Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cyklistické bundy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vlastnosti
Priedušný
(4)
Reflexné prvky
(18)
Vetruodolná
(14)
Vodoodpudivý
(17)
Membrána
(9)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Cyklistická bunda nesmie chýbať v šatníku žiadnemu cyklistovi. Pomáha chrániť pred vetrom, dažďom, ale aj pred slnečným žiarením. Niektoré cyklobundy obsahujú aj reflexné prvky, vďaka ktorým budete na ceste lepšie vidieť. Ako sa vyberá tá najlepšia cyklistická bunda? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Ako sa správne vyberá cyklistická bunda?

Cyklistická bunda sa vyrába v mnohých vyhotoveniach, jej určenie je preto dôležité. Najskôr si nezabudnite určiť, či je na vašom zozname cyklistická bunda pánska alebo dámska. Dôležitý je aj výber podľa ročného obdobia. Okrem toho môže mať cyklobunda rôzne vlastnosti a vychytávky, ktoré sa vám môžu hodiť.

Cyklistická bunda: Dámska, pánska aj unisex verzia

Cyklistická bunda sa vyrába ako v dámskom variante, tak aj v pánskom. Dámska cyklistická bunda je strihovo prispôsobená ženskej postave, zatiaľ čo pánska bunda na bicykel môže byť robustnejšia so širším ramenným strihom. Pár modelov nájdete aj v unisex verzii. Tú využijete, ak sa na bicykli často striedate s partnerom.

  • Dámska cyklistická bunda je navrhnutá tak, aby vyhovovala špecifickému telesnému tvaru, s úzkymi ramenami a väčším zúžením v páse. Väčší dôraz je kladený na estetiku, dizajnové vyhotovenie a širšiu škálu farieb a vzorov.
  • Pánska (nepremokavá) cyklistická bunda je všeobecne robustnejšia na kľúčových miestach, ako sú ramená a chrbát, aby odolávala odreniu pri intenzívnejšom používaní. Je navrhnutá tak, aby poskytovala dostatočnú ochranu a flexibilitu pri intenzívnom pohybe.
  • Unisex bunda na bicykel je vytvorená s myšlienkou univerzálnosti, takže jej strih je často menej telesný a viac „boxovitý“. Tieto bundy môžu byť vhodné pre casual jazdcov alebo tých, ktorí uprednostňujú voľnejší strih.

Cyklistická bunda dámska
Dámska cyklo bunda

Cyklistická bunda pánska
Pánska bunda na bicykel

Zimná bunda na bicykel unisex
Cyklo bunda unisex

Cyklobundy podľa ročného obdobia

Cyklobundy sú tiež k dispozícii podľa ročného obdobia. Pri výbere je teda dôležité zvoliť, akú bundu potrebujete. Zimné cyklo bundy vás ochránia pred mrazom, jarné a jesenné cyklistické vetrovky zasa pred dažďom a vetrom. Skontrolovať si môžete aj rozsah stupňov, do ktorých sú určené.

Letná cyklistická bunda vás ochráni aj pred slnkom

Letná cyklistická bunda je vyrobená z ľahkého materiálu. Môže mať vetracie vrecká alebo aj odnímateľné rukávy. Letná bunda na bicykel je zároveň priedušná, aby cyklistu ochránila pred slnkom a zároveň zaisťovala dostatočnú ventiláciu. Tiež môže byť vyrobená z materiálov, ktoré odvádzajú pot a rýchlo schnú.

i

Jarná cyklistická bunda proti dažďu, slnku, ale aj vetru

Jarná cyklistická bunda je ľahšia a navrhnutá tak, aby vás ochránila pred jarným dažďom a premenlivým počasím. Materiál je typicky vodoodolný alebo vodoodpudivý, aby cyklista zostal suchý počas prehánok, ale zároveň je dôležitá aj priedušnosť, pretože teploty môžu byť na jar pomerne vysoké.

Jesenné cyklobundy vás ochránia pred dažďom aj vetrom

Jesenné cyklobundy prichádzajú s miernou izoláciou a sú odolné proti premenlivému počasiu, často s povrchovou úpravou odpudzujúcou vodu. Tiež sú vybavené vrstvami, ktoré je možné odopnúť alebo pripnúť, aby sa prispôsobili rôznemu počasiu. Takáto bunda má väčšinou rovnaké funkcie ako jarná nepremokavá bunda na bicykel.

Zateplená cyklistická bunda je vhodná aj do mrazu

Zimná cyklistická bunda je navrhnutá s dôrazom na udržanie tepla. Obsahuje izolačné vrstvy a je odolná proti vode a vetru. Zateplená cyklistická bunda vás ochráni nielen pred dažďom, ale aj pred snehom a mrazom. Obvykle má vysoký golier a dlhšiu zadnú časť na ochranu obličiek pred prechladnutím.

Celoročná cyklistická bunda pre každé ročné obdobie

Celoročná cyklistická bunda je praktická, dá sa nosiť v každom ročnom období. Je vybavená tak, aby poskytovala komfort v rôznych podmienkach po celý rok. Ideálne by mala mať odnímateľné vrstvy, aby bola dostatočne univerzálna a mohli ste ju nosiť ako v lete, tak aj v zime.

i

Celoročná bunda na bicykel je praktická

Celoročná bunda na bicykel je vyrobená z takého materiálu, ktorý vás zahreje v zimnom období, ale zároveň vám v nej v lete nebude teplo. Je vyrobená aj pre nepriazeň počasia, ako je dážď či vietor. Nejedna môže obsahovať aj odnímateľné rukávy.

Bunda na bicykel nepremokavá – zima
Cyklo bunda

Cyklo vesta
Vesta na bicykel

Cyklistická bunda sa vyrába v mnohých veľkostiach

Cyklistická bunda sa dá nájsť v množstve veľkostí, vyberie si tu tak naozaj každý. Sú tu veľkosti od XS až po XXXXL. Pred kúpou si však skontrolujte rozmery cyklobundy, ktoré sa môžu líšiť od daného výrobcu. Zvoliť si môžete aj hmotnosť bundy, ktorá môže byť kľúčová, pokiaľ bundu chcete nosiť napríklad v batohu.

Farba bundy na bicykel je dôležitá nielen z estetického hľadiska, ale aj z hľadiska bezpečnosti. Svetlé farby alebo reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť cyklistu, čo je obzvlášť dôležité pri jazde za šera alebo v noci.

Pri výbere cyklo bundy sa zamerajte aj na strih

Cyklo bundy môžu mať rôzny strih. Väčšinou majú anatomický strih, ktorý kopíruje tvar tela a zohľadňuje špecifickú pozíciu cyklistu pri jazde. Zvoliť si môžete aj to, aké bude mať zakončenie v páse. U väčšiny búnd je zakončenie na gumu, ktorá bráni prefúknutiu. Vybrať si môžete aj bundu s plochou konštrukciou pása, vďaka ktorej bude bunda priedušná. Niektoré zasa môžu byť zakončené pásikom, ktorý však nie je elastický ako guma.

i

Cyklobundy majú rôzne zakončenie rukávov

Zvoliť si samozrejme môžete aj zakončenie na rukávoch cyklobundy, ktoré hrá kľúčovú úlohu v ochrane pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami a v zaistení celkového komfortu pri jazde. Kvalitné zakončenie rukávov pomôže nielen v ochrane pred vetrom a dažďom, ale taktiež zabezpečí, aby rukáv spoľahlivo zostal na svojom mieste počas celej jazdy.

Aký typ švov môže mať cyklistická bunda?

Cyklistická bunda je vyrobená z viacerých druhov švov. Všeobecne ich rozdeľujeme na tri typy – ploché, spevnené a lepené. Ploché švy sú pohodlné a nebudú nikde tlačiť, lepené švy zasa bránia prietoku vody. Spevnené švy udržujú teplotu vo vnútri bundy.

  • Ploché švy sú často používané na zvýšenie pohodlia, pretože minimalizujú trenie a riziko podráždenia pokožky pri dlhých jazdách.
  • Spevnené švy sú v miestach, ktoré sú najviac namáhané, čo zvyšuje odolnosť bundy na bicykel.
  • Lepené švy sú pri vysoko kvalitných a vodoodolných bundách. Zabraňujú prieniku vody a vetra.

Pri výbere cyklistickej bundy je tiež dôležité venovať pozornosť ventilácii, čo môže byť zaistené rôznymi prvkami, ako sú zipsy s možnosťou regulácie alebo špeciálne priedušné panely. Toto je obzvlášť dôležité pri bundách určených na intenzívnu alebo dlhodobú fyzickú aktivitu.

Vlastnosti, ktoré ponúkajú cyklobundy, prídu vhod

Cyklobundy môžu tiež obsahovať najrôznejšie vlastnosti, ktoré vám spríjemnia ich nosenie a jazdu na bicykli.

  • DWR úprava alebo vodoodpudivá úprava materiálu bundy zaistí dlhodobú nepriepustnosť vody.
  • Elastické cyklo bundy budú pri nosení pohodlné a nebudú vám brániť v pohybe.
  • Hrejivý materiál využívajú cyklistické vetrovky, ktoré vás ochránia pred mrazom.
  • Cyklobunda s membránou odvádza pot, ale zároveň neprepúšťa vietor a vodu.
  • Priedušný materiál cyklo bundy pri bunde na bicykel zaistí, že vám v lete nebude teplo. Zároveň vás ochráni pred vetrom.
  • Reflexné prvky na cyklo bunde využijú prevažne tí, ktorí jazdia často v tme.
  • Rýchloschnúci materiál je vhodný do ročného obdobia, kedy sú prehánky veľmi časté.
  • Vetruodolná a nepremokavá cyklistická vetrovka vás chráni pred vetrom a dažďom.
  • Cyklistické bundy s odopínacími rukávmi umožnia z bundy vytvoriť vestu.

i

Cyklistická bunda s vonkajšími vreckami na vaše doklady aj telefón

Cyklistická bunda môže mať aj vonkajšie vrecká, ktoré sa hodia na úschovu peňazí, telefónu či kľúčov. Vďaka tomu si nemusíte brať ľadvinku, poprípade taštičku pod sedlo, a vaše osobné veci budete mať priamo pri sebe.

Aj typ bicykla hrá úlohu pri výbere cyklobundy

Niektoré cyklobundy sú špeciálne určené pre istý druh bicykla. Zaobstarať si tak môžete cyklistické bundy na MTB, trailové, horské, trekingové či krosové bicykle, ktoré budú vyrobené s najnižšou priepustnosťou vody. Bundy pre cestné a mestské bicykle by zasa mali obsahovať reflexné prvky.

Zimná bunda na bicykel s reflexnými prvkami

Cyklo bundy s reflexnými prvkami sa odporúčajú najmä pri jazde za tmy alebo pri nepriazni počasia. Sú vhodné prevažne na jazdu na ceste.

Vesta na bicykel je tiež obľúbeným kúskom oblečenia. Je vhodná do jarného či jesenného počasia.

Softshellová cyklistická bunda do každého počasia

K dispozícii je tiež softshellová cyklistická bunda, ktorá disponuje svojou odolnosťou voči vetru a dažďu. Zároveň je však priedušná a ľahká, je tak vhodná aj do teplejšieho počasia, napríklad na jar či na jeseň. Táto bunda na bicykel obvykle poskytuje dobrý kompromis medzi ochranou pred vetrom, vlhkosťou a udržiavaním telesného tepla. Často sa vyznačuje dobrým odvetrávaním, aby sa predišlo prehrievaniu tela.

Aké ďalšie oblečenie na bicykel je v ponuke?

Okrem cyklo bundy budete potrebovať aj ďalšie vybavenie na bicykel. Dôležité sú najmä cyklonohavice, ktoré okrem ochrany poskytujú aj pohodlie. Nezabudnite tiež na rukavice, ktoré v lete odvádzajú pot, takže vám ruky nebudú kĺzať z riadidiel, a v zime chránia ruky pred mrazom. Ak je cyklistika vašou vášňou, nesmú vám chýbať ani cyklistické ponožky. Cyklo oblečenie je dôležité prať v špeciálnom pracom prostriedku.

i

Cyklistická bunda nemusí byť iba drahou záležitosťou

Zdá sa vám cyklistická bunda príliš drahá alebo nechcete minúť veľa peňazí? Aj lacné cyklo bundy u nás zoženiete. Tie môžu začínať na niekoľkých eurách a pritom byť stále kvalitné a funkčné. Navštíviť môžete aj náš bazár alebo kategóriu cyklistické bundy výpredaj.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
23 položiek
CRAFT CORE Charge Jersey veľkosť S - Cyklistická bunda
S
Varianty
CRAFT CORE Charge Jersey veľkosť S
Cyklistická bunda – dámska, materiál elastan a polyester, veľkosť S
42,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcra333
CRAFT Essence Light veľkosť XL - Cyklistická bunda
L S XL
Varianty
CRAFT Essence Light veľkosť XL
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid, polyester a recyklovaný polyester, veľkosť XL, 1 vonkajšie vrecko
56,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcra194
CRAFT Essence Light - Cyklistická bunda
L
Varianty
CRAFT Essence Light
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, priedušná, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid a polyester, 1 vonkajšie vrecko
49 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcra308nad
Etape Gloria Žltá Fluo - Cyklistická bunda
L M S
Varianty
Etape Gloria Žltá Fluo
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál vetruodolná látka, 1 vonkajšie vrecko
Od  31,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTvlob020nad
CRAFT Essence Light - Cyklistická bunda
L S
Varianty
5,0
CRAFT Essence Light
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid, polyester a recyklovaný polyester, 1 vonkajšie vrecko
Od  56,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTcra195nad
CRAFT Essence Light
Cyklistická bunda – pánska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester, elastan, polyamid a recyklovaný polyester, 1 vonkajšie vrecko
61,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTcra398nad
CRAFT Essence Light veľkosť L - Cyklistická bunda
L S XL
Varianty
CRAFT Essence Light veľkosť L
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid, polyester a recyklovaný polyester, veľkosť L, 1 vonkajšie vrecko
56,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTcra193
CRAFT Essence Light veľkosť L - Cyklistická bunda
L S
Varianty
5,0
CRAFT Essence Light veľkosť L
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid, polyester a recyklovaný polyester, veľkosť L, 1 vonkajšie vrecko
56,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTcra197
CRAFT Essence Light veľkosť L - Cyklistická bunda
L
Varianty
CRAFT Essence Light veľkosť L
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, priedušná, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid a polyester, veľkosť L, 1 vonkajšie vrecko
49 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: SPTcra310
CRAFT CORE Endur Hydro veľkosť L - Cyklistická bunda
L
Varianty
CRAFT CORE Endur Hydro veľkosť L
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester a polyuretán, veľkosť L
59,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTcra201
CRAFT Essence Light veľkosť S - Cyklistická bunda
L S XL
Varianty
CRAFT Essence Light veľkosť S
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál elastan, polyamid, polyester a recyklovaný polyester, veľkosť S, 1 vonkajšie vrecko
57,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTcra191
CRAFT CORE Endur Hydro - Cyklistická bunda
L
Varianty
CRAFT CORE Endur Hydro
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester a polyuretán
59,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTcra199nad
Etape Bora Žltá Fluo - Cyklistická bunda
L M XL XXL
Varianty
4,7
Etape Bora Žltá Fluo
Cyklistická bunda – reflexná, unisex, vodoodpudivé spracovanie, materiál vetruodolná látka, 1 vonkajšie vrecko
39,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTvlob023nad
CRAFT Essence Light - Cyklistická bunda
M
Varianty
4,0
CRAFT Essence Light
Cyklistická bunda – pánska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester, elastan, polyamid a recyklovaný polyester, 1 vonkajšie vrecko
53,27 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTcra393nad
CRAFT CORE Endur Hydro - Cyklistická bunda
M S
Varianty
CRAFT CORE Endur Hydro
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester a polyuretán
50,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTcra203nad
CRAFT CORE Endur Hydro veľkosť S - Cyklistická bunda
M S
Varianty
CRAFT CORE Endur Hydro veľkosť S
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester a polyuretán, veľkosť S
55,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTcra203
Fox W Ranger 2.5 L Water Jacket Midnight - Cyklistická bunda
XS
Varianty
Fox W Ranger 2.5 L Water Jacket Midnight
Cyklistická bunda – dámska, vodoodpudivé spracovanie
117,86 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTfox396nad
Fox Ranger Wind Pullover Black - Cyklistická bunda
L
Varianty
Fox Ranger Wind Pullover Black
Cyklistická bunda – pánska
106,07 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTfox386nad
R2 SURLY ATJ01A - Cyklistická bunda Varianty
R2 SURLY ATJ01A
Cyklistická bunda – reflexná, unisex, materiál polyester a vetruodolná mmebrána H2OUT, 1 vonkajšie vrecko
45,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTctl024nad
R2 EASE ATJ02B - Cyklistická bunda Varianty
R2 EASE ATJ02B
Cyklistická bunda – reflexná, unisex, priedušná, materiál polyester, elastan a vetruodolná mmebrána H2OUT, 1 vonkajšie vrecko
53,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTctl043nad
R2 EASE ATJ02C - Cyklistická bunda Varianty
R2 EASE ATJ02C
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, priedušná, materiál polyester, elastan a vetruodolná mmebrána H2OUT, 1 vonkajšie vrecko
64,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTctl050nad
R2 SURLY ATJ01B - Cyklistická bunda Varianty
R2 SURLY ATJ01B
Cyklistická bunda – reflexná, unisex, materiál polyester a vetruodolná mmebrána H2OUT, 1 vonkajšie vrecko
58,91 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTctl030nad
CRAFT CORE Endur Hydro veľkosť XL
Cyklistická bunda – reflexná, dámska, vodoodpudivé spracovanie, materiál polyester a polyuretán, veľkosť XL
65,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTcra202
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?

Cyklistické bundy

V kategórii Cyklistické bundy máme práve teraz na Alza.sk celkom 23 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné cyklistické bundy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie cyklistické bundy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie cyklistické bundy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii cyklistické bundy recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií