AD homeoffice PET

DAEWOO RN 34SDQT

Zobraziť katalóg
DAEWOO RN 34SDQT
3,8 4 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A++, 187 cm, objem 218/84 l, No Frost, Multi Air Flow, funkcia rýchle mrazenie, vnútorné LED osvetlenie, digitálne ovládanie, LED displej, dávkovač vody 2 l, mraziaca kapacita 4 kg/24 hod., antikorové vyhotovenie
Kód:  DAE1301r Produktové číslo:  RN34SDQT Stránky výrobcu

DAEWOO RN 34SDQT

Kombinovaná chladnička s technológiou No Frost zaručujúcou 100 % automatické odmrazovanie je ideálnym pomocníkom do každej modernej kuchyne. Chladnička Daewoo RN 34SDQT svojou nízkou spotrebou elektrickej energie patrí do úspornej energetickej triedy A++. Systém na rovnomerné chladenie pomocou cirkulácie vzduchu zaručuje Multi Air Flow. Táto kombinovaná chladnička je dodávaná v exkluzívnom antikorovom vyhotovení Titanium.

Kľúčové vlastnosti

  • Dávkovač vody s vnútornou nádržou s objemom 2 litre
  • Energetická trieda A++
  • Technológia No Frost - 100 % automatické odmrazovanie
  • Cirkulácia vzduchu Multi Air Flow
  • Zvuková indikácia otvorených dverí
  • Exkluzívne antikorové vyhotovenie TITANIUM
  • Možnosť zmeny smeru otvárania dverí

Vyhotovenie na vysokej úrovni

Chladiaca časť je efektívne rozdelená sklenenými policami, držiakom fliaš a nechýba ani veľký transparentný box na ovocie a zeleninu. Dverový priestor poskytuje dostatok miesta na vysoké fľaše a ďalšie tri priehradky na drobné potraviny. Moderné vyhotovenie dokresľujú kovové dekoratívne prvky v chladiacej časti. Mraznička v dolnej časti zariadenia s objemom 84 litrov obsahuje tri boxy na prehľadné uloženie potravín. Funkcia rýchleho zmrazenia umožní rýchlejšie zmrazenie novo vložených potravín.

LED osvetlenie vnútorného priestoru je úsporné a bezúdržbové. Intuitívnu obsluhu skrze digitálny displej zvládne naozaj každý. Na otvorené či zle zatvorené dvere vás upozorní zvukový signál. Mraziaca kapacita je 4 kg/24 h a pri výpadku elektrického prúdu zostanú vaše potraviny v bezpečí 14 hodín. Určite vás poteší tichá prevádzka nepresahujúca hodnotu 45 dB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DAEWOO RN 34SDQT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO RN 34SDQT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií