AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek)

Zobraziť katalóg
Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek)
Kontaktné šošovky
Kód:  CLE4338 Produktové číslo:  630175476395
Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek) Predaj skončil

Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek)

ALCON patrí medzi najdôležitejších hráčov na globálnom trhu v starostlivosti o zrak. V portfóliu tejto spoločnosti nájdete pestrú ponuku kontaktných šošoviek, roztokov aj upokojujúcich očných kvapiek. Spoločnosť kladie značný dôraz na perfektnú kvalitu svojich produktov a ich šetrnosť k vašim očiam. Presvedčte sa sami a vyberte si jeden z najpredávanejších typov kontaktných šošoviek - Air Optix.

Veľmi obľúbené jednodňové kontaktné šošovky Dailies AquaComfort Plus zaistia dokonalé pohodlie pre vaše oči. Tajným receptom týchto šošoviek sú tri činitele zvlhčenia - zmáčavý činiteľ pre lepší pocit pri žmurkaní, zvlhčovadlo postupne sa uvoľňujúce pri žmurkaní v priebehu celého dňa, a lubrikant, ktorý zlepšuje komfort bezprostredne po aplikácii.

V balení nájdete 90 šošoviek.

Hlavné prednosti:

  • Obľúbené jednodenné šošovky
  • Trojica zvlhčovacích činiteľov
  • Obsah vody 69 %

Sú tieto šošovky určené práve pre vás?

  • Chcem šošovky používať najšetrnejším spôsobom
  • Nechcem sa zaoberať starostlivosťou o šošovky - na konci dňa ich skrátka vyhodím
  • Mám zodpovedný prístup k zdraviu mojich očí

Ak ste tieto kontaktné šošovky nikdy nepoužívali, neodporúčame ich zakúpenie bez predchádzajúcej odbornej skúšobnej aplikácie a konzultácie s očným špecialistom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dailies AquaComfort Plus (90 čoček). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dailies Aqua Comfort Plus (90 Linsen). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dailies Aqua Comfort Plus (90 Linsen). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dailies AquaComfort Plus (90 lencse).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií