Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - čierno / sivá

Zobraziť katalóg
CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - čierno / sivá
Fototaška veľkosť vonkajšie 30 x 46 x 15 cm, veľkosť vnútornej 27 x 42 x 12 cm, nepremokavý nylon
Kód:  GR598g9z Produktové číslo:  PRYFBP-003
CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - čierno / sivá Predaj skončil

CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - čierno / sivá

Brašna Crumpler Proper Roady Full Photo Backpack je určena zejména pro profesionální fotografy nebo pro opravdové fanoušky focení s velmi kvalitní výbavou. Jednoduše naskládejte až 2 semi-profesionální fotoaparáty (těla), teleobjektiv, 2 středně velké a 1 krátký objektiv a blesk na jedno místo. Ačkoliv se to může zdát nemožné, můžete k tomu všemu ještě přibalit i váš 15" notebook.

Vše je chráněno značně odolným, nepromokavým a zejména jemným materiálem, díky kterému se o obsah nemusíte nijak strachovat. Pevné tělo s vnitřními vycpávkami společně s opravdu silnými ramenními popruhy se postará o naprosto bezpečnou přepravu.

Ozdobte svůj šatník touto kvalitní brašnou a posuňte ochranu a komfort na vyšší level. Nejen že poskytne každému jednotlivému přístroji bezkonkurenční bezpečí, ale také je s ní cestování vždy velmi pohodlné. To zajistí především zadní vycpaná část se stabilizačním pásem, který si připevníte kolem pasu.

  • Moře úložného místa
  • Pohodlné na nošení (vycpaná zadní strana, stabilizační pás)
  • Bezkonkurenční ochrana (vycpané kapsy + pevný, odolný a nepromokavý materiál)
  • Kapsy na fotoaparáty, notebook 15", a příslušenství

Vnější velikost:
30 x 46 x 15 cm

Vnitřní velikost:
27 x 42 x 12 cm

Obsah:
13,5 l

Hmotnost:
1263 gramů

Barva:
Černošedá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - čierno / sivá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - černo/šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady Vollfotorucksack - Schwarz / Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady Vollfotorucksack - Schwarz / Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CRUMPLER Proper Roady Full Photo Backpack - černo/šedá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií