo:  70SB163000001 Stránky výrobcu

Creative iROAR


Technológiami nabitý bezdrôtový systém iRoar spája schopnosti reprodukcie nadštandardnej kvality s bezkonkurenčnou modularitou a prispôsobiteľnosťou. Len ťažko by ste hľadali konkurenciu, či už ide o akustický výkon, rozšíriteľnosť, inteligentný zvukový procesor SB-Axx1, alebo spoluprácu s poprednými operačnými systémami Android a iOS. Všetko je perfektne odladené a čaká len na vaše pokyny. O potenciály modelu iRoar hovorí aj patronát produktu renomovaným hudobníkom a producentom Wyclef Jeanom a prestížne ocenenie CES 2016 Innovation Awards Honoree.


Kľúčové prvky

  • ohromujúca 20 hodinová výdrž batérie
  • dobíjanie telefónov a tabletov cez port micro USB
  • optický vstup na spojenie s televízorom alebo hernou konzolou
  • pätica reproduktorov a dvojica výkonných zosilňovačov (bi-amp)
  • predvolené režimy na rôznorodé použitia
  • prehrávanie aj jeho ovládanie z telefónov s OS Android a iOS
  • bluetooth s viacnásobným párovaním (Multipoint) a NFC
  • 2× binaurální mikrofón na telefonovanie hands-free a konferenčné hovory
  • jednoduché pripojenie k počítaču cez asynchrónny USB
  • rozšíriteľnosť o ďalšiu jednotku, subwoofer či externý mikrofón

Dokonalá spolupráca

Na spojenie telefónov a tabletov je iRoar vybavený technológiou bluetooth 3.0. Vďaka širokej zóne NFC na jeho vrchnej strane je spárovanie naozaj jednoduché, stačí sa dotknúť čierneho lemu a okamžite ste pripravení na prehrávanie. Vďaka systému Creative Multipoint je navyše možné súčasné pripojenie až dvoch zariadení, ktoré sa budú pri prehrávaní striedať. Vo výbave nesmie samozrejme chýbať streamovanie kodekom aptX a vedľa klasických formátov MP3 a WAV tiež podpora stále populárnejšieho štandardu AAC.

Pre používateľov prístrojov s operačnými systémami Android a iOS je pripravená ešte poriadna dávka ďalších funkcií. Grafickým ekvalizérom ľahko prispôsobíte zvuk svojim preferenciám, ovládaním priestorového efektu nastavíte reprodukciu ľubovoľnému rozsahu z 360° zvukového poľa a voľbou Dialog+ optimalizujete zrozumiteľnosť pre hudbu, filmy či hry. Priamo z mobilného telefónu môžete dokonca pristupovať na pamäťovú kartu v reproduktore a obsluhovať prehrávanie jednotlivých súborov, rovnako ako nahrávať na kartu prostredníctvom integrovaného mikrofónu reproduktora.


Hudba predovšetkým

Tuhá škrupinová konštrukcia je domovom dvoch zosilňovačov s celkovým výkonom viac ako 40 W, ktoré separátne obsluhujú pár 1,5" výškový a jeden 2,75" stredobasový menič (bi-amp). O posilnenie dolného spektra reprodukcie sa starajú dva pasívne žiariče na bokoch reprosystému. Celé riešenie poskytuje vysokú stabilitu a rigiditu na presnú a vernú reprodukciu. Samostatne si môžete dokúpiť subwoofer, ktorý sa automaticky dokuje rozširujúcim portom na spodnej strane zariadenia. Okrem zvýraznenia basovej zložky sa postará aj o dobíjanie integrovanej batérie prenosnej jednotky.


Inteligentný systém dobíjania a ovládania

Zabudovaná lítium-iónová batéria s kapacitou 9000 mAh poskytne nielen až 20 hodín reprodukcie, ale je tiež schopná dobíjať prenosné zariadenia cez port micro USB (max. 1,5 A). Systém dotykového ovládania je veľmi intuitívny a v kontexte na aktívnych funkciách a prevádzkovom režime sa rozsvecuje a zhasína. Dokonalú prehľadnosť obsluhy len dotvrzuje oranžový maticový LED displej, zobrazujúci pracovný režim alebo hlasitosť reproduktora.


Doplňujúce informácie:

Bezdrôtová konektivita:
Bluetooth v3.0 + NFC + Multipoint
Profily: A2DP, AVRCP, HFP
Kodeky: AAC, aptX, SBC, aptX-LL

Asynchrónny prenos cez USB:
Vzorkovanie: až 24-bit/48-kHz
PC: Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10
Apple Mac s funkciou bluetooth wireless stereo

Optický vstup:
Vzorkovanie: až 24-bit/96 kHz PCM

Štandardné príslušenstvo:
Kábel USB
Obal na prenášanie
Napájací adaptér

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výkon??

Diskusia a poradňa k Creative iROAR
Príslušenstvo pre Creative iROAR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative iROAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative iROAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative iROAR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative iROAR.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií