Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link COVR-1103

Zobraziť katalóg
D-Link COVR-1103
5 1 hodnotení
WiFi systém – 3 satelity 802.11a/b/g/n/ac, Dualband AC Wave 2 (2.4GHz 300Mbps + 5GHz 867Mbps), Smart Steering, Smart Roaming a MU-MIMO, pokrytie 464 m2, WPA3, Airtime fairness, 2× Gigabit LAN na každej jednotke, AP mód, rodičovská kontrola
Kód:  NN2020Mi017 Produktové číslo:  COVR-1103/E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link COVR-1103


AC D-Link COVR-1103 s tromi satelitmi

Potrebujete inovovať existujúcu WiFi sieť? Využite všetky možnosti, ktoré ponúka D-Link COVR-1103, na vytvorenie jedinej ucelenej Mesh WiFi siete pre celý váš priestor. Zaistite si kvalitné pripojenie bez výpadkov a mŕtvych zón, funkcia Smart Steering zaistí každému vášmu zariadeniu najvyššiu dostupnú rýchlosť. Na pokrytie väčšieho priestoru môžete jednotky ľubovoľne pridať. AC router D-Link COVR-1103 môžete kúpiť v balení s dvomi jednotkami alebo troma jednotkami.



Kľúčové vlastnosti AC routera D-Link COVR-1103

  • 3× dvojpásmový bezdrôtový router s možnosťou vytvoriť jednu Mesh sieť naprieč celým domom alebo bytom
  • Možnosť prikúpiť ďalšie jednotky na rozšírenie signálu (max. počet sú 4 jednotky pre 1 sieť), v predaji balenie 2 jednotiek alebo 3 jednotiek
  • Router oplýva technológiami Smart Steering, Smart Roaming a MU-MIMO
  • Ideálne zariadenie pre streamovanie 4K alebo online hranie
  • Hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa a Google Assistant
  • Pokročilá rodičovská kontrola

AC router D-Link COVR-1103 poskytne silný signál bez výpadkov

Router D-Link využíva technológiu Smart Steering a Smart Roaming, ktoré sa postarajú, aby ste boli pri pohybe vašej domácností neustále pripojení k najsilnejšiemu signálu.

Mesh WiFi

Ak potrebujete doma pokryť viac priestoru, stačí pripojiť ďalšiu Covr jednotku a máte postarané.

D-Link COVR-1103 zaistí vysoký výkon

Vďaka technológii MU-MIMO zvládne router udržať rýchlu prevádzku všetkých zariadení naraz.

Efektívne v dvoch pásmach

Na dosiahnutie pripojenia na väčšiu vzdialenosť slúži 2,4 GHz pásmo, zatiaľ čo 5 GHz pásmo sa postará o najrýchlejší prenos dát.

D-Link COVR-1103 má vysoký dosah signálu

Router disponuje hneď štyrmi smerovo nastaviteľnými anténami a vstavanými zosilňovačmi, ktoré vám umožnia zabezpečiť oveľa väčší dosah vašej siete. AC router D-Link COVR-1103 tak bez problémov zaplní kvalitným signálom celú vašu domácnosť alebo dom. Tri jednotky stačia na približne 464 metrov štvorcových.

Jednoduché nastavenie s mobilnou aplikáciou

Na sprevádzkovanie AC routera D-Link COVR-1103 nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti. Stačí vám mobilná aplikácia D-Link WiFi, s ktorou pomocou rýchleho sprievodcu router bleskovo nastavíte. Je to jednoduché a do 10 minút budete mať hotovo.

WiFi router D-Link COVR-1103 disponuje rodičovskou kontrolou

Či už potrebujete, aby rodina išla k stolu alebo je práve čas na písanie domácich úloh, pomocou funkcie rodičovskej kontroly môžete cez router D-Link COVR-1103 zabezpečiť, aby sa tak stalo. Používateľom môžete ľahko nastaviť časové limity alebo riadiť prístup k rôznym webovým službám podľa veku dieťaťa.

D-Link COVR-1103 možno ovládať s pomocou hlasových asistentov

Získajte dôležité upozornenia na aktualizáciu siete alebo skontrolujte stav zabezpečenia jednotlivých zariadení v sieti len s pomocou svojho hlasu. Router D-Link COVR-1103 umožňuje využívať hlasové ovládanie pomocou asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie hlasom nie je podporované pre český a slovenský jazyk.


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
2 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
197 g Hotovo!
Šírka
9,2 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne na tychto zariadeniach nastavit automaticke vypnutie pocas noci a znizenie intenzity wifi signalu? Dakujem

Dobrý deň Asi sme sa nepochopili. Chcel by som vedieť maximálny počet zariadení zapojených naraz do siete. Či zvládne naraz napr. 30 mobilov, 30 notebookov, 4 TV a pod. Skratka celkový maximálny počet naraz pripojených zariadení

Aký maximálny počet zariadení je možné pripojiť do vytvorenej siete? Ostatné one mesh systémy to uvádzajú no bohužiaľ tu som to nenašiel.

Dobrý den, omlouvám se, ale nepochopil jsem zapojení. Asi stačí přivést do jednoho satelitu internet a mezi ostatními se vytvoří "most"? Nebo mám přivést LAN do všech satelitů? Mohu to tak udělat - není to tak lepší? Děkuji Luděk

Diskusia a poradňa k D-Link COVR-1103
Príslušenstvo pre D-Link COVR-1103 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link COVR-1103.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií