AD homeoffice AD homeoffice

DAEWOO KOC 9U0T

Zobraziť katalóg
DAEWOO KOC 9U0T
5 3 hodnotení
Mikrovlnná rúra 1000 W, objem 31 l, 10 úrovní výkonu, 5 programov automatického varenia, automatické rozmrazovanie, rýchle varenie, gril, parné čistenie vnútorného priestoru rúry, udržiavanie teploty pokrmu, priemer otočného taniera 32,2 cm
Kód:  DAE2101r Produktové číslo:  KOC9U0T Stránky výrobcu

DAEWOO KOC 9U0T

Mikrovlnná rúra Daewoo KOC 9U0T zastane vo vašej domácnosti celý rad úloh. Jej hlavnou funkciou je mikrovlnný ohrev. Vďaka systému CRS bude vaše jedlo vždy rovnomerne zohriate a suroviny rozmrazené v krátkom čase. Pomoc pri varení vám zaistí päť automatických programov, ktoré urobia väčšinu práce za vás. Čím sa však odlišuje od obyčajnej mikrovlnnej rúry, je prítomnosť grilu a horúceho vzduchu. Gril vám umožní vychutnať si grilované pochúťky v pohodlí vášho domova a horúci vzduch zastane funkciu pečenia. Určite príde vhod aj špeciálny program na prípravu pizze. Rozmery rúry umožňujú upiecť pizzu s priemerom až 30 cm. Celé zariadenie je skonštruované z kvalitných materiálov, hlavne z nehrdzavejúcej ocele. Je veľmi jednoduché na údržbu, ale aj bezpečné vďaka detskej poistke.

Kľúčové vlastnosti

  • Gril
  • Horúci vzduch
  • Program na prípravu pizze
  • Antikorový interiér
  • Digitálne ovládanie
  • Udržiavanie teploty pokrmu
  • Systém ohrevu CRS
  • Horný a spodný ohrev

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaké jsou rozměry mikrovnné trouby DAEWOO KOC 9U0T na stránkách alza máte vnější Rozměry: 546×329×438 mm (ŠxVxH) a na stránkách daewoo v návodu píší vnější 546x438x329 ŠxVxH tak kde je chyba.

Diskusia a poradňa k DAEWOO KOC 9U0T
Príslušenstvo pre DAEWOO KOC 9U0T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO KOC 9U0T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAEWOO KOC 9U0T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAEWOO KOC 9U0T.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií