AD homeoffice PET

Crucial MX300 2TB

Zobraziť katalóg
Crucial MX300 2TB
SSD disk 2.5", SATA III, čítanie až 530MB/s, zápis až 510MB/s, náhodné čítanie 92000/zápis 83000 IOPS, Micron® 3D TLC NAND technológia, Acronis® True Image HD, 7mm
Kód:  CR006z4j Produktové číslo:  CT2050MX300SSD1 Stránky výrobcu
Crucial MX300 2TB Predaj skončil

Crucial MX300 2TB

Zvýšte výkon, výdrž a celkovú efektivitu vášho PC. Naštartujte behom pár sekúnd a nenechajte sa zdržovať pomalým načítaním programov. MX300 v tejto variante prináša fantastickú kapacitu 2 TB, takže ak hľadáte rýchle a veľké úložiská, siahnite po disku s úžasnými parametrami. Získajte zo svojho počítača viac a posilnite takmer každý aspekt jeho chovania.

Kľúčové vlastnosti

  • SSD s vyváženými a lákavými parametrami (kapacita 2 TB)
  • Vysoká rýchlosť čítania/zápisu pri sekvenčnej aj náhodnej činnosti
  • Native Write Acceleration pre rýchlejší chod pri trvalom zaťažení
  • Až o 90% energeticky účinnejší ako typické pevné disky
  • Hardvérové šifrovanie (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)
  • Ochrana proti náhlej strate napájania a nadbytočnému zahrievaniu
  • Klonovací program Acronis True Image HD

Okamžité zlepšenie

MX300 dosiahne rýchlosť čítania až 530 MB/s a zápisu až 510 MB/s u všetkých typov souborov, takže nabootujete takmer okamžite, znížite dobu načítania a aj náročné aplikácie budú teraz použiteľné s ľahkosťou. Exkluzívna technológia Native Write Acceleration zaistí spoľahlivý a rýchly spôsob zápisu dát tak, aby neznižoval výkon ani pri trvalom vyťažení.

Ďalšie benefity

Disk využíva sofistikované 3D NAND bunky s cieľom zlepšiť rýchlosť a predĺžiť životnosť. Disk je tiež chránený adaptívnou technológiou tepelnej ochrany, ktorá dynamicky nastavuje využívanie komponentov podľa toho, ako disk používate. Naviac je vďaka funkcii Extreme Energy Efficiency až o 90 % energeticky účinnější než typické pevné disky, čím predĺži čas na batériu.

Aj pre korporácie

Sadou ochranných funkcií sa uplatní aj v korporátnej sfére. Udržujte citlivé informácie v bezpečí pred hackermi a zlodejmi s 256bitovým AES šifrovaním, ktoré si obľúbili aj banky a nemocnice. Crucial MX300 je jedna z mála jednotiek splňujúca Microsoft eDrive, IEEE - 1667 a štandardy šifrovania TCG Opal 2.0.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crucial MX300 2TB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial MX300 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial MX300 2 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial MX300 2 Terabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crucial MX300 2TB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií