Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth

Zobraziť katalóg
Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth
4,0 5 hodnotení
Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, aplikácia pre Android, v angličtine, AES256 šifrovanie, požiadavky na zámok: špeciálna vložka M&C Color, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov
Kód:  VC470k1 Produktové číslo:  DL-01032000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth Predaj skončil

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth

Zažite budúcnosť na vlastnej koži. Vďaka zámku Danalock V3 už pominula doba stratených kľúčov, teraz totiž nastupuje éra inteligentných zámkov, ktoré vám umožnia odomykať dvere prostredníctvom inteligentných zariadení s podporou Bluetooth Smart. S touto technológiou sa dvere nielen odomknú, ale po uplynutí nastaveného oneskorenia sa aj samy zamknú.


Danalock V3

Danalock V3 je kompatibilný s množstvom produktov a technológií pre inteligentné domácnosti


Ovládanie zámku uľahčuje mobilná aplikácia

Inteligentné zámky Danalock V3 spolupracujú s rovnomennou aplikáciou kompatibilnou s operačnými systémami Android (4.4 a vyššie) či iOS 4s a vyššie. Aplikácia zaznamenáva každé odomknutie či zamknutie zámku, zobrazuje stav batérie a upozorní vás v prípade, že jej kapacita klesne pod požadovanú úroveň.

Možnosť odomknutia pridelíte tretej strane aj na diaľku

Zo svojho smartfónu môžete aj prideľovať dočasnú možnosť vstupu do vášho domu, a to komukoľvek uznáte za vhodné. To sa hodí napríklad v prípadoch, keď odídete na dovolenku a potrebujete, aby vám niekto polial kvety, alebo sa postaral o domáceho maznáčika.


So zámkom Danalock V3 je strach zo straty kľúčov minulosťou

So zámkom Danalock V3 už nemusíte deti hrešiť kvôli strateným kľúčom. Jednoducho si ho odomknú zo svojho mobilu, pričom vy sami v aplikácii uvidíte, kedy a kto odomkol.


Dokonalé zabezpečenie vstupných údajov

Danalock V3 je zvnútra vybavený špeciálnym TPM čipom, ktorý citlivé informácie zabezpečuje 256-bitovým AES šifrovaním. Zneužitie vstupných údajov niekým prešibaným preto nehrozí.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, pokiaľ táto verzia nemá z-wave, prečo to z popisu k výrobku neodstránite?

Dobrý den, dá se zámek namontovat na kování Odkaz do neznáma ? Pokud ano, jakým způsobem? Děkuji a zdravím, Havlík

Dobry den. Da sa nastavit aby zamok podrzal len zapadku a nezamykal? Ked cez den sa chodi cez dvere casto, nechcem mat zamknute len privrete (mam vonkajsie madlo bez klucky) a ked sa priblizim, alebo otvorim cez smartfon, nech mi podrzi len zapadku aby som sa dostal do vnutra.

Dobrý den, chci se zeptat jestli při odemykání přes BT je nutné vzít mobilní telefon do ruky a "kliknout" nebo jestli se dá odemknout pouze přiblížením se ke dveřím. Děkuji za dpověď

Je k tomuto zámku potřeba dokoupit cylindrickou vložku a nebo je již součástí balení?

Dobrý deň, je táto verzia zámku v Z-Wave prevedení? Podľa výrobcu je to optional. Ďakujem

.

Dobrý den. Koupil jsem si u váš zámek s verzí HomeKit, bohužel tato verze je pro mé účely nepoužitelná protože nejde k ní přidat klávesnice Danapad a menu zámku je hodně zkrácené oproti verzi bez Homekitu. Např. nejde sdílet přístup v aplikaci Danalock. Je smutné že vaši experti v tomto nedokáží poradit při nákupu. Je nějaká možnost zámek sw přehrát aby šla připojit klávesnice a sdílet přístup?

Dobrý den, kolika uživatelům je možno udělit právo odemčení zámku? Myslím tím max. počet uživatelů...

Dobrý den,chci se zeptat...mám bezpečnostní dveře,kde zajíždí do futer kolíky a tak nynější fabka má takové ozubené kolečko,které při otáčení klíčem tyto kolíky vysouvají...myslím,že na mé dveře to asi nepůjde,protože fabka,která je k tomu potřeba,je zcela jiná.Předem děkuji za odpověď Jirka.

123
Diskusia a poradňa k Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth
Príslušenstvo pre Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock V3 chytrý zámek bez cylindrické vložky - Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danalock V3 Smart Lock Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DANALOCK V3 Bluetooth-os okoszár.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií