PET Aplikace

Danfoss Termostatická hlavica Z-wave

Zobraziť katalóg
Danfoss Termostatická hlavica Z-wave
4,7 19 hodnotení
Termostatická hlavica programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez Z-Wave, s umiestnením na radiátor, Teplotný senzor a Podsvietený displej, kompatibilná si ventilmi typu RA, aplikácia v angličtine
Kód:  DNFS05c Produktové číslo:  DAN-LC13 Stránky výrobcu

Danfoss Termostatická hlavica Z-wave

Inteligentná domácnosť zlepšuje váš komfort, šetrí vaše peniaze a teraz aj skvele vyzerá. Táto bezdrôtová termostatická hlavica získala dizajnové ocenenie Red Dot Award a okrem vzhľadu oceníte aj jej tichú prevádzku, ľahkú montáž a schopnosť naučiť sa efektívne regulovať teplotu v miestnosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentná termostatická hlavica so zabudovaným teplotným snímačom
  • Podsvietený displej a tlačidlá pre miestne nastavenie teploty
  • Redukcia pre najbežnejšie ventily RA a K v balení
  • Pripojiteľná ku všetkým Z-Wave zariadeniam, napr. Fibaro.
  • Jednoduchá montáž, žiadne káble
  • Napájanie dvoma AA batériami
  • Batéria vydrží cca 2 roky, zariadenie si samo povie o ich výmenu

Kúrenie podľa vašich predstáv

Hlavica umožňuje nastavenie požadovanej teploty priamo tlačidlami, ktorá má umiestnená na svojom tele. Ďalším variantom je prepojenie s riadiacou jednotkou, vďaka ktorej si nastavíte rôzne časové programy a vykurovacie režimy. Chodíte pravidelne do práce? Nastavte si program tak, aby sa cez deň nekúrilo zbytočne, ale zároveň ste sa vracali do interiéru s optimálnou teplotou. Chystáte sa na lyžiarsky zájazd? Prepnite na režim Dovolenka a zariadenia sa postará o udržiavací chod, ktorý zabráni zamrznutiu rozvodov. 

Samostatná prevádzka

Vďaka technológii PID regulácie sa hlavica sama naučí ako najlepšie zaobchádzať s reguláciou teploty bez zbytočných skokov. Navyše spozná, keď začnete vetrať a sama vypne kúrenie, mimo vykurovaciu sezónu čas od času automaticky pootočí ventilom, aby nedošlo k zatuhnutiu závitu. Dokonca dokáže spolupracovať s niektorými jednotkami kontrolujúcimi vykurovacie režimy kotlov.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na radiátor Hotovo!
Displej
Podsvietený Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Teplotný senzor Hotovo!

Ukazovateľ

Ukazovateľ
Digitálny Hotovo!

Typ ventilu

Typ ventilu
RA Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné termostatické hlavice s WiFi
» Všetky programovateľné termostatické hlavice
» Všetky programovateľné termostaty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje hlavice jako Z-wave repeater?

Co vsechno potrebuju krome teto hlavice abych mohl ovladat UK mobilem?

je táto hlavica kompatibilná s ventilom heimeier?

Dobrý den, jak se přidává tato hlavice do z-wave sítě? Mám Fibaro HC lite.

Dobrý den. Máme hlavici cca 3 týdny, kdy bez problému fungovala. Dnes cely den topí na 24 stupňů, přestože je na řidiči jednotce nastavena nízká teplota. Radiátory se vůbec nevypíná. Kde může být problém? Děkuji za odpověď

Dobrý den, koupil jsem 5 těchto hlavic, ani v jedné není český manuál. Kde se dá najít. Děkuji moc

Dobry den, já nemužu pochopit jak deaktivovat ten termostat. Me se nelíbí a já nechci aby byl na 4 stupne nebo na 2 stupne. Já chci aby byl desktivovany, jakoby vyplej ze zásuvky chápete? Já topeni vubec nepouživam, takže ten termostat musi byt vyplej, ale on pořád bliká a ukazuje nějaké sračky na displeji. Poraďte, děkuju!

Dobrý den, je tato hlavice kompatibilní s jednotkou Danfoss Link CC? Děkuji

Dobrý den, koupil jsem Danfoss Link startér kit (obsahuje 3 termostatické hlavice) + 3x Danfoss Termostatická hlavice Z-wave. Instalace prvních 3 ks termostatických hlavic proběhla zcela bezproblému (těch ze startovací sady), z těch 3 dokoupených se nepovedla spárovat ani jedna, v čem je problém?

Dobrý deň, 25.8.2019 som zakúpil 15ks týchto termostatických hlavíc, po cca8 mesiacoch používania mi na 3ks hlavíc svieti symbol E1. Na internete som sa dopátral, že pri tejto chybovej hláške je nutná reklamácia hlavice. Je to pravda, alebo existuje aj nejaké iné riešenie opravy tohto problému.

12
Diskusia a poradňa k Danfoss Termostatická hlavica Z-wave
Príslušenstvo pre Danfoss Termostatická hlavica Z-wave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danfoss Termostatická hlavice Z-wave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danfoss Thermostat - Z-Wave zertifiziert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Danfoss Thermostat - Z-Wave zertifiziert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danfoss termosztátfej.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií