AD homeoffice AD homeoffice

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee

Zobraziť katalóg
Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee
1,0 1 hodnotení
Smart zámok ovládaný cez ZigBee a Bluetooth, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, AES256 šifrovanie, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov
Kód:  VC470k3 Produktové číslo:  DL-01032040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee Predaj skončil

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee

Danalock V3

Je síce menší, ale

oveľa múdrejší

4× rýchlejší

2× silnejší


Nastavte si nový štandard ochrany

Zažite budúcnosť na vlastnej koži. Vďaka zámku Danalock V3 už pominula doba stratených kľúčov, teraz totiž nastupuje éra inteligentných zámkov, ktoré vám umožnia odomykať dvere prostredníctvom vašich inteligentných zariadení s podporou Bluetooth & Zigbee. Vďaka tomu môžete zámok používať spoločne so svojím zariadením. S touto technológiou sa dvere nielen odomknú, ale po uplynutí nastaveného oneskorenia sa aj samy zamknú. Stačí len jedno kliknutie a ste v bezpečí svojho domova.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit

Najjednoduchší spôsob odomykania dverí

Ak ste sami, alebo bývate s celou rodinou, pre smart zámok Danalock V3 to nie je problém. Jednoducho pridajte za pomoci aplikácie ďalších členov alebo vytvorte jednorazový prístup za pomoci odoslaného emailu či SMS. Ak si prajete využiť maximálny potenciál zámku, môžete dostávať upozornenia, kto je práve vo vašom dome, alebo práve odišiel. Bezpečnosť vašej rodiny a majetku bude teraz na úplne inej úrovni.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit

Najjednoduchší spôsob odomykania dverí

Predstavte si situáciu, že ste na ceste domov a váš inteligentný dom zaznamená, že sa blížite a pripraví sa na to. Vypne domový alarm, odomkne dvere, vaša obľúbená hudba sa začne šíriť z reproduktorov vášho prehrávača a svetlá v dome sa rozsvietia. Že vám to pripadá ako sci-fi? Práve toto dokáže zámok Danalock V3 v spolupráci s mobilnou aplikáciou a iným smart vybavením vášho domu, ktoré disponuje potrebnou technológiou.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit

Veľmi bezpečný čip TPM

Danalock V3 disponuje špeciálnym TPM čipom, ktorý spĺňa všetky bezpečnostné aspekty. Čip uchováva šifrovacie kľúče na vysokej úrovni zabezpečenia. Kľúče sú navyše neustále obmeňované a nie sú nijako viazané na vaše osobné informácie. Spojenie medzi telefónom a zámkom je podobné ako TLS 1.2, čo je bezpečnostný systém bankových spoločností po celom svete. Bezpečnosť tejto technológie potvrdili aj popredné svetové značky ako je Amazon, Apple, Google, Nest a mnoho ďalších.

Upozornenie: Tento výrobok nie je samostatne funkčný. Je určený pre montáž s certifikovanou cylindrickou vložkou Gerda, ktorá sa môže pochváliť bezpečnostnou triedou 6.


 Zámok Danalock V3 smart zámok HomeKit ovládaný cez Bluetooth 4.0 (LE) a HomeKit

Kľúčové vlastnosti zámku Danalock V3 Bluetooth & Zigbee

  • Smart zámok Danalock vie odomknúť vaše dvere pomocou inteligentného zariadenia
  • Zámok spolupracuje s aplikáciou Danalock pre iOS aj Android
  • Aplikácia zaznamenáva každé odomknutie a zamknutie zámku
  • V prípade potreby môžete niekomu zo svojich priateľov prideliť dočasnú možnosť vstupu
  • Zámok spolupracuje aj s ostatným komunálnym zariadením vybaveným technológiou Zigbee
  • Nedobytne zabezpečený 256-bitovým AES šifrovaním
  • Špeciálny TPM čip pre maximálnu bezpečnosť
  • Napájanie štvoricou CR123A batérií (životnosť 9 000 cyklov)
  • Vhodný pre väčšinu štandardných dverí

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Šifrovanie
AES256 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Rad bych se zeptal na dostupnost Zámku Danalock. Již před týdnem jsem jej objednal, ale dosud nemám ani zámek ani informaci kdy bude dostupný.

Dobrý den, zakoupili jsme Danalock V3, automatické odemykání a zamykani přes Bluetooth funguje, ale není možné ho zvenku odemknout klíčem. Vnitřní mechanizmus se po zamčení zastaví ve vodorovné poloze, a není možné zvenku "dozastrčit" klíč. Vložku máme originál doporučovanou Gerdu. Diky

Dobrý den, aplikace Smartthings uvádí, že pro spárování zámku pomocí ZigBee je zapotřebí Hub. Může to být jakýkoliv Bridge na principu ZigBee nebo je zapotřebí nějaký speciální? Děkuji, Karolína.

Dobrý den, k Danalock V3 se uvádí, že může použít buď doporučená vložka nebo jakákoli cylindrická s použitím redukce. Máte k dispozici tuto redukci? Děkuji.

Dobrý den, je již k dispozici ovládání pro verzi Android 8? A jak se zámek chová, když se k němu přiblížím s telefonem z vnitřní strany bytu? Díky za odpověď

Dobrý den, utáhne tento zámek i vícebodová zámek?

Dobrý den,šlo by u verze Zigbee nějak vyzkoušet /až bude skladem/ jestli jde připojit k Xiaomi Gateway resp. k aplikaci od Xiaomi Mi Home? V aplikaci je už teď ikonka pro přidání "nějakého" zámku a pak přidání "other device"

Dobrý deň. Podporuje táto verzia Apple HomeKit? Je potrebné vymeniť pri tomto zámku vložku? Ďakujem za info.

Dobry den. Prosim Vas aky je zasadny rozdiel pri kupe zamku v standarte Zigbee alebo Z-wave. Na co sa zamerat. Dakujem

Dobry den, kdy bude k dispozici verze pro HomeKit...? diky Petr

Diskusia a poradňa k Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee
Príslušenstvo pre Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Zigbee Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock V3 chytrý zámek bez cylindrické vložky - Bluetooth & Zigbee. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danalock V3 Smart Lock ohne Zylinder - Bluetooth & ZigBee. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Danalock V3 Smart Lock ohne Zylinder - Bluetooth & ZigBee. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danalock V3 Smart Lock Bluetooth és ZigBee.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií