AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta

Zobraziť katalóg
D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta
4,4 17 hodnotení
IP kamera 640x480, infra ľad prisvietenie, H.264, LAN, PIR sensor, micro SD slot, mydlink
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NN481a3 Produktové číslo:  DCS-942L/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta

Cloudové kamera DCS-942L schopná snímať vo dne aj v noci je univerzálne monitorovacie riešenie pre váš dom či kanceláriu. Na rozdiel od bežnej webkamery je D-Link samostatný systém , ktorý bez toho, aby musel byť pripojený k počítaču , vie prenášať a tiež zaznamenávať na pamäťovú kartu veľmi kvalitný obraz. Je vybavená mikrofónom a konektorom na pripojenie externého reproduktora , detektorom pohybu a vďaka podpore služby mydlink vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru cez bežný počítač alebo aplikáciu pre iPhone, iPad či Android zariadenie.

Vidí vo dne aj v noci


Zaujímavá a praktická funkcia na detekciu pohybu dokáže odosielať varovné e-maily s fotografiami alebo videami. Môžete si tiež vymedziť sledovanú oblasť, napríklad okno alebo dvere garáže. Na nočný dozor poslúži vstavané infračervené LED osvetlenie s dosahom až 5 metrov, ktoré umožňuje nepretržité sledovanie aj v úplnej tme.

Výhody služby mydlink


Pripojenie kamier k počítačovej sieti a jej sprístupnenie vyžadovalo skôr zvyčajne zložité nastavovanie. Služba mydlink Cloud Services teraz umožňuje ľahký prístup ku kamere odkiaľkoľvek a kedykoľvek potrebujete. Pomocou sprievodcu rýchlo sprevádzkujete vašu kameru a potom si cez webové rozhranie zriadite účet pre službu mydlink, ktorá vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru z ľubovoľného počítača s pripojením na internet.

Neustále pod dohľadom


Pripojte sa ku kamerám ľahko a bezproblémovo aj na cestách. Stačí si stiahnuť bezplatnú aplikáciu mydlink pre iPhone, iPad alebo zariadenie so systémom Android a môžete kdekoľvek ľahko a rýchlo sledovať prenos z kamery cez Wi-Fi alebo 4G LTE/3G pripojenie.






Záznam na microSD kartu


Konektor pre microSD kartu (kamera je dodávaná s 16 GB kartou ) na zaznamenávanie obrazu a zvuku priamo v kamere, vám umožní nahrávanie pri detekcii pohybu , nepretržité snímanie po dobu až 7 dní alebo do vyčerpania kapacity, keď sa začne starší záznam prepisovať novou nahrávkou.



D-ViewCam


Spolu s kamerou D-Link dostanete zadarmo tiež program D-ViewCam - komplexný systém pre kamerový dohľad, určený na centrálne ovládanie až 32 IP kamier .

Program zabezpečuje digitálne monitorovanie a nahrávanie videa, zvuku a udalostí.  Pre rôzne bezpečnostné aplikácie je vybavený širokou škálou funkcií na pohodlné používanie, vrátane nahrávania a prehrávania videozáznamov.


Parametre a špecifikácie:

Typ:

IP kamera

Rozlíšenie záznamu:
640 x 480
30 fps

Formát záznamu:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG

Zoom:
4x digitálny

Ďalšie vlastnosti:
IR LED prisvetlenie až do vzdialenosti 5 metrov
PIR senzor

Spôsob nahrávania:
microSD slot
LAN rozhranie

Zvuk:
obojsmerný

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
640 × 480 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
5 m Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, MPEG4, H.264 Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
640 × 480 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
5 m Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, MPEG4, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
65,8 mm Hotovo!
Výška
126 mm Hotovo!
Hĺbka
65 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kamera nezaznamenává na SD kartu. Mám ji propojenou přes wifi. Když ji však vezmu do míst mimo wifi, nezaznamenává automaticky záznam na kartu.

Diskusia a poradňa k D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta
Príslušenstvo pre D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD-Karte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD-Karte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCS-942L/E + 16GB microSD kártya.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií