Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Danfoss Link štartovacia sada

Zobraziť katalóg
Danfoss Link štartovacia sada
4,5 12 hodnotení
Súprava na vykurovanie –na reguláciu vykurovania domu so vzdialeným ovládaním, obsahuje 1 centrálnu riadiacu jednotku a 3 radiátorové termostatické hlavice, veľký farebný dotykový displej, umožňuje riadiť až 49 ďalších jednotiek
Kód:  DNFS15c Rozšírená záruka +60 mesiacov Produktové číslo:  014G0501 Stránky výrobcu

Danfoss Link štartovacia sada

Doprajte si luxus a pocíťte kúzlo diaľkovo ovládaného vykurovania. Štartovacia súprava značky Danfoss umožní regulovať teplotu vášho domova odkiaľkoľvek. Hlavná riadiaca jednotka centruje kúrenie do jedného miesta. Odtiaľ ho môžete nastaviť, ako sa vám zapáči. Vďaka bezdrôtovému prepojeniu s ďalšími komponentmi zvládne riadiť až 49 ďalších jednotiek. Na spojenie s domácou sieťou využíva Wi-Fi pripojenie. Vzdialený prístup zabezpečí aplikácia Danfoss Link App.  

Kľúčové vlastnosti

  • Regulácia vykurovania domu
  • Vzdialené ovládanie
  • 1 centrálna riadiaca jednotka
  • Umožňuje riadiť až 49 ďalších jednotiek
  • 3 radiátorové termostatické hlavice
  • Veľký farebný dotykový displej

 

Individuálne prispôsobenie

Centrálna riadiaca jednotka je vybavená veľkým farebným dotykovým displejom na prehľadné ovládanie a integrovanou funkciou nápovedy, vďaka ktorej všetko zvládnete ľavou zadnou. Ponúka možnosť individuálneho nastavenia a prispôsobenia chodu vašej domácnosti. Vyskúšajte všetky režimy, ktoré ponúka. Šikovné funkcie "Dovolenka" alebo "Pozastaviť vykurovanie" ľahko upraví chod systému vo chvíľach, keď život vybočí zo zabehnutého stereotypu.

 

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahové kúrenie, Na radiátor Hotovo!
Možnosť programovania
Týždenné Hotovo!
Displej
Dotykový Hotovo!

Ukazovateľ

Ukazovateľ
Digitálny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky programovateľné termostaty
» Všetky inteligentné termostaty pre podlahové kúrenie
» Všetky WiFi termostaty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mne zda lze tento systém připojit ke klasickému turbokotli a radiátorům. POtřebuji docílit toho, že jednolivé místnosti budou mít jiné teploty. Dost topíme krbem a díky tomu je v 1.NP horko, ale ve 2.NP nic moc. Poroto potřebuji něco co z hlavice pozná ž eje chladno a samo si pustí kotel do daného radiátoru. Zbytek raiátorů zůstane zavřený. Ideální přes Wifi a Homekit od Applu. Díky za reakci. Martin

Jaké je přesné označení termostatické hlavice v sadě? Děkuji.

Není možné připojit hlavni řídící jednotku k domáci sítí wifi. Opakovaně hlásí, že je zadáváno chybné heslo, ačkoliv je prokazatelně správně. Postupováno přesně podle návodu. Dokážete poradit?

Dobrý den, v popise výrobku je uvedeno napájení jednotky 230V, ale ne již zda pře adaptér, nebo jestli je jednotka napájena přímo ze sítě 230V (PSU/NSU). Jakým způsobem se tedy centrální jednotka napájí? Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, kupoval som u vás túto sadu, jedna hlavica začala neustále blikať, skúšal som aj výmenu batérií no nepomohlo to, ako môžem ďalej postupovať v prípade reklamácie. Reklamovať u vás alebo kontaktovať výrobcu? Dá sa reklamovať aj jedna hlavica zvlášť? Ďakujem

Dobry den, ke startovaci sade nelze pripojit dali termostaty. Na koho se mohu obratit?

Dobrý den, je spolu kompatibilní "Danfoss Link startovací sada 1x řídící jednotka, 3x termohlavice" (kod DNFS15c) a samostatný ventil "Danfoss Termostatická hlavice Z-wave" (kod DNFS05c) ???

Je tento system este stale aktualny ked uz ma 10 rokov? Na strane vyrobcu sa s nim lucia a odporucaju Danfoss Ally

Dobrý den po sezoně netopné, kdy byla jednotka odpojená od proudu ztraila hlavice a nelze je pridat, nevíe někdo co s tím? není to ani rok staré

Dobrý den. Máme dvoupatrový dům a pro každé patro jeden plynový kotel. Chtěl bych koupit jednu řídící jednotku a dvě kotlové relé. Dokáže jedná jednotka ovládat dvě kotlové relé pro různé místnosti? Děkuji za informaci.

123...
Diskusia a poradňa k Danfoss Link štartovacia sada
Príslušenstvo pre Danfoss Link štartovacia sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danfoss Link startovací sada 1x řídící jednotka, 3x termohlavice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danfoss Link-Starter Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Danfoss Link-Starter Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danfoss Kezdőgarnitúra.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií