Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Creative Sound BlasterX H7

Zobraziť katalóg
Creative Sound BlasterX H7
3,6 3 hodnotení
Slúchadlá herné 7,1, 50mm meniče, 20Hz-20000Hz, BlasterX Acoustic Engine Pro, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, kompatibilita s PC/Mac/Android/iOS/PS4/XBOX ONE, jack 3.5mm
Kód:  JP326q2b Produktové číslo:  70GH033000000 Stránky výrobcu

Creative Sound BlasterX H7

Dokonalý zvuk a perfektná možnosť komunikácie sú atribúty, ktoré vyžaduje každý gamer. Profi slúchadlá Sound BlasterX H7 podávajú zvuk v tej najlepšej kvalite. Zároveň vďaka odnímateľnému mikrofónu umožňujú skvele zrozumiteľnú komunikáciu vnútri hráčskeho tímu. Dokonalé podanie zvuku sa pri používaní týchto slúchadiel stane vítaným pomocníkom pri hraní. Vďaka nemu budete počuť nepriateľa pohybujúceho sa za rohom a zároveň budete môcť perfektne koordinovať váš postup s vašimi spoluhráčmi. Konštrukcia slúchadiel navyše zabezpečí vynikajúce odtienenie vonkajšieho hluku.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne hráčska slúchadlá
  • Dokonale verné podanie zvuku
  • Odnímateľný mikrofón na ideálnu komunikáciu v tíme
  • 50 mm zvukové meniče ponúknu perfektný zvuk
  • Agresívny herný dizajn slúchadiel
  • Ovládanie slúchadiel na kábli

Skvelé technológie

Tieto profesionálne herné slúchadlá sú vyrobené pomocou tých najmodernejších technológií. Ideálnu polohu na ušiach poskytne pamäťová pena, ktorou sú mušle vystužené. Slúchadlá je možné pripojiť k zariadeniam rôznemu druhu, ako je XBOX, PS4, PC a ďalšie, a to pomocou klasického 3,5 mm jacku alebo pomocou USB. Telo slúchadiel je vyrobené z hliníka, čo pomáha perfektnému vzhľadu slúchadiel.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prajem.Nemate nejaku moc velku cenu za tieto pouzite sluchadla?Ved nove sa daju kupit za nejakych 115 eur.Dakujem za odpoved.

dobrý den chci se zeptat zda sluchátka budou mít 7.1 zvuk i po připojení do mobilu ... např... Pubg Mobile

7.1 zvuk na konzoli xboxone a tímto asi nezapojím?

Dobry den, riesim sum v sluchatkach. Pri pouzivani cez USB pocujem sum, ktory silnie zosilnovanim zvuku cez ovladanie sluchatok. Pocut ho ked uz som blizko maxima a na maxime je naozaj znatelny. Sum nie je ovlivneny zvukovym nastavenim v operacnom systeme. Prejavuje sa to len ked tocim kolieckom na sluchatkach. Mozte mi poradit co s tym? Pripadne ci su sluchatka vadne. Zvukovo su inak v poriadku.

Diskusia a poradňa k Creative Sound BlasterX H7
Príslušenstvo pre Creative Sound BlasterX H7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX H7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound BlasterX H7.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií