Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DCS-5222L

Zobraziť katalóg
D-Link DCS-5222L
4,4 14 hodnotení
IP kamera 1.5 Mpx, infra ľad prisvietenie, WiFi, micro SD slot, mydlink IP kamera
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NN483i Produktové číslo:  DCS-5222L/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-5222L

Pohyblivá cloudové HD kamera DCS-5222L schopná snímať vo dne aj v noci je univerzálne monitorovacie riešenie pre váš dom či kanceláriu. Na rozdiel od bežnej webkamery je D-Link samostatný systém , ktorý, bez toho, aby musel byť pripojený k počítaču , vie prenášať a tiež zaznamenávať na pamäťovú kartu veľmi kvalitný obraz. Je vybavená DI/DO portom pre pripojenie rôznych externých zariadení, ako je napríklad alarm, mikrofónom a konektorom pre pripojenie externého reproduktora, detektorom pohybu a vďaka podpore služby Mydlink vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru cez bežný počítač alebo aplikáciu pre iPhone, iPad alebo Android zariadenie.

Vidí vo dne aj v noci


Zaujímavá a praktická funkcia pre detekciu pohybu dokáže odosielať varovné e-maily s fotografiami alebo videami. Môžete si tiež vymedziť sledovanú oblasť , napríklad okno alebo dvere garáže. Pre nočný dozor poslúži vstavané infračervené LED osvetlenie s dosahom až 5 metrov, ktoré umožňuje nepretržité sledovanie aj v úplnej tme.

Výhody služby mydlink


Pripojenie kamier k počítačovej sieti a jej sprístupnenie vyžadovalo skôr zvyčajne zložité nastavovanie. Služba mydlink Cloud Services teraz umožňuje ľahký prístup ku kamere odkiaľkoľvek a kedykoľvek potrebujete. Pomocou sprievodcu rýchlo sprevádzkujete vašu kameru a potom si cez webové rozhranie zriadite účet pre službu mydlink, ktorá vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru z ľubovoľného počítača s pripojením na internet.

Neustále pod dohľadom


Pripojte sa ku kamerám ľahko a bezproblémovo aj na cestách. Stačí si stiahnuť bezplatnú aplikáciu mydlink pre iPhone, iPad alebo zariadenie so systémom Android a môžete kdekoľvek ľahko a rýchlo sledovať prenos z kamery cez Wi-Fi alebo 4G LTE/3G pripojenie.







Záznam na microSD kartu


Konektor pre microSD kartu (Maximálne
32 GB) pre zaznamenávanie obrazu a zvuku priamo v kamere, vám umožní nahrávanie pri detekcii pohybu , nepretržité snímanie  do vyčerpania kapacity, kedy sa začne starší záznam prepisovať novou nahrávkou.





Dokonalý rozhľad


Vďaka pohotovo a citlivo reagujúcemu ovládaniu otáčania/nakláňania budete mať všetko plne pod kontrolou. Rýchlo si prehliadnete veľký priestor z mnohých uhlov, pomocou 4x digitálneho zoomu priblížite priestor pre dôkladnejšiu kontrolu.

Kameru možno tiež nakonfigurovať tak, aby sa pohybovala podľa zadaných pozícií a zameriavala na jednotlivé dôležité miesta v sledovanej oblasti. Všetko možné ovládať cez rozhranie mydlink.



D-ViewCam


Spolu s kamerou D-Link dostanete zadarmo tiež program D-ViewCam - Komplexný systém pre kamerový dohľad, určený pre centrálne ovládanie až 32 IP kamier .

Program zabezpečuje digitálne monitorovanie a nahrávanie videa, zvuku a udalostí.  Pre rôzne bezpečnostné aplikácie je vybavený širokou škálou funkcií pre pohodlné používanie, vrátane nahrávania a prehrávania videozáznamov.

Bližší pohľad


Funkcia ePTZ využíva vysokého HD rozlíšenia kamery a umožňuje vám zvoliť cieľovú oblasť pre detailnejšie zobrazenie kliknutím na video zobrazené v prehliadači. Ak sa potrebujete bližšie pozrieť na určitú časť miestnosti , jednoducho si vyberiete oblasť a digitálne priblíženie vám poskytne potrebný náhľad.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
IP kamera

Rozlíšenie záznamu:
1280x720 pri 30 fps, HD

Senzor:
Typ: CMOS
1,5 MPix

Formát záznamu:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG

Ďalšie vlastnosti:
pohybový senzor
LED prisvetlenie až do vzdialenosti 5 metrov
web-management

Spôsob nahrávania:
LAN rozhranie

Zvuk:
obojsmerný

Zabezpečenia:
WEP, WPA, WPA2

Rozmery:
125 x 113 x 114 mm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
5 m Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, MPEG4, H.264 Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
5 m Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, MPEG4, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Alarmový vstup, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
114 mm Hotovo!
Výška
125 mm Hotovo!
Hĺbka
114 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí kamera DCS 5222L při uchycení na strop zobrazovat obraz zrcadlově správně?

Poslal jsem několik dotazů ke kameře DCS-5222L a žádná odpověď. Dnes jsem byl dlouze ve spojení s pracovníkem technické podpory D-link s p. Gergelym. Po hodině snažení přes vzdálený přístup nebyl schopen kameru nastavit tak, aby při detekci poslala na email foto a video.Kromě toho nastavení kamery pravidelně padá, takže je nepoužitelná. O tom se přesvědčili p. Gergely. Prý bude zjišťovat co dál. Je to již od listopadu třetí, zcela nefunkční kamera, kterou přemlouvám ať funguje. Kamery D-link fungují pouze jako chůvičky s přímým dohledem, pokud jejejich nastavení funkční. Když si s kamerami neví rady ani technická podpora, pak byste měli výrobky D-link přestat prodávat. Na Alze jsem zakoupil kameru DCS-5020L. Po první výměně a druhé reklamaci této kamery mě technická podpora požádala o její vrácení přes její středisko a následně mi bez mého vědomí poslala jiný typ kamery DCS-5222L. Ta je na tom kvalitativně ještě hůř než první dvě kamery DCS-5220L. Kameru chci vrátit . úhr Očekávám Vaši

Dobrý den! Je ke kameře DCS-5222l podrobný český manuál? Jak nastavím délku videa a počet fotografií? Jak nastavím dobu klidu bez detekce pohybu? Jak nastavit kameru, aby po detekci pohybu odeslala foto a video? Děkuji, Jiří Martinčík e-mail:[email protected] mobil:773668899

Diskusia a poradňa k D-Link DCS-5222L
Príslušenstvo pre D-Link DCS-5222L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-5222L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-5222L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-5222L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCS-5222L.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií