Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Danalock V3 smart zámok HomeKit

Zobraziť katalóg
Danalock V3 smart zámok HomeKit
3,9 16 hodnotení
Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, aplikácia pre iOS, v angličtine, geolokácia, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  VC470k2a Produktové číslo:  DL-D0AE0SIBT
Danalock V3 smart zámok HomeKit 209,90 € Momentálne nedostupné

Danalock V3 smart zámok HomeKit

Danalock V3

Je síce menší, ale

oveľa inteligentnejší

4× rýchlejší

2× silnejší


Nastavte si nový štandard ochrany

Zažite budúcnosť na vlastnej koži. Vďaka zámku Danalock V3 už pominula doba stratených kľúčov, teraz totiž nastupuje éra inteligentných zámkov, ktoré vám umožnia odomykať dvere prostredníctvom svojich smart zariadení s podporou Bluetooth & Apple HomeKit. Vďaka tomu môžete zámok používať spoločne so zariadením Apple. S touto technológiou sa dvere nielen odomknú, ale po uplynutí nastaveného oneskorenia sa aj samy zamknú. Stačí len jedno kliknutie a ste v bezpečí svojho domova. 


Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit 

Najjednoduchší spôsob odomykania dverí

Ak ste sám alebo bývate s celou rodinou, pre smartzámok Danalock V3 to nie je problém. Jednoducho pridajte za pomoci aplikácie ďalších členov a alebo vytvorte jednorazový prístup za pomoci odoslaného emailu či SMS. Ak si prajete využiť maximálny potenciál zámku, môžete dostávať upozornenia, kto je práve vo vašom dome alebo práve odišiel. Bezpečnosť vašej rodiny a majetku bude teraz na úplne inej úrovni.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit 

Najjednoduchší spôsob odomykania dverí

Predstavte si situáciu, že ste na ceste domov a váš inteligentný dom zaznamená, že sa blížite a pripraví sa na to. Vypne domový alarm, odomkne dvere, vaša obľúbená hudba sa začne šíriť z reproduktorov vášho prehrávača a svetlá v dome sa rozsvietia. Že vám to pripadá ako sci-fi? Práve toto zámok Danalock V3 v spolupráci s mobilnou aplikáciou a iným smart vybavením vášho domu, ktoré je vybavené technológiou Apple HomeKit, zvládne.


Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit 

Veľmi bezpečný čip TPM

Danalock V3 disponuje špeciálnym TPM čipom, ktorý spĺňa všetky bezpečnostné aspekty. Čip uchováva šifrovacie kľúče na vysokej úrovni zabezpečenia. Kľúče sú navyše neustále obmeňované a nie sú nijako viazané na vaše osobné informácie. Spojenie medzi telefónom a zámkom je podobné ako TLS 1.2, čo je bezpečnostný systém bankových spoločností po celom svete. Bezpečnosť tejto technológie potvrdili aj popredné svetové značky ako je Amazon, Apple, Google, Nest a mnoho ďalších.

Upozornenie: Tento výrobok nie je samostatne funkčný. Je určený pre montáž s certifikovanou cylindrickou vložkou Gerda, ktorá sa môže pochváliť bezpečnostnou triedou 6.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit

Kľúčové vlastnosti zámku Danalock V3 Bluetooth & Apple HomeKit

  • Smart zámok Danalock vie odomknúť vaše dvere pomocou inteligentného zariadenia
  • Zámok spolupracuje s aplikáciou Danalock pre iOS a Android
  • Aplikácia zaznamenáva každé odomknutie a zamknutie zámku
  • V prípade potreby môžete niekomu zo svojich priateľov prideliť dočasnú možnosť vstupu
  • Zámok spolupracuje aj s ostatným domovým zariadením vybaveným technológiou Apple HomeKit
  • Nedobytne zabezpečený 256-bitovým AES šifrovaním
  • Špeciálny TPM čip pre maximálnu bezpečnosť
  • Napájanie štvoricou CR123A batérií (životnosť 9 000 cyklov)
  • Vhodný pre väčšinu štandardných dverí

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se tento zámek nainstalovat na bezpečnostní kování? Všude na obrázcích je vidět jen montáž na vnitřní dveře nebo na dveře bez kování.

Dobrý deň, je možné zámok použit i na vonkajšiu branku?

Dobrý den. Jak ověřím použitelnost na vchodové dveře? Změřit délku vložky? Rád bych si tento zámek pořídil. Děkuji, KS

Dobry den, verzí zámku Danalock je více, existuje verze, která podporuje apple homekit a zároveň půjde otevřít jak přes iPhone, tak smartphonem s androidem?

Dobry den, nainstaloval jsem si zámek, ale při použití funkce, kdy se zatahne i jazýček, tak se danalock nevrátí do původní pozice, tim pádem zustane vložka lehce pootocena a z venku nejde vložit klíč, nevíte co s tim?

Dobrý den, uvažuji o koupi zámku Danalog a chci se zeptat, zda je možné tento zámek namontovat i na dveře, které nemají rozdělený kryt, jak je to uvedeno na ilustačním obrázku. Mám zkrátka kryt kliky i vložky, který je v 1 kuse. Mělo by to mít vliv pouze na delší část, která se pak zasune do zámku. Někde jsem viděl obrázek, že tento zámek jde namontovat i na tento nedělený kryt, ale potřebuji to potvrdit. Děkuji.

Dobrý deň zaujímalo by ma ci si cez iPhone viem otvoriť aj dvere ktoré nie sú zamknuté čiže mi len na par sekúnd podrží jazýček.

Dobry den, mam apple tv4 ako mozog domacnosti na poschodi... cely dom je pokryty signalom wifi, pojde mi zamok danalock homekit ovladat aj vzdialene ? Alebo je podmienka mat appletv od zamku cca 5m koli bluetoth... dakujem

Dobrý deň Dá sa použiť aj na jestvujúcu Fabku ? Dá sa pripojiť do inteligencie Loxone ? Ďakuje

Dobrý den, funguje některá verze přes Wi-Fi? Abych nemusel mít v dosahu Apple TV?

123
Diskusia a poradňa k Danalock V3 smart zámok HomeKit
Príslušenstvo pre Danalock V3 smart zámok HomeKit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock Smart Lock V3 - Bluetooth & Homekit, stříbrný.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií