AD homeoffice AD homeoffice

DAEWOO KQG 6L6BW

Zobraziť katalóg
DAEWOO KQG 6L6BW
3,3 4 hodnotení
Mikrovlnná rúra - príkon 2200 W, objem 20 l, 10 úrovní výkonu, 5 programov automatického varenia, gril, automatické rozmrazovanie, rýchle varenie, digitálne ovládanie, priemer otočného taniera 25,5 cm
Kód:  DAE2101w Produktové číslo:  KQG6L6BW Stránky výrobcu

DAEWOO KQG 6L6BW

Mikrovlnná rúra Daewoo KQG sa nestratí v žiadnej domácnosti. S jej pomocou dokážete v priebehu chvíľky zohriať čokoľvek, na čo máte chuť. Stačí nastaviť jednu z desiatich úrovní výkonu a chvíľu počkať. Systém ohrevu CRS sa postará o rýchle a rovnomerné prehriatie jedla. S varením vám pomôže päť automatických programov, ktoré urobia väčšinu práce za vás. K tomu všetkému sa ešte pýši horným kremíkovým grilom. Môžete si tak grilované dobroty užiť v pohodlí vášho domova. To všetko je doplnené digitálnym ovládaním, ktoré uľahčuje obsluhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Horný gril
  • Systém ohrevu CRS
  • Kombinované varenie
  • Moderný dizajn
  • Digitálne ovládanie
  • Hodiny

Parametre a špecifikácia:

Úroveň hluku:
48 dB

Frekvencia mikrovlnného žiarenia:
2450 MHz

Vlastnosti:
Systém ohrevu CRS
Otváranie dvierok ťahom
Digitálne ovládanie
Rýchle varenie
Automatické rozmrazovanie
Akustická signalizácia
Kombinované varenie
Hodiny
Detská poistka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po přechodu na stránky výrobce jsem se dozvěděl, že vnitřní prostor MW je "akrylátový". Co to znamená, jaká je jeho životnost a údržba ve srovnání s klasickými povrchy z nerezu, nebo smaltu?

Diskusia a poradňa k DAEWOO KQG 6L6BW
Príslušenstvo pre DAEWOO KQG 6L6BW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO KQG 6L6BW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAEWOO KQG 6L6BW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAEWOO KQG 6L6BW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAEWOO KQG 6L6BW.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií