Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená

Zobraziť katalóg
CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená
Cartridge - Fotopolymér, určená pre tlač za studena perom CreoPop 3D, september v tme
Kód:  DF525c Produktové číslo:  JS0007

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená Predaj skončil

CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená

Vychutnajte si voľný čas plný kreatívneho vyjadrenia, umeleckých hrátok alebo púheho bláznivého vytváranie trojrozmerných objektov za pomoci 3D pera od spoločnosti CreoPop. Čas strávený s týmto zariadením si užijú snáď všetci naprieč vekom, profesijným zameraním alebo pohlavím. 

Nechajte svoju umeleckú kreativitu vytekať na papier či stôl za pomoci farby, ktorú naplníte do magického pera. Jediným stlačením môžete vdýchnuť život všetkým možným postavičkám aj vašim bláznivým predstavám ako mávnutím čarovného prútika. Glow-in-the-Dark atrament je opatrený schopnosťou žiariť v tme, čo mu dáva ďalší unikátny rozmer. Súčasťou balenia sú tri kusy atramentu, ktorý vám tak vydrží na dlhé hodiny vašich hrátok. Výmena produktu je jednoduchá a intuitívna. 

Farba:
Crystal, green Glitter, red Glitter

množstvo:
3 kusy

Poznámka:

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!


  • Tento tovar nie je vhodný pre deti do 10 rokov.
  • Výrobky z týchto materiálov nie sú vhodné pre deti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kryštálová, trblietavá zelená, trblietavá červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - krystalová, třpytivá zelená, třpytivá červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CreoPop Glow-in-the-Dark Ink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CreoPop Glow-in-the-Dark Ink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CreoPop Glow-in-the-Dark Ink - kristály, csillogó zöld, csillogó vörös.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií