AD homeoffice PET

DAEWOO KOR 4A0B

Zobraziť katalóg
DAEWOO KOR 4A0B
4,0 1 hodnotení
Mikrovlnná rúra - príkon 900 W, objem 15 l, 10 úrovní výkonu, 6 programov automatického varenia, rýchle varenie, automatické rozmrazovanie, digitálne ovládanie, priemer otočného taniera 25,5 cm
Kód:  DAE2101t Produktové číslo:  KOR4A0B Stránky výrobcu

DAEWOO KOR 4A0B

Mikrovlnná rúra Daewoo KOR sa nestratí v žiadnej domácnosti. S jej pomocou dokážete v priebehu chvíľky ohriať čokoľvek, na čo máte chuť. Stačí zvoliť jednu z desiatich úrovní výkonu a chvíľu počkať. Systém ohrevu CRS sa postará o rýchle a rovnomerné zohriatie jedla. S varením vám pomôže šesť automatických programov, ktoré urobia väčšinu práce za vás. To všetko je doplnené digitálnym ovládaním, ktoré umožňuje jednoduchú obsluhu. Daweoo KOR 4A0B je vďaka kompaktným rozmerom ideálnou voľbou do priestorov s limitovanou hĺbkou. Súčasťou balenia je aj montážna súprava na zavesenie, ktorá vám uľahčí inštaláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém ohrevu CRS
  • Moderný dizajn
  • Digitálne ovládanie
  • Hodiny
  • Detská poistka

Parametre a špecifikácia:

Úroveň hluku:
48 dB

Frekvencia mikrovlnného žiarenia:
2450 MHz

Vlastnosti:
Systém ohrevu CRS
Otváranie dvierok tlačidlom
Digitálne ovládanie
Rýchle varenie
Automatické rozmrazovanie
Akustická signalizácia
Hodiny
Detská poistka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DAEWOO KOR 4A0B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO KOR 4A0B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAEWOO KOR 4A0B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAEWOO KOR 4A0B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAEWOO KOR 4A0B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií